Отговори
# 315
Ослепях вече Joy благодаря Алекс , то си пише 2020, ама кой да види Joy

Цитатчето за днес .. тематично Stuck Out Tongue Winking EyeHeart

# 316
  • Плевен / София

Цитатчето за днес .. тематично Stuck Out Tongue Winking EyeHeart

Точно в десятката
Как сте след празника момичета? Имате ли нужда от повечко кафе

# 317
Днес съм много досадна , но пускам този клип и бягам.
Мога да го гледам цяяяял ден , отново и отново. Heart Нищо против Серкан и Еда , обаче Ханде и Керем ги обичам повече Heart както някой беше предложил преди 30 теми време , да ги сложат само двамата в една стая с една камера и да си приказват каквото искат , не ни трябва сценарий Joy

Още едно Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 10:36 от mikipoli

# 318
Здравейте днес май снимат началото на епизода Там са Биге  СарпДжан  и Елиф

https://twitter.com/hanker_news/status/1369203699038486531?s=20

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 10:36 от sani1212

# 319
Според мен похабиха импуслсивността на Еда. В началото на сериала беше симпатична и доведе до едни от най-хубавите моменти в сериала, но сега при годежа с Дениз изобщо не ми харесва. Селин и Дениз отлично се възползват от това качество на Еда, за да я водят за носа, в която посока те си решат, а нашата веднага скача с двата крака. Предполагам, че и в следващия епизод ще я изработят нещо по тази линия, за да се стигне до там, че да я видим в сватбена рокля, а козльо в костюм... само че така много олеква образът на независимата и борбена мацка, в която Роботчето се влюби, че и ние покрай него Heart Eyes Къде ѝ е границата на Еда? Както е тръгнала, ще се сети да сложи край на играта по време на първата брачна нощ ли? И каква е гаранцията, че това ще помогне с нещо за връщането на паметта на Серкан Rolling Eyes Нещо много плоско измислено ми се вижда... не трябваше така да посягат на образа на Бамби Thinking

# 320
  • Плевен / София
Според мен похабиха импуслсивността на Еда. В началото на сериала беше симпатична и доведе до едни от най-хубавите моменти в сериала, но сега при годежа с Дениз изобщо не ми харесва. Селин и Дениз отлично се възползват от това качество на Еда, за да я водят за носа, в която посока те си решат, а нашата веднага скача с двата крака. Предполагам, че и в следващия епизод ще я изработят нещо по тази линия, за да се стигне до там, че да я видим в сватбена рокля, а козльо в костюм... само че така много олеква образът на независимата и борбена мацка, в която Роботчето се влюби, че и ние покрай него Heart Eyes Къде ѝ е границата на Еда? Както е тръгнала, ще се сети да сложи край на играта по време на първата брачна нощ ли? И каква е гаранцията, че това ще помогне с нещо за връщането на паметта на Серкан Rolling Eyes Нещо много плоско измислено ми се вижда... не трябваше така да посягат на образа на Бамби Thinking
На мен въобще тази амнезия ми дойде в повече....Можеше да раздвижат действието по много други начини, но защо да се напрягат толкова СЦ.....Откъде толкова ум в главите им...

# 321
  • София
Амнезията и фалшивият годеж мен не ме тормозят толкова, колкото тази линия с ревността, за да си върне паметта Серкан или да се влюби отново. Вече доста се изтърка. Иначе да, можеше много по-интересни ситуации да измислят покрай загубената Серканова памет, мислила съм си го и дори ми хрумнаха много по-достоверни неща. Но няма да изписвам света, за да ви разказвам, така или иначе вече се е случило непоправимото, скоро обаче ще излезем от тази амнезия. Да видим накъде ще завие действието. Само не към финал. Олмаз! Grinning

# 322
Stuck Out Tongue Winking Eye

Новият актьор вече е на участва Simple Smile

# 323
  • София
Аз се чудя този нов актьор с еднократна роля ли ще бъде или с титулярна?! Тоест дали влиза в сериала като нов герой, който ще гледаме занапред, или ще е само за един-два епизода. Thinking Аз поне не откривам инфо по темата. Ако някой има, да сподели. Wink

И още нещо - дали попаднахте на интервюто на Алиджан със Ситаре с английски субтитри? Защото аз не успях да намеря, а ми е интересно какво е казала във връзка с напускането на сериала. Simple Smile

# 324
Забелязвам, че вече доста пъти се шуми покрай вкарването на нов актьор и започваме да го мислим какъв е, що е, а в крайна сметка ролята му се оказва незначителна....
Така като го гледам новия на брега със Сарпджан, дали няма да се окаже някой от бреговата спасителна служба?

# 325
  • Пришълец

Гледам някои фенове искат паралел с тази сцена, но сега дано няма място за съмнения - сърна или кокошка/робот или козел под душа Joy

Амнезия, фалшив годеж и т.н., така са решили - така са ни ги представили нещата, но като цяло бедно им е въображението на сценаристите и предпочитат да тъпчат на едно място. Както и да е. Unamused Онова, което леко ме дразни мен е същото за което преди няколко поста е писала Сезария - как пък Селина все минава между капките и интригите ѝ остават незабелязани, приемат ги за чиста случайност Rolling Eyes Едва ли не накрая ще я изкарат и жертва: спасила Серкан, грижила се е всеотдайно за него, всичко за негово добро е направила, а той тича подир друга Rolling Eyes
Не сме драма, но те така задълбават, а накрая излизат от нея без да сме усетили как е решен проблема. Поне на мен такова усещане ми оставят на моменти.
Най-логичен изход от ситуацията видях, когато Серкан прояви недоверие към Еда заради откраднатия дизайн. Обиди я, тя свали пръстена, той се опита по своя си начин да оправи нещата, влоши ги,:35: докато намери верния път към нея и т.н.
Сега с амнезията силно се надявам да не претупат нещата.

# 326
Марги ,точно това и аз исках да кажа ,но се отплеснах със Селината ,че ми е болка . 🤗

Трупат се интриги , конфликти , драма ,задълнаваме 4-5 серии в тях ,хубаво се омешва всичко и накрая за 30 минути в серията всичко се подмита под килима ,всички са щастливи , а виновните без последствия .И скачаме в следващите препаникамък ситуации . И на нас ни се струва ,че няма действие ,а сценаристите, които и без това не са най- идейните съвсем се изчерпват .

# 327
  • София
Помните ли миналия път, когато Серкан се напи, а кокоша се беше настанила в апартамента му, защото нейният дом беше наводнен? Тогава тя го попита: “Серкан, кажи ми какво искаш да направя за теб и ще го направя.” А той й отговори: “Искам Еда.” Joy Е, счупих се да се смея тогава. Погледът на Селина беше един път. Та... искам това да го повторят. Селин пита “какво искаш, Серкан”, а той отговаря “искам си Еда”. Grinning Чок смях! Кеф! Кеф! Кеф! Hands Metal

# 328
От сторито на тази чаровница 😍

# 329
От сторито на тази чаровница 😍
Скрит текст:

Много рошава Ханде, дали Керем не я е рошил, рошил.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт