Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 82

• 58 381
  • 780
  •   1
Отговори
# 750
Притеснява ме да не прокървя седмица по-рано както принципно би трябвало да ми дойде на 20ти, не на 26-ти и да ми свърши цикъла до 26ти, пък и аз и доки сме отпуска до 25 и планувам да не съм в София. Не знам тая блок инжекция какъв ефект оказва на организма и може ли да ми закъснее цикъла от нея след като стопира моите хормони уж.
Момичета, днес бях на преглед на 3ти ден от цикъла и изследвания и трябваше да почнем стимулация по къс протокол. Хормоните ок, ама доки като ме видя и каза “Има вече тръгнал фоликул 12мм, ако почнем сега може да го изпуснем и да не нараснат равномерно” и предложи да отложим нещата и да направим стимулацията по дълъг протокол, като отида на 10 юли за блок инжекцията и после на 26ти когато се върне от.отпуска да отида за преглед и да ми дадът другите инжекции. Притеснява ме следното, затова ако може миналите стимулация да кажа при тях как е било: Прочетох че стимулацията почвала до 14 дни след блок инжекцията и трябвало да има кървене, да ма на мен предишната седмица около 20ти трябва да ми дойде, дали 26ти няма да е вече.късно?? До каква степен дългия протокол е обвързано с кървенето?
jinchen, при дълъг протокол след поставяне на блок инжекцията, док ти дава 14 дни да прокървиш хубаво, не някакво зацапване. Ако прокървиш 2 дни след блока, си отиваш на определената от док дата. Ако не прокървиш за тези 14 дни, чакаш докато кръвнеш хубаво и тогава се обаждаш за преглед. Всичко ще е наред! Успех!

# 751
  • София
Притеснява ме да не прокървя седмица по-рано както принципно би трябвало да ми дойде на 20ти, не на 26-ти и да ми свърши цикъла до 26ти, пък и аз и доки сме отпуска до 25 и планувам да не съм в София. Не знам тая блок инжекция какъв ефект оказва на организма и може ли да ми закъснее цикъла от нея след като стопира моите хормони уж.
Момичета, днес бях на преглед на 3ти ден от цикъла и изследвания и трябваше да почнем стимулация по къс протокол. Хормоните ок, ама доки като ме видя и каза “Има вече тръгнал фоликул 12мм, ако почнем сега може да го изпуснем и да не нараснат равномерно” и предложи да отложим нещата и да направим стимулацията по дълъг протокол, като отида на 10 юли за блок инжекцията и после на 26ти когато се върне от.отпуска да отида за преглед и да ми дадът другите инжекции. Притеснява ме следното, затова ако може миналите стимулация да кажа при тях как е било: Прочетох че стимулацията почвала до 14 дни след блок инжекцията и трябвало да има кървене, да ма на мен предишната седмица около 20ти трябва да ми дойде, дали 26ти няма да е вече.късно?? До каква степен дългия протокол е обвързано с кървенето?
jinchen, при дълъг протокол след поставяне на блок инжекцията, док ти дава 14 дни да прокървиш хубаво, не някакво зацапване. Ако прокървиш 2 дни след блока, си отиваш на определената от док дата. Ако не прокървиш за тези 14 дни, чакаш докато кръвнеш хубаво и тогава се обаждаш за преглед. Всичко ще е наред! Успех!
jinchen, за док е важно до 26 да прокървиш, все едно дали на 12, 18, 20, 24. Ако до тогава не прокървиш, чакаш да прокървиш и се обаждаш когато има кръв. Забравяш нормалния цикъл кога трябва да дойде и т.н. Спокойно! Действайте и смело напред!

# 752
Здравейте, момичета! Знаете ли кой ще е дежурен в събота, и дали д-р Стаменов ще е на работа? Друго се чудя също, след прегледа днес ми се струва, че той ще иска да ми направи смесен трансфер, имам замразено ембрионче на 5 ден и дали такъв трансфер би имал успеваемост? Пациентките на д-р Стаменов познават колко е отворен към задавани въпроси, а може би не намирам подход към него, та нищо не коментирахме...Благодаря предварително!

