Отговори
# 300

Мили Момичета, Честит ви празник, бъдете здрави, много щастливи и благословени.

# 301
Flowers Hibiscus Мили и прекрасни момичета Flowers Hibiscus, съвсем в края на деня се отбивам, но няма да пропусна да ви поздравя за празника.
Честит ден на Жената!
Пожелавам ни да бъдем смели, дръзки, освободени, много обичани и уважавани. Да обичаме много. На първо място себе си. Да следваме сърцата си и да сбъдваме мечтите си. Щастливата жена прави всички около себе си щастливи, а света става малко по-красиво и добро място. Винаги да помним, че красотата и възрастта са състояние на ума и душата. Винаги да намираме сили да се борим с предизвикателствата, но да не забравяме как да бъдем нежни. Благодаря, че сте част от ежедневието ми. Flowers Four Leaf Clover Прекрасни сте. Flowers Four Leaf Clover Голяма прегръдка за всички вас! Sparkling Heart

# 302
  • София
Блага Вест, Серкан прави точно като в началото - една крачка напред, две назад. Тъкмо направи или каже нещо мило на Еда, след което се отдръпва и я наранява. Само че сега е много по-груб и жесток. Не му прави чест. Толкова се зарадвах на сближаването им покрай презентацията и помощта, която й оказа. И бам! Всичко развали с изненадата за рождения ден на Селин. Идеше ми да му размажа мазната физиономия, когато влезе нахилен, прегърнал Селин. А после в бараката гледаше Еда като тъжен дакел и се опитваше да я накара да се чувства виновна, че се е отказала от него. Общо взето хем боли, хем сърби е положението. Сгоди се за Селин, ами стой си с нея! Какво дириш постоянно при Еда?! Много се изнервих на този Серкан Болат. Не помни Еда, уж е със Селин, но изведнъж Еда му стана интересна. Както искаше тя да си продължи живота и да не му тича по гъза, сега имам чувството, че иска точно обратното. Обаче хич не ми е мъжкарско това поведение - като си хлътнал по Еда, което и слепец ще види, какво правиш още със Селин? А най-много харесвах това в Серкан, че беше мъжкар. “Когато те има теб, те има само теб.” Неговият принцип във връзките и любовта. А новият Серкан е на принципа “не пускам питомното, но гоня дивото”. Шеф Сашо номер 2, особено с тази целувка в края на миналия епизод. По този начин унижава и Селин (не че ми пука де), и Еда. Спирам, че се ядосвам още повече. Дайте ми 10 минути за една чаша розе и ще съм като нова. Тамам? Wink

# 303
  • София
Блага Вест, Серкан прави точно като в началото - една крачка напред, две назад. Тъкмо направи или каже нещо мило на Еда, след което се отдръпва и я наранява. Само че сега е много по-груб и жесток. Не му прави чест. Толкова се зарадвах на сближаването им покрай презентацията и помощта, която й оказа. И бам! Всичко развали с изненадата за рождения ден на Селин. Идеше ми да му размажа мазната физиономия, когато влезе нахилен, прегърнал Селин. А после в бараката гледаше Еда като тъжен дакел и се опитваше да я накара да се чувства виновна, че се е отказала от него. Общо взето хем боли, хем сърби е положението. Сгоди се за Селин, ами стой си с нея! Какво дириш постоянно при Еда?! Много се изнервих на този Серкан Болат. Не помни Еда, уж е със Селин, но изведнъж Еда му стана интересна. Както искаше тя да си продължи живота и да не му тича по гъза, сега имам чувството, че иска точно обратното. Обаче хич не ми е мъжкарско това поведение - като си хлътнал по Еда, което и слепец ще види, какво правиш още със Селин? А най-много харесвах това в Серкан, че беше мъжкар. “Когато те има теб, те има само теб.” Неговият принцип във връзките и любовта. А новият Серкан е на принципа “не пускам питомното, но гоня дивото”. Шеф Сашо номер 2, особено с тази целувка в края на миналия епизод. По този начин унижава и Селин (не че ми пука де), и Еда. Спирам, че се ядосвам още повече. Дайте ми 10 минути за една чаша розе и ще съм като нова. Тамам? Wink
Така си го обрисувала, че хем се смея, та чак корема ме заболя, хем се гневя на този Серкан. Но пък ме изкефи как заряза Селинката с тортата. А тя хукнала в гората по тъмниците и снежната буря да го търси. Ама тази женица е много нещастна. Насила хубост ще прави.  Що си не остана в ресторанта с Дениз. Тъкмо са си лика прилика. Да си бяха хапнали тортичка. Той Серкан ходи къде ходи пак ще се прибере. Нали не помни друг освен нея.

