). Досега е нямало толкова фрапираща разлика между отделните агенции и всичко е минало между капките.... Но се появихме ние и развалихме "схемата". Затова много хора не ни харесват и се опитват да ни изкарат пълна "боза", която за нищо не става и дават за пример резултатите на Dizilah. Но в соц. нямаме стигане и това ще ги побърка .... ( Сега се търси ново предизвикателство за другата събота, цитирам - "семейството трябва да се забавлява преди, по време и след епизода". ) 

За коментар #137 става дума. 

Привет момичета, пристигам и аз. 
благодаря за това, че ни осигури къщичка за писане.
благодаря ви за преводите.
още веднъж благодаря за консултацията и помощта, която ми оказа. Алекс, пак ще кажа, ти си истинско съкровище. Бъди здрава! 

На Пеперудка
благодаря за линковете.
Пишете смело. Чудесно е, че ставаме повече.
На всички, които писаха снощи в темата - голямо благодаря. Съвсем умишлено не се включих снощи да пиша. Аз не бях очарована от епизода и коментарите ви определено ми повдигнаха духа. Определено мнението ми се променя с една идея към по-положително, когато гледам с превод, но това не е моята приказка и вече се изморих да чакам нещо да се случи.
Включвам се провокирана от коментарът на Кали. Аз за съжаление след всички вече колко подсказки, точно това клише очаквам да включат сценаристите. Селин няма никакъв друг начин да върже Серкан. Той може да не си спомня още, но тя много ясно вижда, че той отново се влюбва в Еда. Тя няма да допусне да са заедно. Дори да е фалшива бременност ще го използва. Ако ми причинят това изобщо не съм сигурна, че ще продължа да гледам, защото вече съвсем непоправимо ще са съсипали всички образи. А за Дениз изобщо не мисля, че ще се откаже от Еда. Той "приятелят" се съюзи с врага на момичето, в което е влюбен, за да я спечели. Не очаквам доблестни и благородни постъпки от подобно същество аз. Но пък съм готова за положителни изненади.
не ме критикувай много, пазя си розовите очила, но определено се моля час по-скоро да върнат Айше, че да се оправи вкуса от гледането на това, което започна като вълшебна приказка. Сега очаквам тези пиленца от подсказките, главоболия, гадения, всичко да зачестят умишлено пред публика и да се включи някой, веоятно Пъръл /Енгин, да "светне" Серкан, че ще става татко. Селин така действа. Разбира се радостта ми ще е безкрайна ако сценаристите не го направят. Нека поне веднъж ме изненадат положително и направят нещо неочаквано. Например да извадят от играта дразнителите кокош и козел. Или да ги съберат. Нека си има други проблеми, с проекти, с приятели, но вече е време да започне събирането на нашите. И без това Серкан трябва доста да се потруди докато спечели отново Еда.
Нямам търпение да изобличат Селин и мръсните й игри. И играта им с Дениз. 
Искам Еда да е толкова бясна като разбере, че направо да го изтрие от живота си този "приятел". Това ще му е най-голямото наказание. Както казват хората с такива приятели, човек не се нуждае от врагове. Другите образи няма да ги коментирам сега.
Въпросът е кой праща съобщенията и снимките? И няма ли начин да разбере, че Серкан не ги е получил? Да се появява вече за нас и да започва яко да тормози кокоша. Поне това ни дължат след всички мъки.
. Не очаквам никакво развитие скоро. Серкан ще си спомни нещо (евентуално) чак в края на следващия епизод. В 36 вероятно тъкмо ще се накани да и каже (ако изобщо се накани, защото сега започва да си мисли, че тя наистина е влюбена в Дениз) и Селин ще пусне бомбата. Дано не съм права, от толкова време се моля да ме изненадат приятно.
Много ми хареса, че Ферит малко поправи щетите, които Джерен причини, казвайки на Серкан за играта. Но това може да се яви проблем в следващия момент, защото Серкан пак ще се съмнява в чувствата на Еда .
Не ми харесва това, което правят (или се опитват да правят) и с Енгин. Дано всичко да е недоразумение. Наистина не разбирам защо трябва да съсипят всички хубави образи, които Айше създаде. Ако и в тази посока залитнат - да изневерява на Пъръл май наистина не е останал образ, който да не са орезилили. А, пардон. Остана Мело. Сега може и по нея да поработят. За да е пълно мазалото.
И ако някой е прочел до тук, може ли да ме светнете откъде излязоха тези дефилета на Еда, дето толкова е свикнала да се разхожда по подиуми сама, че още едно нямало да е проблем? Явно паметта ми изневерява нещо и не го помня това. Аз единствено за ревюто на фондацията се сещам, но пък за това Серкан няма как да се сеща, та се зачудих. Нещо много ми се получават несвързаните неща.
Само се сетих да вметна - чувството за хумор на моменти е забавно. Хареса ми как Серкан обясни на Еда, че любовта е хубаво нещо, и колко е важна любовта към родината и за офиса, и как човек хубаво работи, когато има любов 

Препоръчани теми