У нас днес е голяма драма. Снощи мъжът ми свали нивото на кошарата и сега дребното не може да разбере как да се изправи. От сутринта реве със сълзи. Освен това днес му направих попара, от която той не беше хич въодушевен. Яде я с голямо възмущение.
Понеже не я изяде цялата му направих 90мл. АМ, но той изяде само 40мл., та смятам, че се е заситил. Утре ще му сложа АМ в попарата, както смятах, да видим. Днес му я направих с чай от лайка, изкиснато от снощи краве сирене, 3 сухарчета от гръцките и малко краве масло. А, сложих и 1/2 чаена лъжичка захар.Аз още не съм ходила да проверявам детски ясли и градини, защото нямах намерение да пращам Преслав на ясла, а за градина ми се струваше рано. Но при новите обстоятелства, трябва да се засиля, че иначе незнам...

Ели,
! С теб съм, мила!
. Какви са тези неща не знам
защо трябва да си разваля човек Новата година и да става по нощите та да виси да чака да си даде молбата. На мен вчера ми приеха молбата за 2008 без никакъв проблем.
Аз съм много привързана към сестра ми и наистина много ще ми липсва. Е, евентуалното заминаване ще е след о/о 1.5 год, но все още от сега ми е криво
благодаря ви!
Всичката вода се изсипва наведнъж и не стават никакви буци. Даже със студена вода съм я правила. В началото и аз сипвах по малко вода и падаше едно бърканееее
Ние най-накрая се завърнахме 17-дневен престой във Варна. Беше страхотно - аз си починах добре (друго си е при мама и татко
) , Ивката беше център на внимание за цялата рода и най-вече за сестра ми, която си дойде от Франция за 3 седмици. Абе събрахме се цялото семейство, което не ни се е случвало доста отдавна
: Катя_Н, много хубава новина - пожелавам ти леко бременеене и едно прекрасно бебче
. Та по този повод малката докато си играеше с телефона ми решила да се обади на вуйчо си
. Аз в това време простирах прането
и я бях оставила да се занимава сама. Влизам аз и гледам някой ми е звънял и се отброяват секундите. Понеже съм на Прима, на всеки от семейството но когото звъня, ми затваря и след това ме набира. Така се случило и с брат ми. Обадил се той, а Али само скимти в слушалката, но понеже си е скрил номера и не знаех кой е затворих. Той взел че се притеснил от тези звуци и се обади отново. Обясних какво е станало и сега съм ограничила изходящите поради тази причина
. 
Иначе всяка вечер ще киснем дъ-то в смрадлика или лайка в продължение на ок.месец.