Знам, че може от шипки и лайка, но нещо друго 
Аз давам, както съм писала по-горе, липов цвят. Питах педито дали може и тя разреши
Иначе съм давал преди това чайчето на Хип от липов цвят, ама то нещо не мирише на липа ....
Това, което е от истински липов цвят, много го обичаме всички вкъщи
А аз попарата я давам с вода. Не трябвало повече от 100мл чай да пият бебчовците на ден (не знам защо), а моята вече пие по 100мл на нощ. Така че през деня минава само с вода и сокове. Днес взех на Криси чаша с накрайник и 2 дръжки. Правих й сок от ябълка и тя го изпи, ама я държи като големите само с едната ръка
, та трябва да я придържам и аз. Иначе сега й я дадох да си играе с нея, за да свиква как да я държи Тази сутрин видях, че поредният зъб й е избил - втория зъб отгоре, а не първия.
страхотен сладур е Марти-мнооого готин
ти ли си ги правила,ако да

Ние имаме повод да се присъединим с Дани към почерпката.
Данчо днес изпълва Седем мисеца!!!
От чайчетата за сега съм давала само шипка/като изключваме копъра и анасона които давах в първите месеци за колики към капките/ много му харесква, но и аз му давам около 140мгр, защото съм чувала, че не е полезно да се прекалява с билките.
Исках да й взема гащеризони, плюшени и пуларени, които да носи вкъщи. Но се оказа, че са й дългички краката

Но ще трябва да се стегна, защото всичко ми седи ужасно. Поне мога да се набутам вътре, но имам чувството, че ще се пръсне по шевовете. А, като почна работа след 2 седмици не ми е ясно кви тренировки, кви диети ще са
царевица и пуешко с тиква,трябва първо да го видя дали ще яде тиква.направо беден ми се вижда пазара от към пюрета,почти нищо няма за предразположени към алергия деца.