Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 82

• 58 349
  • 780
  •   1
Отговори
# 765
Да, на др Стаменов съм пациент. Благодаря ви за споделеното мнение, да се види че не "тролствам"
Съжалявам, ако съм Ви засегнала, но много подозрително има още едно подобно мнение преди Вашето. Никога не ми се е случвало някой от болницата да ме натиска за каквото и да било. Бих подала официално оплакване.

# 766
Само донорска програма
На д-р Стаменов ли сте пациент? Не не сте само вие . Всички негови са така
Момичета, целта ми не е интриганстване а исках да видя само при мен ли се случва това. Благодаря ви за отделеното време

Да, на др Стаменов съм пациент. Благодаря ви за споделеното мнение, да се види че не "тролствам"
Искате да кажете, че на всички пациентки на доктора акушерките се обаждат и настояват за трансфер ли?

# 767
Поставям прогестерон депо и днес много ме боли. Не се вижда хематом, ама болката е почти нетърпима. Четох за компрес с риванол и спирт, ама съм затрила някъде риванола. Какво друго мога да направя за облекчение?

# 768
  • Благоевград
Момичета, след микробиологична биопсия кога излиза резултата?

# 769
  • София
На мен ми взеха материал за микробиологична (и още други 2 вида) и резултатът от микробиологичната ми излезе след 5 работни дни. За останалите - ще видим, май ще получа инфо след часа на прегледа.... С "информация" не мога да се свържа цял ден, за да заявя, че искам разчитане на имунологичната биопсия, вече ми омръзна да им звъня.... Само на място ли може да заяви човек, че иска разчитане?!

# 770
  • Благоевград
На мен ми взеха материал за микробиологична (и още други 2 вида) и резултатът от микробиологичната ми излезе след 5 работни дни. За останалите - ще видим, май ще получа инфо след часа на прегледа.... С "информация" не мога да се свържа цял ден, за да заявя, че искам разчитане на имунологичната биопсия, вече ми омръзна да им звъня.... Само на място ли може да заяви човек, че иска разчитане?!
На мен за имунологичната биопсия докторката ми беше казала да и пиша СМС да я погледне. Писах и и след това ми се обади една акоушерка и ми каза, че е имунологичната е добра, но иска да направим микробиологична и сега пак чакане. Само да кажа, че съм при Тихомирова. Може би разпчитането зависи от как работи доктора.

# 771
  • София
Благодаря за информацията!
На мен д-р Персенска ми каза, че ще я коментираме на самия преглед, на 11-ти ден от цикъла, но аз искам не само да я коментирам, а да имам и копие за мен.... Все пак платих накуп 560 лв., мисля, че заслужавам малко яснота 😂😂 Ще видим. Успех на теб! Жалко, че не са ти ги направили наведнъж, за да не губиш време...

# 772
  • Благоевград
Благодаря за информацията!
На мен д-р Персенска ми каза, че ще я коментираме на самия преглед, на 11-ти ден от цикъла, но аз искам не само да я коментирам, а да имам и копие за мен.... Все пак платих накуп 560 лв., мисля, че заслужавам малко яснота 😂😂 Ще видим. Успех на теб! Жалко, че не са ти ги направили наведнъж, за да не губиш време...
Благодаря! Успех и на теб.

# 773
Кога се разбира кой лекар ще е дежурен в събота? Трябва да дебна за Чапанова,че не ми е удобно през работни дни..

# 774
  • София
Кога се разбира кой лекар ще е дежурен в събота? Трябва да дебна за Чапанова,че не ми е удобно през работни дни..
Екатеринна, за инфо - Чапанова е в отпуск от 5.07 до 25.07, така че дали другия уикенд е дежурна може да се разбере на регистратура, след това я няма 3 седмици.

# 775
Момичета, в понеделник ми назначиха пункция, на естествен цикъл, 13 ден ми се пада, има един фоликул от 19 мм днес, естрадиолът ми попада в овулационните стойности и се притеснявам, че може да го изпуснем...Нормално ли е след поставен Цетротид и Хориомон цяла вечер да ме болят яйчниците с тъпа болка като менструална? Не знам вече. Докторът иска смесен трансфер, но ми намирисва само на ЗЕТ. Не съм песимист, а реалист.

# 776
Момичета, в понеделник ми назначиха пункция, на естествен цикъл, 13 ден ми се пада, има един фоликул от 19 мм днес, естрадиолът ми попада в овулационните стойности и се притеснявам, че може да го изпуснем...Нормално ли е след поставен Цетротид и Хориомон цяла вечер да ме болят яйчниците с тъпа болка като менструална? Не знам вече. Докторът иска смесен трансфер, но ми намирисва само на ЗЕТ. Не съм песимист, а реалист.
На последната ми пункция, бях на 99% сигурна, че ще изпуснем фоликулите. Имах същото неразположение в деня на блокиращата инжекция, а на следващият ден - нищо! Обаче си бяха там 🙂 Надявам се и при теб да е така!

# 777
  • София
Моля пуснете нова тема.

# 778
  • София

Зависи колко те е ЛХ-то по него се разбира дали ще овулираш, а не от Е2

# 779

Зависи колко те е ЛХ-то по него се разбира дали ще овулираш, а не от Е2
Не ми изследваха LH, лигавицата ми беше 6 мм, ако са свързани нещата.

Общи условия

Активация на акаунт