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 21:33 от Dilchonkata

# 753
Няма от какво да св притесняваш. Аз също не схващат логиката на цялата тязи схема. Аз бях на преглед 17 дни от блокиращата и 12 от началото на цикъла и всичко беше наред. Направи ми впечатление, че по дълъг протокол доста по-често бях на прегледи, отколкото при къс. Успех!

# 754
  • София
Здравейте,
Пациент съм от години на болница Надежда. Отскоро съм в донорската програма, като имам предимство и имам вече и ембриони. Въпросът ми е - на някой друг случвали му се акушерката да му звъни по телефона и да настоява че "Е сега" трябва да се случат нещата? Защото на мен ми се случи да ме натиска за трансфер, изследвания и т.н. а момента не ми е сега и трябва да изчакам.
Благодаря ви

# 755
Здравейте,
Пациент съм от години на болница Надежда. Отскоро съм в донорската програма, като имам предимство и имам вече и ембриони. Въпросът ми е - на някой друг случвали му се акушерката да му звъни по телефона и да настоява че "Е сега" трябва да се случат нещата? Защото на мен ми се случи да ме натиска за трансфер, изследвания и т.н. а момента не ми е сега и трябва да изчакам.
Благодаря ви

Не се чувствате готова психически или защо смятате, че не Ви е сега момента? Simple Smile

# 756
  • София
Подайте писмено оплакване до клиниката.

# 757
  • София
коя е тая акушерка толкова свободна че да досажда на пациентки?
бих си записала час при лекаря само за да се оплача от нея.
ембрионите са лична собственост и ако искаме ще си ги държим замразени, ще ги унищожаваме или ще ги трансферираме когато си решим.

# 758
коя е тая акушерка толкова свободна че да досажда на пациентки?
бих си записала час при лекаря само за да се оплача от нея.
ембрионите са лична собственост и ако искаме ще си ги държим замразени, ще ги унищожаваме или ще ги трансферираме когато си решим.

И на мем ми стана любопитно.. на мен досега акушерки ми се обаждат само от името на съответния лекар и като цяло в болницата имат толкова много работа, че някак не ми се връзва да дават и зор на пациентите..

# 759
  • София
Момичета, целта ми не е интриганстване а исках да видя само при мен ли се случва това. Благодаря ви за отделеното време

# 760
Ми явно да, аз се боря всеки път за час, обяснявам, настоявам, карам се... и така. Когато получих ембрионите два месеца пропуснах щото не ми записаха час. Цветков беше бесен, че ме въртят, ама не ме е зорил изобщо да трансферираме.

# 761
На д-р Стаменов ли сте пациент? Не не сте само вие . Всички негови са така
Момичета, целта ми не е интриганстване а исках да видя само при мен ли се случва това. Благодаря ви за отделеното време

# 762
  • София

Да, на др Стаменов съм пациент. Благодаря ви за споделеното мнение, да се види че не "тролствам"

# 763

Да, на др Стаменов съм пациент. Благодаря ви за споделеното мнение, да се види че не "тролствам"
Искате да кажете, че на всички пациентки на доктора акушерките се обаждат и настояват за трансфер ли?

# 764
  • София
Направо не проумявам - той е толкова претоварен, толкова е трудно човек да се добере до часове за него. Как така някоя акушерка ще ви кара да записвате часове Rolling Eyes .
Докато аз го посещавах, никога инициативата не е идвала от акушерка или който и да било. Винаги аз съм си звъняла за часове. Акушерка ми е звъняла само, ако на база на някакъв чакан резултат е трябвало да ми предаде някакви инструкции от лекаря в рамките на същия ден след посещение при него - и това е някакво свръх изключение.
То вярно, че аз и не съм имала събрани ембриони, нито пък съм по донорска програма, но все пак продължава да ми звучи невероятно, недопустимо и като съществен повод да подадете жалба до клиниката. Или директно на мейл на д-р Стаменов, ако се притеснявате от конкретната акушерка.

Общи условия

Активация на акаунт