Отговори
# 135
  • София
Изваждам отново стъкленото ми кълбо. Отдавна не съм го ползвала, хвана прах горкото в шкафа и започвам да гадая. Виждам, виждам... виждам, че Серкан няма да си спомни, но ще осъзнае, че е влюбен в Еда. Ще я отвлече преди сватбата й. Ще удържи на обещанието си, че и сто пъти да идва на този свят, сто пъти ще се влюбва в нея. Вие какво мислите? Серкан ще спре сватбата, защото ще признае, че отново се е влюбил в нея или ще си върне паметта?

# 136
Последните седмици все по-често се говори, че рейтинговата система на Dizilah може да отпадне. Много хора започват да не и вярват. Лесно се манипулира (демек корумпира Wink ). Досега е нямало толкова фрапираща разлика между отделните агенции и всичко е минало между капките.... Но се появихме ние и развалихме "схемата". Затова много хора не ни харесват и се опитват да ни изкарат пълна "боза", която за нищо не става и дават за пример резултатите на Dizilah. Но в соц. нямаме стигане и това ще ги побърка .... ( Сега се търси ново предизвикателство за другата събота, цитирам - "семейството трябва да се забавлява преди, по време и след епизода". )
Дори в Сомера имаме израстване и то осезаемо. А от както носим пари (долари) на Фокс от Ютуб, няма да ни мръднат поне до края на сезона Wink
https://twitter.com/i/status/1368395363867103235

Значи - пълна тъпотия. По 30 начина "изследват" какво се гледа и винаги различни резултати. Освен да тръгна из Турция, да чукам на вратите и да анкетирам хората, такова още нямат, нали 😆😆😆

Revolving Hearts

# 137
  • София
Добро утро в неделя! 

След такава бурна нощ, си сипвам едно силно, събуждащо и ободряващо кафе и започвам да ви чета. 

Но преди това искам да изкажа благодарност към всички момичета, които по един или друг начин ни направиха съпричастни в реално време със случващото се в нашия любим сериал.

Марги, на теб специални благодарности за бързата реакция с която не ни остави по средата на сериала без къщичка.

Доволна съм от всичко, което се случи през тази невероятна вечер. Първо на мен лично този епизод ми хареса. Не ме натовари. Имаше от всичко по малко. Имаше много повече отделено време за главните герои. Започва едно леко топене на ледовете. Видяхме, че Серкан може и да ревнува, макар и все още не напълно осъзнато.
Прекрасна беше сцената с дефилето на подиума. Нашата Бамби се движеше като един лебед, а до нея Серкан стоеше прекрасно, макар и малко нескопосано като походка. Но то това си беше и замисъла.

Започва той да си задава доста въпроси. Търси отговорите. Но нека малко се поизмъчи с тях. Нека сам да стигне до истината. Дори и факта, че Еда почти е пред прага на сватба, лично мен никак не ме притеснява. Защото съм убедена, че такава няма да има. Нещо ще се случи в последният момент и сватбата ще се провали.
В този епизод хумора вече си дойде на място. Смяла съм се от сърце на трите ААА. Как само ги изпързаля Александър двете наивни момичета на средна възраст. Много ми напомни на "Ало, измамниците..." 

Но най-много съм се смяла, по време на боксовият мач, когато нежната и фина Еда се метна на гърба на колоса Серкан. Добре го нашамари. Малко му беше. (Колко ли са се смяли по време на заснемането)   

Относно рейтинга от снощи, отново доказахме каква невероятна сила са феновете. В световният трейд сме недостижими в обозримо бъдеще. Няма кой скоро да ни бие рекорда. Той ще остане доста време ненадминат, като рекорда на Стефка Костадинова.  Затова е крайно време съседите да престанат да измерват рейтингите на база 2000 бр. телевизора, прикачени към незнайно кои семейства. Погледнете само в социалният рейтинг,  с каква убийствена разлика е нашият сериал пред тези, които в Турция ги водят за рейтингови. Би трябвало да се засрамят и да го скрият този техен показател. Защото стават смешни по целия свят. Хората са най-точният барометър за това, какво се харесва.
Ето сами вижте и преценете. Дори и футболният мач не можа да повлияе.

А това е най-истинският рейтинг. При него няма стъкмистика. Феновете по цял свят показаха, какво искат да гледат. Искат да гледат тези двама красиви и талантливи Ханде и Керем. Не са им интересни историите за "селска чест". Те са само за вътрешна консумация.

