Отговори
# 120
Ето го и соц. - Balloon

# 121
Нямам думи, това е направо невероятно! 3 милиона!
Очаквам някакви включвания вече, след като всичко е официално.

# 122

Скрит текст:
Серкан :Сега, аз както държа тези. Това е едно, това две.Три
Еда :Окей
Серкан :Добре. Кротко, не се насилвай. Може да си навехнеш китката. Затова спокойно. Да започнем с едно. Още веднъж. Окей, знаеш ги нещата малко. Две... Добре, знаеш да удряш, много хубаво.
Еда:Да, ако си ме спомняше, щеше да знаеш че мога
Серкан :Но ме помня. Ела. По - кротко. Кротко.. Кротко
Еда :Дойдох да ти върна паметта. Така го приеми.
Серкан :Добре, че паметта ми я няма, щеше да е най-ужасната една година която ще помня.
Еда :Така ли? Не говореше така
Серкан :Леко
Еда :Казваше че е най-хубавата една година в живота ти. Какво стана?
Серкан :За това ли така ме нападаш?
Еда :Ме.. Ние се караме.. Защото ти... Защото ти
Серкан: Аз какво? Аз какво? Е, какво, кажи? Защо ако сме изкарали една страхотна, чудесна една година, защо си с Дениз, зашо си пред сватба. Е.. Е.. Ед.. Едаааа
Еда:За това.. За това..
Серкан :Какво правиш?
Еда :Бокс
Серкан :Това не е бокс.
Еда :Това е бокс
Серкан :Не
Еда :Бокс е.. Хайде, какво има? Какво беше едно?
Серкан :Спро Еда.. Спри
Еда :Какво беше едно? Какво беше две? Какво? Какво има?

Скрит текст:
май загуби Еда:Серкан? Серкан? Мразя те, Серкан Болат
Серкан :Ох... Това ново чувство ли е?
Еда:Кое?
Серкан :Да ме мразиш?
Еда :Не
Серкан :Добре де, а защо ме мразиш, Еда.
Еда:Аз винаги съм те мразила
Серкан :Хмм.. Винаги?
Еда:Винаги
(Еда:Серкан
Серкан :Да
Еда:Какво търсиш тук?)
Еда:Повече не да ме целунеш ами и на метър до мен не се доближавай. Забранявам.
Серкан :Ако питаш мен, пак си помисли. Защото любовта и омразат ги дели много тънка граница.
Еда:Какво искаш от мен?
Серкан :Истината
Еда :Добре
Серкан :Наистина ли си влюбена в Дениз? Искаш ли да се омъжиш за него?
Еда:Да
Серкан :Хубаво си помисли

Дениз:Еда
Еда : Ааа, Дениз? Какво правиш тук?
Дениз :Добре съм, мислих си за теб и исках да те видя.
Еда :Разбрах. Но изпусна мача.
Дениз :По лицата ви си личи кой е спечелил.Еда, да отпразнуваме победата
Еда :Добре, да се преоблека и ще тръгнем
Серкан :Нещо ми е любопитно.
Дениз:Кое
Серкан :Снощи, преди да спре тока, не чухме отговора. Каква бе мечтата ви?
Еда :Точно сега, да си тръгн от тук
Дениз :Тогава да си тръгваюе, любима

Ще преведа още, но сигурно довечера. Цял ден ще пътуваме.
Искам да напиша нещо за Еда, но нямам грам време. Но изтърва играта и отиде прекалено.Чак и булчинска рокля..тц, вече не е игра. Ако Серкан не я спре и на инат ще се ожени ли? Или ще зарежв Дениз на масата? Не ми е много мил напоследък, но това си е унижение.
Благодаря за преводите. С нетърпение ще очакваме и следващите.

# 123
От официалния профил на сериала:
Bir rekor daha! Dün akşam 3M tweet ile Dünya gündeminde 5. sıradaydık, 23 ülkede TT'ye girdik!
С Гугъл - "Още един запис! Снощи бяхме на 5-то място в световния дневен ред с 3M туитове, влязохме в TT в 23 държави!"

# 124
И рейтингът от Somera:

И тук сме първи, дори преди футболната среща! Smile
И стори от Неслихан.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 10:31 от hopexx

# 125
Това е рейтингът - "Какво е гледал турският зрител снощи" Wink Тази седмица сме бетон Stuck Out Tongue Winking Eye
Даже си подобряваме резултатите от миналата ...

И рейтингът от Somera:

И тук сме първи, дори преди футболната среща! Smile

# 126
Добро утро на всички. Flowers Hibiscus

Няма да се кахъря за резултата от Dizilah. Не им вярвам. Smile
Другите статистики са къде къде по-достоверни за мен. Не искам да задълбавам в темата, но съм доволна от 3 милиона снощи. В настроение съм и няма да ми го развалят.

Отивам да си направя кафе, но първо трябваше да ви изчета.

Мернах го в Туитър

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 10:47 от midnight__sun

# 127
  • София
Flowers Four Leaf Clover Гюнайдън, дружки! Flowers Four Leaf Clover

Момичета, много се радвам, че сме направили тези 3 млн туита - както казах, показваме на всички, че сме могъщ фендом, който е способен да се обедини около една идея и да я превърне в реалност. Гордея се с нашия фендом, който подкрепя сериала въпреки всичко. Прочетох много хубави коментари в Инстаграм, които се припокриват с моето мнение. Явно има и такива фенове, които разбират, че това е сериал, че има спадове и покачвания, че токсичните коментари и даването на акъл не са най-доброто решение на ситуацията. Снощи бях много ядосана на онази част “феновете”, която не спира да мрънка, днес обаче съм с два чифта розови очила и съм доволна. Рейтингите ни са добри, имаме съвсем лек спад в тотала, но сме стабилни. Другата седмица се надявам вече на покачване и там. Мисля, че 35 еп. ще бъде силен и ще получим така очакваното развитие. Ще ви зарадвам с тази прекрасна рисунка на нашите любими Серкан и Еда. Revolving Hearts

Талантлива фенка е направила такива и на други двойки от ромкоми. Слагам ги в спойлер. Wink
Скрит текст:

Ако ви е интересно, можете да разгледате профила й в Инстаграм. Името й е същото като от подписа върху снимките. Simple Smile

# 128
mi_si, ще бъда пак като бавноразвиваща, но се обърквам 😆
В абв-тата им сме на майна си Райна, с числа от 3-4, демек не сме най-гледани, а в резултатите на Сомера - сме най-гледани. Уж логиката ми върви понякога, но тук не мога да разбера какво се случва и се чувствам като пате в калчища 😆

Мики, не исках да звучи като сравняване между нас и комшиите, просто за насилието като цяло, че го има. То е ясно, че там са родени с тези настройки. Ще е много трудно да се постигне някакъв напредък относно отношението на мъжете към жените. Поне през този живот няма да е.
Дано е оживяла жената, но каквото и да е станало, този заслужава да му се отреже главата от дъно.

# 129
Здравейте момичета!
Да се запиша и аз!
Марги, благодаря за темата, Али,Миси за преводите!
Добре,че ви има!:hibiscus:
На всички нас,да видим какво ще роди въображението ни,да не забравяме и за идващия втори фраг!!!!!
Успешен почивен ден!

# 130
Налбантова, рейтингът на Dizilah се определя от около 2000 устройства, които са раздадени на определен кръг от хора (соц. статус, образование и т.н). Докато Сомера определя рейтинга спрямо това, какво гледаш в момента ( както тук са А1, Виваком и Булсатком, в реално време знаят, кой абонат, какво гледа).

# 131
От стори на Неслихан. Явно много са се забавлявали и ми прилича,че са в кухнята на Айдан и готвят заедно.

# 132
Добро утро момичета ! Изгледах епизода отново (при рускините). На мен ми хареса .Беше забавен.  По- хубав е от 33 .
Наистина играта на Еда вече е опасна . Бялата рокля с която е облечена във фрага притесни Серкан.
Наистина вариантите са малко - или Серкан ще си признае чувствата или Денис ще осъзнае че Еда не го обича и ще се откаже преди сватбата. Няма да преживея сватба между Еда и Денис. Серкан трябва да види снимките и тогава смятам че ще разкара Селин.  Тя вече няма да може да накара Серкан да се ожени за нея, освен ако не го излъже че е бременна. Но ние гледаме романтична комедия все пак, а не драма.
Фрагът е интересен.

# 133
Значи - пълна тъпотия. По 30 начина "изследват" какво се гледа и винаги различни резултати. Освен да тръгна из Турция, да чукам на вратите и да анкетирам хората, такова още нямат, нали 😆😆😆

# 134
Здравейте, мили момичета! То кексове, то яйца, то точилки,пудра захар  сте правили посред нощите.

За няколко часа да ви остави човек и ще изпишете света.
Браво на нашите момичета, че са стояли до тогава, докато са станали 3 милиона туита! И кафето сега да ви дойде добре..

Хубав ден !

Общи условия

Активация на акаунт