включвам се за малко , че Константин ми е в скута и иска и той да пише - блъска по клавиатурата, вика, а бе....
Сега се връщаме от докито,взеха му кръв на детето и даже звук не издаде- седеше и си гледкаше
а аз се бях подготвила за опищяване на болницата,защото беше и гладен.Още повече , че той е свикнал веднага щом му сменя памперса (към 8:15-30) да яде и днеска беше доста кисел,че не му връчих шишето веднага, а и на всичкото отгоре чакахме пред кабинета....Нямам търпение да дойде обяд да звънна за резултатите....Константин от 2-3 прави много интересна физиономия тип " кисел съм" и направо припадам от смях.Новата магария е ,че се изправя от седнало положение прав като е в кошарката, но пък до седнало не може сам

Ади , какво да ти кажа, май нещата пак поутихнаха.Лигави се, бута всичко в устата, но не реве!Не съм го мазала и с гелчетата даже.Надявам се да стигна и аз до парка в четвъртък , да се видим

Иначе се надявам и ние пак до можем да идваме до парка всеки ден, нещо задачки ми се струпват и не знам как ще се организирам!
Целувки на всичките бебоци
ужас направо как ще го уча незнам.
и при нея нито капки, нито нещо друго помагаше. Май си спря от самосебе си 
аз въведох попарата, защото Ема яде много малко неща и няма голямо разнообразие в храната
Проходилка няма да купувам.
Аз гащиризона и якето на Ема ги взех в синьо и червено. А много ми се искаше да са белички ....

Още като започнах да я събличам ревна и така до края. Като излязохме пред поликлиниката се ухили, ама продължаваше да хлипа още дълго време

Аз до сега не бях й давала броколи. Ние с мъжа ми не ядем и въобще не съм се и сещала да й дам...
Преди поне навън заспиваше, ама сега гледааа и за сън и дума не може да става
Вие направо ме стреснахте с това 70лв за един космонавт