Така че, момичета горе главите. Не се поддавайте на отчаяние. Не мрънкайте много, гледайте за удоволствие. Защото всичко това в един прекрасен момент ще свърши.  Това все пак е един сериал. Не всичко е идеално. То и в реалният живот е същото. Та нима всичко на един човек му върви по мед и масло. Редуват се щастливи с нещастни дни. Затова не бъдете перфекционисти. Насладете се на красотата и любовта, които излъчват нашите ХанКер.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 12:36 от БлагаВест

# 138
Аз залагам, че ще я отвлече Wink

Изваждам отново стъкленото ми кълбо. Отдавна не съм го ползвала, хвана прах горкото в шкафа и започвам да гадая. Виждам, виждам... виждам, че Серкан няма да си спомни, но ще осъзнае, че е влюбен в Еда. Ще я отвлече преди сватбата й. Ще удържи на обещанието си, че и сто пъти да идва на този свят, сто пъти ще се влюбва в нея. Вие какво мислите? Серкан ще спре сватбата, защото ще признае, че отново се е влюбил в нея или ще си върне паметта?

# 139
Dizilah да отпада, не ги харесвам. Trollface
Да поставят новото предизвикателство тогава. Приемам всичко със сериала все едно за мен се отнася. Аз като играя, играя за да печеля. От малка тази спортна злоба не ме е оставила.

Мисля фандомът да се преориентира към НАСА.

# 140

Ох, така ми се иска и на мен,да я отвлече преди сватбата,че ако се помотае още малко ,трябва Еда сама да прекъсне сватбата си,че за подпис с Дениз -не ми се мисли въобще!
успешен ден!

# 141
  • София
Блага вест,

няма да те цитирам, защото постът ти е дълъг, но много ми хареса. Особено частта относно рейтингите. Hands Clap За коментар #137 става дума.

Вай бе! Днес настроението в темата е приповдигнато, дано само по-добро да става. Sunglasses

# 142
Какво очаквам да направи Серкан?
Да й разкъса роклята, за да няма с какво да се омъжи Еда. Да я остави по голи, дълги, прави, безкрайни крака.. Да й даде неговото сако, за да се наметне и да скрие богатствата си. През това време Мело ще е изтичала до къщата на Еда, ще вземе първата, истинската рокля, която Еда ще облече. Серкан си облича сакото, което е попило ароматите на Еда и го карат да прави неща, които са нелогични за него, но адски логични и приятни за нас. Ердем ще помогне на Мело и ще прати Дениз за зелен хайвер, като му каже, че Еда го чака в другия край на Истанбул. Идва времето за сватбата, Еда сяда на масата и чака своя младоженец, но него го няма. На Серкан му става жално за нея и, за да не стои сама на тази маса, сяда той. Женят се... "Защо?" ще попита Еда, а Серкан ще й отговори "Не може да се омъжиш за никой друг, освен за мен"...
И сега ще си помислим - щом се женят, то ще свърши сериалът? Мне, ще продължат дразгите и закачките между тях, но вече ще са женени. В началото няма да се държат като нормално семейство, но в ума на Серкан ще е следното - Не е моя, но не може да бъде и на никой друг.
Серкан обича да играе на сигурно 😏
Не се вкарвам в ролята на сценаристите, просто казвам мераците си 😆

# 143
Здравейте,момичета!
Снощи не исках да прибързвам с коментара си за серията,може би и  защото  не искам да излея моя не толкова положителен коментар.Знам,че тук всеки уважава мнението на останалите,дори да не отговаря на неговото и затова ще си позволя да изкажа и моето.Предварително се извинявам за разхвърленият  пост,но и мислите ми са такива.
Може би като повечето от вас,от известно време виждаме спада на темпото,нелогичните решения на сценария,преобръщането на героите на 180 градуса...Въпреки да не ми харесваше накъде върви не спирам и няма да спра да го гледам,но това толкова дълго протакване на тази амнезия вече ме изважда от обувките ми.Ядосвам се на сценаристите,че в стремежа си за повече серии и да изкарат сезона накрая ще ни остави горчив вкус от тази така красива и приказна любов от начаните епизоди.
              Снощи серията започна с целувката,която за мен беше жестока спрямо Еда ,отново.Представяте ли си, да сте безумно влюбени в този мъж и той да ви целуне и всичко във вас да се обнадежди и преобърне за сетен път,след което да ви каже че е било за да види дали си спомня и за пореден път да не си спомня.😥
              Това Серкан Болат ли е ?!?! Същият Серкан ще  повярва ли на всеки и всичко?!Вярва на Селин от една дума,вярва на Джерен от една дума/на Джерен ?/.Но наЕнгин ,не.Този Серкан Болат,дори не е робот,той е пън.
              Ами,Еда...знаем,че е емоционална и "джаста-праста",но как ще върнеш любовта и спомените на човека когото обичаш,като се сгодяваш за друг...Що за глупости? А това със сватбената рокля 🤐🤐🤐.
              Колко от вас на мястото на Серкан/без памет/,ще решат че това с Еда е било истинска любов,след като за толкова кратко време тя се сгодява и решена да се омъжи за детската ли любов.Не коментирам неговият годеж,които беше под натиск  да си спомни едва ли не всичко за 24 часа.Не го оправдавам,но той не помни.
             Вярно,аз не съм Еда, и сценарист не съм,но не виждам гордата и непреклонна Еда.Може би,болката и безсилието пред това което не може да контролира / прословутата загуба на памет/ я правят толкова нелогична и слаба.Но,остави момиче...пред теб на този етап не е мъжът в когото се влюби,това не е същият Серкан.
            Джерен,до къде стигна това момиче,за нуждите на сценария я направиха тотал щета....
Нямам идея как ще се развият нещата за напред,но тази памет досега или трябваше да се е върнала или да си признаят един на друг,кой влюбен,кой прави на пук и т.н.Не става пет серии да тъпчеш на едно място.Разбирам ,че Ханде и Керем не са за изпускане и печалбите са важ.ни,но ми е криво.

