благодаря Алекс , то си пише 2020, ама кой да види 
Цитатчето за днес .. тематично

благодаря Алекс , то си пише 2020, ама кой да види 

Нищо против Серкан и Еда , обаче Ханде и Керем ги обичам повече
както някой беше предложил преди 30 теми време , да ги сложат само двамата в една стая с една камера и да си приказват каквото искат , не ни трябва сценарий 

Къде ѝ е границата на Еда? Както е тръгнала, ще се сети да сложи край на играта по време на първата брачна нощ ли? И каква е гаранцията, че това ще помогне с нещо за връщането на паметта на Серкан
Нещо много плоско измислено ми се вижда... не трябваше така да посягат на образа на Бамби
Къде ѝ е границата на Еда? Както е тръгнала, ще се сети да сложи край на играта по време на първата брачна нощ ли? И каква е гаранцията, че това ще помогне с нещо за връщането на паметта на Серкан
Нещо много плоско измислено ми се вижда... не трябваше така да посягат на образа на Бамби 

Аз поне не откривам инфо по темата. Ако някой има, да сподели.

Онова, което леко ме дразни мен е същото за което преди няколко поста е писала Сезария - как пък Селина все минава между капките и интригите ѝ остават незабелязани, приемат ги за чиста случайност
Едва ли не накрая ще я изкарат и жертва: спасила Серкан, грижила се е всеотдайно за него, всичко за негово добро е направила, а той тича подир друга

Е, счупих се да се смея тогава. Погледът на Селина беше един път. Та... искам това да го повторят. Селин пита “какво искаш, Серкан”, а той отговаря “искам си Еда”.
Чок смях! Кеф! Кеф! Кеф! 

Препоръчани теми