Отговори
# 210
  • Пришълец

Честит празник, дами! И преди всичко честит празник на всички мами!   
/Налбантова вижданията ми се припокриват с твоите//
Да сте здрави и да се чувствате обичани, ценени и специални не само днес! И поводи за ей такава широка усмивка да имате https://twitter.com/i/status/1368577881627127810

# 211

Добро утро, момичета прекрасни! ❤
Честит празник на всички, които имат празник днес, независимо раждали или не! ❤
Желая ви на днешния ден да се чувствате още по- специални и обичани, защото вие сте специални всеки ден, а съм сигурна, че сте и обичани всеки ден! ❤

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 09:00 от Есенна магия*

# 212
Честит празник мили дами! Да сте щастливи и много обичани!

Druon, прекрасно мнение, много добре написано. Ако можех щях да го харесам 100 пъти!
Мисля, че продуцентите и сценаристите имат нужда да прочетат такива хубави, смислени анализи, за да разберат какво точно объркаха и защо не са доволни феновете.  А предполагам, че до тях достигат само кратки сентенции като 'Серкан е задник', без да разберат защо мислим така....

# 213
  • Плевен / София
Скрит текст:
Скрит текст:
Дъхът ми спря...ако някой може някак да го свали този гиф ще съм много благодарна Kissing Heart
https://twitter.com/i/status/1368647078646341645
Заповядай, Мики Kissing Heart

Много ти благодаря , цветенце Flowers Hibiscus обзаведох се и аз с подпис Stuck Out Tongue Winking Eye нищо че не се вижда от мобилната версия , аз си зная че е там Joy
Скрит текст:
Бърборанка , много ми хареса песента Blush
Еда е с роклята вероятно просто да я пробва , така става в наше време , срещаш дизайнер и той ти казва , че ще ти ушие рокля и на другия ден роклята е готова за проба Joy

Ако искаш можеш и да го "центрираш".
Честито.....
Здравейте момичета
Отново е осми март...Пожелавам ви от сърце да сте здрави и много обичани всеки ден....Да помните винаги прекрасните моменти с любимите хора и да се наслаждавате на времето прекарано с тях...
За всички вас....
Скрит текст:
Тортата не е мое произведение Kissing Heart

# 214

Добро утро

# 215
Днес ставали 8 месеца от началото на нашата приказка Purple Heart

Wink
https://www.youtube.com/watch?v=oETo3G0wmDo

# 216
  • Пришълец
Днес ставали 8 месеца от началото на нашата приказка Purple Heart
Скрит текст:
Супер

# 217
Благодаря , гости , оправих го Flowers Hibiscus
Ехаа 8 месеца на 8 март, не е ли време вече за лайф? Съвсем ни забравиха , чакаме си нещо за 3М , поне лайф 3 минути ThinkingGrinning

# 218
Purple HeartЗа втори път гледам 34 серия с руски субтитри и се питам как ще се почувства Серкан , когато осъзнае колко зле се е държал с Еда и че всичко ,което тя е направила е било с единствената цел да си  го върне, защото го обича .
     Green HeartОтвратена съм от Джерен .На начина , по който извъртя нещата ,казвайки уж истината за Еда и Дениз пред Серкан ,аз казвам ку****ска постъпка или игра "немци в тил"".Гадно и непростимо.Дано аналитичния Серкан Болат сложи думите ѝ на кантар и разбере, че не всичко е така както го казва тя. Всъщност и в реалния живот всички проблеми в отношенията между хората се появяват заради премълчани , несподелени истини или казани полуистини.
  Yellow Heart Не харесвам бабата на Еда , но ми се иска зад снимките и предупрежденията към Селина да стои тя.Все пак след сблъсъка със Серкан тя като умна жена и обичаща баба трябва да е разбрала, че чувствата му към внучка ѝ от негова са истински и сериозни и споделени от Еда.Тя е и достатъчно силна и властна ,за да оскубе перушината на Селина.А и двете със Селина не са се срещали, та няма да е лошо да се чуе крякане на кокошка и хвърчене на перушина.
    Sparkling HeartМного ми харесва Серкан в черен костюм- трепач е.

# 219
Честит 8-ми март ,момичета !,😊❤🌷 Бъдете здрави,щастливи,усмихнати,благословени и обичани жени ! Нека днешния празничен ден да Ви е изпълнен с много настроение,любов и приятни изненади ! Честит празник !😘

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 09:47 от akvamarin007

# 220
  • София
Честит празник на всички момичета. Бъдете здрави, обичани и обичащи.

# 221
Честит празник , мили дами Heart Heart Eyes
Пожелавам ви вратите винаги да са отворени за вас ! Grinning Flowers Hibiscus

# 222
  • София
Flowers Four Leaf Clover Гюнайдън, къзлар.
Честит 8-ми март! Бъдете обичани, ценени и щастливи жени. Flowers Four Leaf Clover

Revolving Hearts Започвам деня с усмивка и това прекрасно видео на нашите любимци Керем и Ханде. Оставям на вас да прецените дали приятелите се гледат по този начин или пък не. Revolving Hearts

Heart Eyes Споделям чувствата на тази дама, фен на сериала и двойката ХанКер / ЕдСер. Не сме само ние, момичета! Много сме с тази диагноза. Heart Eyes

“Красива двойка. Не ми се мисли как ще оцелеем, когато сериалът приключи. Те се превърнаха в част от нас.”

Flowers Cherry Blossom Желая ви шеметен ден! Flowers Cherry Blossom

# 223
Честит осми март! Бъдете здрави, обичани, обичащи!

# 224
Честит празник, мили дами ! Flowers Tulip

От Керем

https://twitter.com/KeremBursin/status/1368813458586763264

Общи условия

Активация на акаунт