# 304
Честит празник ,прекрасни дами ! Бъдете здрави ,смели ,вдъхновени и вдъхновяващи ! 🌷

Аз днес наваксвах - гледах 34 серия с английски субтитри ,успях да ви настигна с темите . Нямах възможност за гледане на живо в събота, но активно се включих в ТТ . 🎉
     Серията не беше "бомба"  ,но имаме някакъв лек напредък в действието. ☺ Всички негативни неща ги преживявам ,гледам да не обръщам внимание ,нооо  дали заради превода на английски или нещо друго, ама диалозите имам чувството ,че са едни и същи 🤔 Особено с това повтаряне ,че" сърцето помни"и това навъртване  на "ашкъм" ,"хаятъм " и тем подобни. Банални станаха ,та чак на моменти плоски . Това не можах да го преживея ,съжалявам 😆
   Разбира се ,ще споделя и какво много ми хареса - Айфер най -накрая проумя колко голяма е любовта между Еда и Серкан. Урааа . И СуперМело 🎈.
    И тъй като виждам ,че искаме кървава вендета за Селин се замислих ,че те всъщност всичките интриги минаха между капките и никой не заподозря ,че случващото се е план . Приеха ги за чиста случайност . Все едно просто така се е случило . Точка.  Внезапните появи на журналистите пред офиса ,статиите в медиите ,настройването на Серкан срещу Еда ,продажбата на акциите ,изтритата презентация , нагласения преглед на Серкан от невролог-приятел на бащата на Селин .Сигурно има и такива ,за които не се сещам .Та след като никой не заподозря саботаж как ще разобличат Селин ?

# 305
  • София
 Селин,лесно ще я разобличат,сега тя и Дениз са 2 кучета гонещи  всеки по един кокал,който и от тях да загуби своя кокал ще вини другия ,и дори ще го издава за да не е сам в нещастието.Видяхте как заради снимките Дениз и се озъби,само тя е виновна,забравил че сами са се впрегнали в един юлар,Всички сме чували Селим да казваако тя не е щастлива и другите /Серкан/да не е .Не сега,още преди тя продаде 45% акции за отмъщение че не е тя обичаната а Еда ,а сега когато  мисли че всичко е зад гърба и и чака само подписа ,ако нещо се разклати е в състояние и сама да признае със злоба и настървение ,да се видят всички как може да ги разиграва,и дори ако не Дениз тя да им припомни какви болки им е причинила.Селин ще играе Ва банк,или всичко за нея ,или и другите /Еда/ от обида да не вземат.

# 306
  • София
Тази сцена спокойно може да мине в категория ХХL. От тези дето обичат да ги наказват.

# 307
Първи лайф Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последен лайф Trollface

# 308
Purple Heart Честит празник и от мен, мили момичета и на двайсет и на трийсет по две! Blue Heart Днес много ме развълнува Ханде с нещата, които е споделила с майка си! Hearts Истинска и много искрен човек е това момиче! Красива и нежна фея е и в живота си! Пожелавам й след тази болка да изживее истинско щастие! Nature Sparkles Nature Rainbow
Прекрасните моменти между двамата ГГ, които сте споделили много ми харесаха, не ми омръзва да ги гледам!!! Heart Heart Eyes
И едно среднощно секси, страстно поздравче: https://youtu.be/xmVtyew-xKQ

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 03:45 от Ели-mama

# 309
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много усмивки и добро настроение Simple Smile

# 310

Добро утро, мили момичета! 💙
Пожелавам ви много усмивки и спокойствие през днешния ден! 💙
А днес очакваме и втори фраг, надявам се да видим какво ще ни покажат и каква ще е изненадата: приятна или не. Като гледам Дениз в костюм имам някакво лошо усещане, но дано не съм права...

