Хайде, представи ни Благовест!
Ей, докато те издебна и пак изчезна!

Момичета, хайде да започнем новичката тема, ама пу..заплювам си да съм първа, че веднъж и аз да сефтосам труда на Тася, който е неоценим. Поздравления за tasia.
Бебо е доста весел и игрив, няма Т, но започна да кашля по- малко, при което веднага отидохме на лекар...Много ми е кофти..за първи път ще пие антибиотик..Има ли мама от вас, която да е давала досега и как се е отразило на Беб4о?
. та тази жена в момента живее с нагласата, че не е най-тъпия човек на земята и е направила една сметка без грешка, ама истината остава при мен съдс 100 лв напред
. На финала се провба да ми вземе пари щото декларацията била прослочена със 6 години и това и било извънреден труд дето не и се заплащал, ама аз се направих на тъпа и и обясних как съвестно ще си платя лихвите. пробвах да обясня на шефката, че девойките дето отговаря за тях имат конци между ушите да им държат ушите да не паднат ама тя каза, че жалбите трябвало само писменно.. Аз и казах, че това не е за жалба, а за ожалване и си тръгнах че иван вече даваше зор за ядене. И се пробва да се изкара пич че не ме била глобила щото съм и била симпатична и остана учудена, че знам кога точно и е минала давността на тая глоба и че да ми я беше написала щях да си го преместя в другия крачол. Та понякога е и забавно... Аз се смяпх искренно през повечето от тези 3 часа и половина и спирах само да покрещя малко. ама беше толкова забавно
Направо след този случай реших, че не съм затъпяла кой знае колко по време на бременността или поне не ми личи много на фона на природно тъпите данъчни и подобни
и добих едно самочувствиеееее... Та пиша много щото с мен вече не може да се говори - толкова съм се надулааааа
Препоръчани теми