аз къде съм зяпала до сега не знам,но за първи път попадам тук.
Пък то хубаво човек да си бъбри с майчета на дечица една възраст

Гледах няма те си никой роден на 28.03.2006.Е вече има

Волен 4 кг,52 см.
И тъй като са отчетни да се отчета

Воленко първите 6 месеца е изклю4ително кърмен.На 4 месеца бе достигнал размери 9,200 и 72 см.Сега е 10 кг.
От няколко дни се захранваме с оризова каша,въведох тиквичка,а след това и морков.Яде с охота детето.
Така и не успях да създам някакъв режим на сън и хранене,но признавам си не съм била и особено настоятелна.Понякога обаче много трудно заспива,става кисел а после и аз се изнервям.По тази причина вече седмица си записвам кога става,ляга и общо взето колко спи.Няма никакъв ритъм в действията му,но сметнах,че нанка +/- 1 14 ч в денонощие.
Имам чувството,че преди по-малко спеше.Дали се дължи на това,че пълзи по коремче и непрекъснато се хецка напред назад ,та се уморява

По колко спят вашите дечица?
И така
поздрави и прегръдки

Днес мисля да я изкарам за малко да сефтосаме космонафта
и евентуално да идем да се запишен на кухня и ние.
), общо взето 12 часа на денонощие
) готови неподходящи храни на малкия, с което усложни нещата и ги забави във времето, така че какво пише на бурканчето или ти се казва в кухнята не го приемай за 100% истина. Вчера брат ми на 20 години направи алергична реакция от (готова) храна - бил ял само 1 пица (и то в заведение където минава стотици хора на ден) и 2 часа по-късно стана страшно
та цяла нощ си говорихме по телефоните
. А както и го кърмиш, за теб е препоръчително същото
Поне спря да вали и днес ще излезем малко.
и се опитваме за баба . Лек и спокоен ден на вси4ки , а на болните скорошно оздравяване ,4е е много гадно като са болни малките същества
, не стига че я боли коремчето от това захранване и е нервна заради болестта, а сега и това. Е като й дадох една цветна брошура лицето й грейна
.
.