# 144
Сватба няма да има.
Мисля си, че Денис ще осъзнае че не може да има Еда, не може да се ожени за нея без тя да го обича, обичайки друг. Денис обича Еда, но няма да я принуди на сила, на всяка цена да се омъжи за него. Той иска тя да се влюби в него. Така мисля.
Серкан ще бъде с нашето момиче. Тяхната любов ще победи.
 Интересно ми е, кога сценаристите смятат да приключи амнезията на Серкан и дали всичко ще си спомни. Може би той първо ще признае любовта си и постепенно благодарение на  Еда ще върне паметта си.
Като гледам Серкан вече не обръща такова внимание на Селин, но всичко може да се очаква от нея.
 Иска ми се по- дълго да гледаме Еда и Серкан обичащи се. Сценаристите ни го дължат

# 145
Здравейте романтични Момичета,

Ще ми разрешите и аз да се включа. Снощи гледах онлайн серията, но не можах да се
                                   включа, че нещо ми се бъгна клавиатурата . ММ спеше дълбоко и не исках да го будя и
                                   се отказах да се боря с нея и не можах да участвам в дискусията.
                                   Първо да благодаря на Марги за хубавата къщичка с готварска насоченост, но това не е
                                   проблем за нас . Ако не беше тя оставахме бездомни на улицата.
                                   Да благодаря и на Али и Миси за преводите, с които ние сме информирани какво се случва.
                                   Сега за серията, която е по добра според мен от 33-та. По-изчерпателна по-логична и по -
                                   издържана.Имаше от всичко по малко.
                                   Моята любов Серкан ме изнерви с целувката, наговори глупости и съвсем заслужено си
                                   получи шамара от Еда. Той какво си въобразява, че целия свят се върти около него ли?
                                   Еда го постави на място и постъпи правилно имайки предвид характера й, аз това й очак-
                                   вах. Писах го миналата седмица в един мой пост, че Серкан не отиде в ресторанта за добро,
                                   а за да я провокира и всъщност точно така стана. Момчето вече е влюбено и ревнува, но
                                   Робота не знае още как да подходи и говори и прави глупости, наранявайки Еда.
                                   Джерен, постъпи доста подло и все едно  Еда е нейн враг, отвратително.
                                   Серкан разбира се  хвана за думите й  защото така най-много го устройва.
                                   Кокошка и Дениз нищо различно в тяхното поведение, нещастници, двулични и мръсни.
                                   По-скоро бих искала да кажа за Дениз, защото Еда очаква и най-голямата мръсотия от
                                   Селин, докато Дениз й се пише приятел, което е още по-долно и подло, това си е удар с
                                   с нож в гърба.
                                   Миличката Мело остана до края с Еда, всеки си има някакви свои интереси и действа
                                    в зависимост от тях, докато Мелек е простодушна, наивна и верен приятел, добре че Еда
                                    я има нея, иначе си е чисто сама.
                                    Еда така побърква Серкан с държанието си и поведението, че той не случайно казва, че
                                    ще полудее, ами да полудява въобще не ми е жал за него. Ако си беше запазил хладнок-
                                    ръвието, разума и фабричните настройки след инцидента нещата можеха между тях
                                    двамата да бъдат пак такива, но Еда нямаше да бъде толкова нещастна и наранена кол-
                                    кото сега, пък и на него щеше да му бъде по-лесно, ако не беше се олял така.
                                    Много се зарадвах на 3 М туита, въобще не го очаквах, смятах, че ще направим най-много
                                    2М, но ги разбихме. На тия с класическия рейтинг въобще не вярвам, манипулират нещо,
                                    ами крайно време е да си сменят начина на оценяване, 21 век сме, не сме в каменната
                                    епоха.
                                    Много ми хареса Еда как нокаутира Серкан , отдавна си го е заслужил
                                    Дефилето за мен беше радост за окото, страхотни Ханде и Керем, обожавам ги, много си
                                    подхождат.
                                    Ще пиша може би още след като прочета буквичките, защото сега да давам много компе-
                                    тентно мнение не е сериозно.
                                    Хубав  слънчев ден Момиченца, снощи за мен беше едно удоволствие да ви чета, удовол-
                                    ствие, което не желая да пропусна нито една събота, много се смях как снощи Налбантова
                                    препоръчваше рецепта за кекс с ванилова поръска и от Славена , че яйцата не са повече
                                    от 2 броя. Ето затова обичам толкова много темата, всеки, пише, споделя, смях, тупурдия,
                                    че ММ  се събуди и промърмори, че съм била луда, ами да луда съм и какво от това? Нали
                                    ми е приятно, кой какво мисли за мен не ме интересува, никога в живота си не съм пла-
                                    щала данък обществено мнение.

