Отговори
# 330
Тя ми знае мераците, за тлва и  такива снимки пуска 😏

Този, новият, ми прилича като да е баща на Дениз. Не знам защо, но визуално е леко брадато козле, което подхожда да е баща на бъдещия младоженец и е дошъл от далечна Лапландия, за да го подкрепи.
В интерес на истината - ние знаем ли нещо за родителите му или аз съм пропуснала?

# 331
  • Плевен / София
Продължавам да правя аналогия на думи и дела на Серкан преди и след амнезията....
В 14 серия той упрекна Ефе за съдружието, че не са го питали....Само, че упрекът не беше към правилният човек...Селин продаде акциите си на човек, за който Серкан нищо не знае. Сега след, като забрави последната година, той върна 5% от акциите без да каже на останалите акционери, защото те са си били негови...Защо тогава се сърдеше на Ефе, че е купил нещо, което се е продавало?
В същата тази серия той каза, че има трима приятели "Енгин, Пъръл и Сириус"....след това забрави и сега най добрата му приятелка е Селин....Той не помни ли какви са били отношенията му с нея преди тази 1 година....?
Извинявайте, че се връщам постоянно назад, но тази амнезия на Серкан ми  е заседнала в гърлото и не минава....
Дали Серкан към днешна дата не си отмъщава на Еда, че го промени и го накара да живее....да чувства....изпитва болка...Само, че не му прави чест, че се превърна в човек, който не изпълнява обещанията си....А...извинявайте "забравих", че той не помни какво е обещал....Но джентълменът би трябвало да си остане такъв, с амнезия или без такава...А в момента той наранява една жена ...Еда, която дръзна да го обича въпреки всичко, което причини семейството му на нейното, и той каквото направи преди и след амнезията.....
Лошото е, че не виждам светлинка в тунела и се замислям да "пропусна" гледането в събота...
От сега ми пишете неизвинено отсъствие за този ден...

# 332
  • Пришълец

Заради такива влюбени погледи се раждат слуховете Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 333
Снимат на яхтата
https://twitter.com/Fairytale_of_EK/status/1369256483934920710?s=20
https://twitter.com/tota88892920/status/1369260311535058945?s=20

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 14:25 от sani1212

# 334
  • София
По-скоро похапват на яхтата малко те... Grinning
Клипчето с ХанКер е мютиш! Heart

# 335
  • Пришълец
Гости, ако някой си отмъщава, то това е Селин. Еда в момента е на нейното място - гледа любимия си сгоден за друга, толкова е близо, но същевременно и така далеч от него...
Серкан и преди си беше такъв - даваше противоречиви сигнали до последно и едва когато ножът опре до кокала предприема действия. Нараняваше и Еда, и Селин. Не знаеше какво иска.

# 336
Продължавам да правя аналогия на думи и дела на Серкан преди и след амнезията....
В 14 серия той упрекна Ефе за съдружието, че не са го питали....Само, че упрекът не беше към правилният човек...Селин продаде акциите си на човек, за който Серкан нищо не знае. Сега след, като забрави последната година, той върна 5% от акциите без да каже на останалите акционери, защото те са си били негови...Защо тогава се сърдеше на Ефе, че е купил нещо, което се е продавало?
В същата тази серия той каза, че има трима приятели "Енгин, Пъръл и Сириус"....след това забрави и сега най добрата му приятелка е Селин....Той не помни ли какви са били отношенията му с нея преди тази 1 година....?
Извинявайте, че се връщам постоянно назад, но тази амнезия на Серкан ми  е заседнала в гърлото и не минава....
Дали Серкан към днешна дата не си отмъщава на Еда, че го промени и го накара да живее....да чувства....изпитва болка...Само, че не му прави чест, че се превърна в човек, който не изпълнява обещанията си....А...извинявайте "забравих", че той не помни какво е обещал....Но джентълменът би трябвало да си остане такъв, с амнезия или без такава...А в момента той наранява една жена ...Еда, която дръзна да го обича въпреки всичко, което причини семейството му на нейното, и той каквото направи преди и след амнезията.....
Лошото е, че не виждам светлинка в тунела и се замислям да "пропусна" гледането в събота...
От сега ми пишете неизвинено отсъствие за този ден...

С всичко казано от Гости съм безусловно съгласна, освен с текста от последните две изречения.
С голямо нахалство ще перефразирам Джеръм К.Джеръм: Най-изумителната черта на истинския мазохист е, че винаги може да поеме още страшно много неща.

Скрит текст:
За лентяйството:"Лентяят не е човек, който се мотае без работа с ръце в джобовете. Тъкмо обратното — най-изумителната му черта е, че винаги е страшно зает."