# 311
Добро утро! Гледам гифчетата , които ни е пуснала Есенна магия и си мисля" Серкане, Серкане, че памет нямаш-нямаш, но чувства нямаш ли? Не усещаш ли топлината ,с която Еда те прегръща, не усещаш ли колко е истинска тази прегръдка , не чувстваш ли любовта , която извира от това момиче, или онази кобрица ти отрови душата и те лиши от сетива .Ти стана по- голямо дърво от преди.Ти преди беше по- чувствителен, както сам казваше ,усещаше любовта от 100 метра, сега си ботор, стълб, дирек, пън .Ревнуваш Еда, но се лигавиш със Селина.Загуби мъжкарското в теб!:flushed:Не се старай да си върнеш паметта, отдай се чувствата и ако е рекъл Бог паметта ти сама ще се върне.Yum

# 312
Добро утро, момичета !😊😊😘
С голямо удоволствие чета коментарите Ви, задълбочените анализи и различни гледни точки. Смятам ,че споделянето в групата на информация, бърз превод,снимки,клипчета, мнения, закачки,хумор и т.н. е много полезно, тъй като по непринуден начин ни обогатява и учи на разни неща, за което Ви благодаря.
Споделям мнението на Бърборанка. Странно е тангото,което играе Серкан "една напред,две назад", защото според мен е объркан и несигурен. От една страна той е с " любимата " Селин , с която ще се женят, а от друга се задълбочава интереса му към Еда- наблюдава я,търси я, интересува се от отношенията и с Дениз, гледа да е около нея,аромата и го привлича,тя го провокира....Изобщо така се започва -отново се влюбва и преоткрива Еда, която не помни. Защото той може и да не възстанови паметта си за последната година. Колко е различен Серкан до Селин-сдържан, обран, хладен,  и до Еда- робота започна да изпитва чувства, правилата да се рушат, ту е груб,ту  нежен, изпълва се с непознати усещания,дразни се... Идеята ,според мен е да настъпи преломния момент когато Серкан е честен със себе си и почувства, осмисли и осъзнае какво изпитва към Селин -това ли е любовта и какво към Еда,която кара кръвта във вените му да кипи и сякаш го събужда за нов живот.Като това да се постига плавно ,постепенно чрез паралел между тях. Като накрая да избере отново Еда вместо Селин. Рускините пишат ,че до 36 епизод нищо съществено няма да се случи. А ние трябва да се въоръжим с търпение и да гледаме "преобразяването "на РоБо. Признавам ,че това е много трудно и тежко за Еда, която знае и помни влюбения Серкан,поради което страда,измъчва се,обезсърчава се.  С такава цел тя започна "играта на любов" с Дениз- да си върне Серкан като го накара да ревнува. Не разбирам как може да ревнува той Еда, като не я помни ,не знае колко е бил лудо влюбен в нея. Преди да започне да я ревнува, трябва да има чувства към нея,засега има засилен интерес,привличане,които явно ще се задълбочат. " Играта" между Еда и Дениз загрубя и става опасна,та чак до сватба да се стига...Безумие... Дано да се спре Еда и навреме да се откаже от тая "сватба".
Дениз играе "двойна игра" със Селин и Еда. Той е двуличен,на моменти се дразня как притиска Еда, за да стигнат до брак. Какво иска той от Еда ? Любов -едва ли, тя никога не е изразила към него лично някакви чувства. Дениз е влюбен в Еда, но пък дали не е и пресметлив ? Сега тя е богато момиче с професия. Т.е. дали не търси брак по сметка.
Чудя се на Селин -тя беше отхвърлена от Серкан един път,сега се възползва от " белите полета" в паметта му и го въвежда в заблуждение. На какво разчита ? Този път да успее да се омъжи за Серкан и да отмъсти на Еда. За нея робота е някаква фикс идея и е зациклила на нея.Постоянно следене,дебнене на плячката, интриги ,задкулисие-това е явно за нея любовта, как да "върже" Серкан за полата и.Любовта е естествено и взаимно чувство и" насила хубост не става ". Според мен Селин допусна грешка трябваше да се омъжи за Ферит,момчето толкова се стара и беше влюбен в нея. Но тя го мамеше и искаше да седне на два стола, а падна на земята. Отдавна Перушана трябваше да осъзнае ,че Серкан изпитва привързаност, загриженост към нея,но това не е любов. Като не го разбира ще го научи за втори път по трудния начин -пак да бъде изоставена и отхвърлена.
Джерен отиде и разкри на Серкан "играта" ,която  играят Еда и Дениз. Да, тя каза ,че Еда го лъже и искаше да я злепостави. Но защо не каза,че Дениз е влюбен в Еда ?   Джерен е влюбена в Дениз и иска да е с него,но видяхме,че чувствата им не са взаимни. Колко грубо я отблъсна той.. А Ферит е толкова загрижен за нея ,стреми се да и помогне, но тя не го оценява. Въобще Джерен претърпя доста негативно развитие- предаде приятелката си, отхвърли Ферит, иска да е с Дениз, но той не я иска...Каша..Трябва да се лекува и да намери истинска и споделена любов ,трябва да се промени,защото тоя път по който е тръгнала не води до никъде. Ще видим...
Засега не е ясно кой изпрати снимките с целувката между Селин и Дениз? После ги изпрати по телефона и с послание. Как избухна Дениз като ги видя-провалят се плановете му. Кой е Дениз ? Скита ,обикаля по света, какво го свързва с Еда ,освен че са израснали заедно, какво общо имат те ? Явно ,който праща снимките има зъб на Селин,имат сметки за уреждане, като по този начин помага на Еда и Серкан. Може би трябва вече да се разкрие тази тайна и Селин да бъде притисната и да направи грешки. Добре би било тези снимки да стигнат и до Серкан.
Да се вземат Селин и Дениз , двамата си подхождат- ще се скитат по света, ще си играят номера , но в един цирк...
Време е Айдан и Айфер да стъпят на земята и да спрат с "лудориите" си по  отношение на италианеца. Колко глупости сътвориха- удар с бутилката,бягство,после в полицията, че и пари му дадоха. Да обърнат внимание на Серкан и Еда и   да се включат заедно като им помогнат. Светът не се върти около един женкар. В живота си имат по-важни неща , с които да се занимават.Явно и двете са самотни и имат нужда от мъж до себе си. Те бяха конкурентки ,но пък обстоятелствата ги сближиха и застанаха на един бряг.
Образът на Мело е все по-положителен. Тя е толкова всеотдайна, грижовна приятелка към Еда, оказа помощ на Пъръл,като я успокои. Въобще това момиче е ангел,каквото е и името и. Хубаво би било да се намери и за нея някое добро момче,защото Мело вярва в любовта и мечтае за нея.
Ферит също е много положителен герой. Как и той не попадна на някое свястно момиче. Не го оцениха нито Селин,нито Джерен. Може би е прекалено добър и се раздава. Време е и него да го видим щастлив.
Момичета, много дълго се получи -моята гледна точка за сериала, за което се извинявам. Направо чаршаф😊 Приятен и слънчев да денят Ви !😊

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 09:39 от akvamarin007

# 313
Добро утро.
Какво е писала тази Бирсен може ли някой да преведе , нищо не разбрах Rolling Eyes

# 314
  • Кърджали
Е тоа е старо. Оот миналаъа година. Че се е стихнало до етап на подписването на двамата за участие в сериала

Общи условия

Активация на акаунт