Желая на всички прекрасен ден и за мен беше удоволствие, за всичко което
                                    писахте, споделяхте информация, снимки, постове, много се забавлявах.Съжалявам за
                                    чаршафа, все гледам да е по-малко и все става чаршаф.

# 146
Може би много дълго продължи амнезията на Серкан , но това е турски сериал.
Да, има непоследователност, двамата главни герои които много се обичат вечно се гонят.
Има лоши които вечно ги отдалечават един от друг.
Но ние гледаме тази история защото любовта ще възтържествува.
Еда е твърда , силна млада жена, но наранена , без любовта на живота си тя е още по-безсилна.
Серкан след катастрофата се променя. От бизнесмен здраво стъпил на земята, става объркан млад мъж,несигурен в действията си. Той не е същия като преди, а когато Еда е до него, е още по-безсилен.
Не искам да оправдавам сценария, защото и мен ме дразни в някои моменти, но както повечето от вас казват нашия филм трябва да продължи макар и сс своите недостатъци.
Успешен ден!

# 147
Записче! Марги фор Ю

Скрит текст:

И нещо за другите Simple Smile

Нямам никакво време за нищо поне леко наваксваме с баба.Тези дни на работа е толкова натоварено,че съм на път да се гътна от умора.
Ще видим как ще стане всичко което съм замислила , а то никак не е малко,но ще се справя някак...

# 148
# 149
Flowers Hibiscus Привет момичета, пристигам и аз. Flowers Hibiscus
Марги, Hug благодаря за това, че ни осигури къщичка за писане.
Али, Миси, Алекс, Kissing Heart благодаря ви за преводите.
На момичетата от ASKIM благодарност за преведения епизод. На Алекс Flowers Hibiscus още веднъж благодаря за консултацията и помощта, която ми оказа. Алекс, пак ще кажа, ти си истинско съкровище. Бъди здрава! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover На Пеперудка Hug благодаря за линковете.
На всички новодошли момичета Добре дошли. Flowers Cherry Blossom Пишете смело. Чудесно е, че ставаме повече.

Сега ще предупредя, че коментарът ми не е розов и няма пудра захар. Ако не желаете да се натоварвате не си го причинявайте. Hug
 Flowers Bouquet На всички, които писаха снощи в темата - голямо благодаря. Съвсем умишлено не се включих снощи да пиша. Аз не бях очарована от епизода и коментарите ви определено ми повдигнаха духа. Определено мнението ми се променя с една идея към по-положително, когато гледам с превод, но това не е моята приказка и вече се изморих да чакам нещо да се случи.

Flowers Tulip Включвам се провокирана от коментарът на Кали. Аз за съжаление след всички вече колко подсказки, точно това клише очаквам да включат сценаристите. Селин няма никакъв друг начин да върже Серкан. Той може да не си спомня още, но тя много ясно вижда, че той отново се влюбва в Еда. Тя няма да допусне да са заедно. Дори да е фалшива бременност ще го използва. Ако ми причинят това изобщо не съм сигурна, че ще продължа да гледам, защото вече съвсем непоправимо ще са съсипали всички образи. А за Дениз изобщо не мисля, че ще се откаже от Еда. Той "приятелят" се съюзи с врага на момичето, в което е влюбен, за да я спечели. Не очаквам доблестни и благородни постъпки от подобно същество аз. Но пък съм готова за положителни изненади.