# 337
# 338
Днес попаднах на статия за развитието на сериала и кой е тайнственият образ, който изпраща снимките, преведено от чичо Гугъл. Има три предположения: бабата, Каан, непознат досега персонаж. Хареса ми насоката, че може да върнат Каан и сега да е станал добър, да го влюбят в Мело наистина.

# 339
Аз се чудя какво стана с шеф Алекс - излъга Айдан и Айфер, нали, т.е. взе парите и избяга? Thinking

Правилно ли разбрах, че Айдан фалира сем. Болат и че Айдан вече няма пари да плаща заплата на Сейфи? Fearful

Предполагам Серкан пак ще прехвърли вината само върху Айфер - както в полоцейския участък. Rage Т.е. Еда ще е виновна?

Ама ако Айдан е довала сем. Болат до банкрут, това значи ли, че сега беднякът е Серкан? Thinking

Фирмата предполагам като печели проекти прави пари, но ако загуби проект ще стане проблем и може да фалират, както Каан фалира и се оттегли от бизнеса. Каан се опита да прави разни схеми - евтини материали... ама не станаха нещата , не можа да се измъкне от фалита.

Селин достатъчно богата ли е за да покрие щетите и да спаси Серкан и да купи акциите му за да има пари в наличност - май не - живееха доста скромно в Словения, но не знам дали това беше, защото нямаха пари или защото се криеха и не искаха да ги намерят? Т.е. тя може да е богата и да ги изправят една срещу друга - Еда срещу Селин и в живота и във фирмата.

* видях някакви емотикони в интернет - но не знам дали са официални и от достоверен източник (а и нищо не става ясно от тях - освен че има младоженци и мозък - т.е. Серкан може и да си върне паметта)

чудя се за скорпиона дали е Дениз - понеже ако имаха предвид Селин щяха да сложат змия... а може би под скорпиона визират , човкът който праща снимките на Селин....

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 15:54 от kukli4ka456

# 340
Аз все си мисля какво ще стане от тук нататък.
До сега Еда показа, че иска Серкан и би му простила всичко, въпреки неговото грубо държание и нашите желания тя да замине и да го зареже да сърба собствената си попара.
Ако Серкан си спомни в другия епизод това значи, че Еда ще е на седмото небе от щастие. Обаче на дали ще ги съберат. А за да не ги съберат някой от тях трябва да почне да се дърпа. Ако е Еда - язък тогава за всичките обиди, които понесе. Ако е Серкан - не стига, че до сега я нагрубява, а може да продължава да го прави и след като си спомни. А пък ако ги съберат ще е супер, но сценаристите май не са им големи фенове - гледат само как да ги разделят и огорчават един от друг.

# 341
  • Монтана
Дами, има ли някаква информация за тазвечершна подсказка?...
Фраг дали ще има иначе казано?!

# 342
  • Плевен / София
Продължавам с моето пътуване в миналите серии и ставащото след амнезията....
Връщайки се назад разбирам как и Серкан и Еда, като че ли са ни подготвяли за това "забвение"....
Серкан "Не заслужавам такава жена като Еда"....Така е и може въобще да не я "получи" накрая....
Еда" Вярвам в съдбата. За всичко има причина. Смъртта, болката, любовта"...
Ще им потрябва ли обаче накрая машината за триене на лоши спомени....
Ферит  в миналото зададе интересен въпрос на Селин "Щеше ли да се интересува от присъствието му в холдинга, ако го упправляваше ръка за ръка със Серкан"...Получихме и отговорът на този въпрос....Въобще не и "дреме на шапката" сега, когато си мисли, че е "хванала" Серкан.
Въоще не вярвам скоро да ги съберат и затоова ще пропусна онлайн гледането в събота.
Еда ще се дърпа, ако Серкан попречи на сватбата, защото не иска Еда омъжена...Той и за Селин искаше същото, но не искаше да е с нея. Иска ли обаче Еда?...Това е големият въпрос....Не съм сигурна че и той знае отговорът на този въпрос.

# 343
№1 Gift Heart

Скрит текст:
Stuck Out Tongue Winking Eye

Ние днес пак сме в тренда на доста страни Wink

# 344
  • София
Във връзка с изминалата една година от започването на проекта "Почука на вратата ми" Ханде и Керем са изказали своята огромна благодарност и обич към всички техни фенове по целия свят, за безусловната подкрепа, която получават.

Ако можете да се доверите на партньора си, тогава сте най-щастливият човек в живота, защото каквото и да правите знаете, че имате на кого да се опрете и това  нещо е любовта.

А ето на какво попаднах преди малко. Дали е вярно не знам, но тази телевизионна анализаторка го твърди.   

Hande Erçel, Kerem Bürsin evleniyor: Hazırlıklar tamam!
"Ханде Ерчел и Керем Бюрсин се женят: Подготовката е завършена!"

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 18:35 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт