МАРТенската мама пак умува,какви зимни дрешки за бебо да купува;)

• 11 080
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
В Разград кухнята е I група (само зеленчуци) - 40ст. ; II група (включено е месо , ние вземахме от нея) - 60ст. ;
III - група (всичко - може би отговаряв на тази в София) - 80ст.
Също сипват направо от тенджерите и всеки си ползва лични бурканчета с широко гърло.Аз също бях възмутена от едрите парчета месо и дългите фидета в супата.

# 151
Нашата кухня е 0.80ст.на ден(2гр. с месо).Всек ден носим празни буркани и вземаме пълни.Купончетата се копуват веднъж седмично за 5дни.

# 152
  Честит мини рожден ден на  днешните мини рожденници!!! Боби на prasentse , Алекс на Miki3, Георги на danika, Кристи на DessyM, Рои на feminaluda!!! Да а живи и здрави и много радост да носят на мама и тати!

Момичета ще ми напише ли някой, линка към сайта за лекарствата, които могат или немогат да се пият през бреминността. Не съм си го запазила. От 5.00 часа съм станала да търся назад в темите и постовете и неуспях, а спешно ми трябва. От понеделник пия едни лекарства с много вредни странични ефекти дадени в листовката и пише че кърменето трябва да е приустанови. Аз от тогава съм дала на Дани да цока само до 5 глъти за 24 часа, когато немога да го усмиря. А той е свикнал да заспива с цокане и сега изпива по 2 шишета при заспиване. Всъщност дърпа докато се унесе дълбоко. Sad

# 153
  • София, център
на всички малки,сладки бебета, празнуващи днес ! Laughing

Violanta Дай му шише с по-тясна дупка, за да не изпива мноооооого мляко!

# 154
   Малка е дупчицата. Аз не му давам за заспиване мляко, че той и без това е големичък. Пие вода и чай, но в големи количества, защото заспива бавно. Ето сега дори немога да го преспа, а той започва да връща вода.

# 155
  • In the jungle out there..
Violanta, за теб:
http://safefetus.com/Search.asp

# 156
здрасти милички,мерси за пожеланията Hug
вчера мен изведнъж ме втресе и гърлото зверски ме заболя,при което явно заразих Боби и той цяла нощ се буди от запушен нос и кашля Sadпръсках му с Нисита и му дадох Панадол но днес пак е хремав и чакам педито да мине да го види.въпреки ,че плака цяла нощ и аз покрай него неуспяхме да смутим здравия сън на мъжа ми-как спокойно си спи човек като отговорноста е поета от друг bowuu

Теринка стискам палци и вие бързо да оздравявате Hug

# 157
Звънях вчера в кухнята дето изпрати линка веси. В понеделник ще ми отговорят дали могат да ми  я доставят до вкъщи. А вие видяхте ли, че там почти всеки ден има месо и в супата и във второто  #Crazy. Толкова месо дори и на мен ми идва в повече? Иначе звучи добре от 8ми месец, че незнамв дали сте опитвали зеленчуковите и местните пюрета, ама те се делят според мен на два вида - тези, които нямат вкъс на нищо и такива с вкус на тиква - незнам как са докарали шунката или агнешкото с такъв отвратителен вкус  #Crazy. Много искам да има някакво разнообразие, че направо ме втриса като се сетя кво яде малкия пък и му харесва.
Честитто на мини рожденниците!
Прасенце, бързо оздравяване на Бобчо. И ние имахме запушен нос 2 дни, но май беше свързан с растежа на зъбите - вече имаме 2

# 158
Герчо привет Heart Eyes и благодаря:hug:

# 159
Звънях вчера в кухнята дето изпрати линка веси. В понеделник ще ми отговорят дали могат да ми  я доставят до вкъщи. А вие видяхте ли, че там почти всеки ден има месо и в супата и във второто  #Crazy. Толкова месо дори и на мен ми идва в повече? Иначе звучи добре от 8ми месец, че незнамв дали сте опитвали зеленчуковите и местните пюрета, ама те се делят според мен на два вида - тези, които нямат вкъс на нищо и такива с вкус на тиква - незнам как са докарали шунката или агнешкото с такъв отвратителен вкус  #Crazy. Много искам да има някакво разнообразие, че направо ме втриса като се сетя кво яде малкия пък и му харесва.

Нещо не разбрах за коя кухня говориш  newsm78 Тази, за която аз говорих или за тази, на която ти ми прати тел  newsm78
Аз мисля да пробвам 2 седимици с тази кухня, а после може да пробвам и другата, която е пак близо до нас.
Само не ми е ясно как се дават тези яденета от кухнята newsm78 Според мен е абсурдно Маги да изяде и трите яденета #Crazy newsm78

# 160
За тази, която ти прати линка - джуниар. Можело да ми доставят храната като разнясят към пунктовете за раздаване иначе още нямали доставки по домовете. тази, за която аз ти писах по принцип ми казаха, че е за над 10 месеца и мои приятелки са записали децата си на 8, но когато аз звъннах ми казаха след годинка и можело по-рано ако детето е минало към преходна храна, каквото и да значи това. Или нещо аз не съм разбрала или нещо са я направили за по-големи деца. Аз смятам да пробвам джуниара ако могат да ми  носят, а като направо 8-9 месеца ще го прехвърля на другата. 

# 161
 Майчета, някой да е купил нещо за обезопасяване на шкафовете и хладилника newsm78.Аз се бях сетила за контактите, но забравих за останалото, а като си помисля, че като проходи ще бърка навсякъде ooooh!. Проблемът  ми е хладилникът и най-вече шкафът с препаратите.

# 162
милички оказахме се болни от грип с Бобата  Sadпедито му забърка някакви капки за нос и сега го мъча горкото Rolling Eyes
Катенце питах я за противогрипни ваксини за бебе и тя смята,че няма смисъл
 Rolling Eyes

# 163
вчера мен изведнъж ме втресе и гърлото зверски ме заболя,при което явно заразих Боби и той цяла нощ се буди от запушен нос и кашля Sadпръсках му с Нисита и му дадох Панадол но днес пак е хремав и чакам педито да мине да го види.въпреки ,че плака цяла нощ и аз покрай него неуспяхме да смутим здравия сън на мъжа ми-как спокойно си спи човек като отговорноста е поета от друг bowuu

Това е поредния вирус, не се притеснявайте минава що годе- леко . Аз от една седмица се влача със запушен нос и кашлица, естествено заразих и Михаил, но слава Богу той го изкара по-леко от мен, размина се с 2 дни Т и хрема. Давахме му само по една ампула витамин С и капки за нос.
Имам чувство, че всичко което мине през офиса го влача у дома  Sad
А Миличка, за спокойния сън на мъжете и нашия случаи е същия, таткото си спи, детето се задушава от хрема и мрънка, а има наглостта да каже на другия ден "Как съм спал, нищо не съм чул"  Joy Joy Обаче аз го ръчкам напоследък и казвам "Михаил е буден, направи му мляко аз ще го нахраня или ставай да му капем капки  Wink"
А ваксина на 90% съм решила да му сложа, работя с много хора и ако продължава така цяла зима ще съм болна от нещо  Sad

# 164
  • София, център
А нашия татко пък чувааааааа, ама всичко значи...аз си спя спокойно, а той:
Ади, детето нещо мрънка...,
Ади, дай и биберона...,
Ади виж к'во става с Мария...
Той е като вас... Laughing иска и аз да участвам в събуждането му! Пу... аз пък съм като пън! Е на запушен нос, няма как да не се събудя, защото и в Пловдив ще я чуят нашата госпожица Laughing!

Общи условия

Активация на акаунт