За съжаление отдавна не гледаме романтична комедия, а нещо, което не мога да определя като жанр, но определено не е това, което започнах да гледам. И ако все още си го причинявам, то е заради прекрасния каст. Единствено те могат да ме задържат да гледам тези безумия. Сценаристите са гола вода.
БРО, Kissing Heart не ме критикувай много, пазя си розовите очила, но определено се моля час по-скоро да върнат Айше, че да се оправи вкуса от гледането на това, което започна като вълшебна приказка. Сега очаквам тези пиленца от подсказките, главоболия, гадения, всичко да зачестят умишлено пред публика и да се включи някой, веоятно Пъръл /Енгин, да "светне" Серкан, че ще става татко. Селин така действа. Разбира се радостта ми ще е безкрайна ако сценаристите не го направят. Нека поне веднъж ме изненадат положително и направят нещо неочаквано. Например да извадят от играта дразнителите кокош и козел. Или да ги съберат. Нека си има други проблеми, с проекти, с приятели, но вече е време да започне събирането на нашите. И без това Серкан трябва доста да се потруди докато спечели отново Еда.

Animal Snake Нямам търпение да изобличат Селин и мръсните й игри.  И играта им с Дениз. Animal ChickenAnimal Goat Искам Еда да е толкова бясна като разбере, че направо да го изтрие от живота си този "приятел". Това ще му е най-голямото наказание. Както казват хората с такива приятели, човек не се нуждае от врагове. Другите образи няма да ги коментирам сега.
Иска ми се някой да се усети за тази игра и да отвори очите на Еда. Само Мело не може да спаси всичко. И Серкан трябва да започне да се усеща вече. Да вземе да си прегледа записите от офиса. Да си поглежда пощата. Да започне да мисли малко. И да започне да слуша сърцето си.

Flowers Sunflower Въпросът е кой праща съобщенията и снимките? И няма ли начин да разбере, че Серкан не ги е получил? Да се появява вече за нас и да започва яко да тормози кокоша. Поне това ни дължат след всички мъки.
Анализ на епизода може да направя по-късно, но ще кажа, че много ми хареса как Еда нокаутира Серкан. Заслужава си го след всичко, което направи и продължава да прави. И освен това си представям, че аз така правя на сценаристите Stuck Out Tongue Winking Eye. Не очаквам никакво развитие скоро. Серкан ще си спомни нещо (евентуално) чак в края на следващия епизод. В 36 вероятно тъкмо ще се накани да и каже (ако изобщо се накани, защото сега започва да си мисли, че тя наистина е влюбена в Дениз) и Селин ще пусне бомбата. Дано не съм права, от толкова време се моля да ме изненадат приятно. 

Flowers Blossom Много ми хареса, че Ферит малко поправи щетите, които Джерен причини, казвайки на Серкан за играта. Но това може да се яви проблем в следващия момент, защото Серкан пак ще се съмнява в чувствата на Еда .

Animal See No Evil Не ми харесва това, което правят (или се опитват да правят) и с Енгин. Дано всичко да е недоразумение. Наистина не разбирам защо трябва да съсипят всички хубави образи, които Айше създаде. Ако и в тази посока залитнат - да изневерява на Пъръл май наистина не е останал образ, който да не са орезилили. А, пардон. Остана Мело. Сега може и по нея да поработят. За да е пълно мазалото.

Animal Panda Face И ако някой е прочел до тук, може ли да ме светнете откъде излязоха тези дефилета на Еда, дето толкова е свикнала да се разхожда по подиуми сама, че още едно нямало да е проблем? Явно паметта ми изневерява нещо и не го помня това. Аз единствено за ревюто на фондацията се сещам, но пък за това Серкан няма как да се сеща, та се зачудих. Нещо много ми се получават несвързаните неща.

Flowers Sunflower Само се сетих да вметна - чувството за хумор на моменти е забавно. Хареса ми как Серкан обясни на Еда, че  любовта е хубаво нещо, и колко е важна любовта към родината и за офиса, и как човек хубаво работи, когато има любов Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега отивам да си поръся клавиатурата със светена вода, да я посипя с пепел, да намажа със счукан чесън, че една част от нещата дето ги написах не искам да ги гледам на екран и ако някой от сценаристите ни чете, моля не ги включвайте! SunglassesSunglassesSunglasses
Стана много дълго, извинявам се. Благодаря, ако сте стигнали до тук. Heart

Общи условия

Активация на акаунт