Отговори
# 630
Налбантова, ти от мен чаршаф чакаш, а виж ти какъв хубав чаршаф си изкарала от твоите скритите. 😂
Шегата настрана, но напълно те подкрепям. Не ми е омръзнал сериала и няма да ми омръзне да ги гледам Хандемий и Керем ❤

# 631
И Керем е № 1 Gift Heart

Revolving Hearts

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 20:06 от mi_si

# 632
mi_si, именно и зарада тези показатели, заради туитър и цялата истерия по двамата главни, не мисля, че скоро ни се вижда края.
Магийке, какъв чаршаф? Моето е калъфка за възглавница, детски размер. Ти не се прави на ощипана мома. Не съм ти чела мнението за последната серия!

# 633
То свърши вече.. момичетата изписаха по един чаршаф за серията, за 1ви и 2ри фрагман, аз в сряда вечер пак ли към епизода да ви връщам 😂

# 634
  • София
mi_si, sister, вие сте моите SOS queens, да знаете! Обичам ви и ви благодаря. Усмихнахте ме широко с думите си, с доказателствата и клипчето. Устройва ме да продължим минимум до май. Не ми е омръзнал сериалът и се съмнявам някога това да се случи, докато Ханде и Керем участват в него. Магия, Марги, Алекс и Мики са другите момичета, чиито положителни коментари успяват да ми вдъхнат надежда. Темата наистина ни е чудна. Шеметни девойки сме се събрали. Целувам ви и ви прегръщам! Gift Heart

# 635
s...v, желая от все сърце на теб и твоето мами  бързо да отмине този период и да се наслаждавате на добро здраве !
Пишеш страхотно и съм напълно съгласна с твоето виждане за сериала, с това да blue, druon, tanita, gosti, slawena, чакам с нетърпение мнението на nrgmama 🙂.
Изгуби се първоначалният блясък на нашата история. Айше Кутлу така добре изгради всеки образ, така детайлно и последователно. Няма го това чувство в мен да искам да споделям всеки един поглед и жест на участниците в тази история както в началото. Нооо, така съм пленена от Керем и Ханде, че няма да изоставя разказа на техните герои.
Много се надявам това предположение на феновете което сподели Магия с нас  да се окаже вярно.  
Представям си ако подписването е реално как Дениз ще си мрънка пак под носа, че и той не е знаел и отсега ми идва да го дръпна силно за козята му брада, та чак да му я скубя косъм по косъм.
БРО, какъв финал, та нас развод ни чака 😂😉🙃🙂🤗🥰😜.

# 636
  • Плевен / София
Хубаво е да срещаме приятелки и в други любими теми
Аз  ,Гости и Танита сме другарки и единомисленички вече 3 години от както започна Забранената ябълка .Там много коментари изписахме , а аз се изявявах като СЦ Stuck Out Tongue Winking Eye и ги забавлявах Grinning
С Благовест пък сме дружки от Фатиха от много години  , свързва ни любовта ни към талантливото Неслиханче Heart Eyes
Тук също намерих приятелки Two Hearts
Много ме разсмивате Simple Smile , понякога и заедно се ядосваме , но заедно с вас открих Хандето и се радвам не само ,че е сладурана , но и има напредък в играта .
Виж , Керемджим съм го открила отдавна Smiley
Фили, пропускаш ме в групата на гледалите  в темата на Фатиха Черна любов и злополучната Дъщерята на посланика Stuck Out Tongue Winking Eye
Изчезвам, че започва ДЕК...

# 637
# 638
  • София
Само едно не разбирам - толкова хубава коса има Ханде и толкова й отива да е къдрава, каква е тази мода с примазана коса, ефект мокра?! Никога не съм я разбирала и харесвала...

# 639
  • Пришълец
Представям си ако подписването е реално как Дениз ще си мрънка пак под носа, че и той не е знаел и отсега ми идва да го дръпна силно за козята му брада, та чак да му я скубя косъм по косъм.
Ако имаш нужда с радост ще ти окажа съдействие Joy

# 640
Хубаво е да срещаме приятелки и в други любими теми
Аз  ,Гости и Танита сме другарки и единомисленички вече 3 години от както започна Забранената ябълка .Там много коментари изписахме , а аз се изявявах като СЦ Stuck Out Tongue Winking Eye и ги забавлявах Grinning
С Благовест пък сме дружки от Фатиха от много години  , свързва ни любовта ни към талантливото Неслиханче Heart Eyes
Тук също намерих приятелки Two Hearts
Много ме разсмивате Simple Smile , понякога и заедно се ядосваме , но заедно с вас открих Хандето и се радвам не само ,че е сладурана , но и има напредък в играта .
Виж , Керемджим съм го открила отдавна Smiley
Фили, пропускаш ме в групата на гледалите  в темата на Фатиха Черна любов и злополучната Дъщерята на посланика Stuck Out Tongue Winking Eye
Изчезвам, че започва ДЕК...
Гости , вярно и ти си фенка на Неслихан и Кадир , а за ДП не ми се говори ,щото ще започна да се изразявам доста не цензурно - не ми е присъщо , но за този безумен сериал , особено сезон 2 по друг начин не може Anguished
За съжаление и тук във Вратата СЦ заслужават доста да ги ругаем напоследък Scream

# 641
Марги, с удоволствие ще си поделим тази работа🙂🙃🙂.

# 642
Момичета, много се радвам, че има много позитивни мнения в групата, защото така и моето настроение се оправя, и започвам да търся и добри варианти за развитие. И благодаря на всички, които не си свалят розовите очила. HugHeart EyesKissing Heart
Пък аз да мина да кажа какъв друг вариант срещнах в туитър преди малко (не знам дали не е споделян вече). Айдан е напила Серкан и Еда и е направила така, че да се оженят. Stuck Out Tongue Winking Eye И всъщност репликата на финала е за тяхната сватба, че е била истинска. На мен този вариант ще ми хареса най-вече заради физиономиите на кокош и козел. Иначе си искам хубава сватба между феята и робота. Побъркаха ни направо тези сценаристи. Развиваме всякакви фантастични теории на невероятностите из всички социални мрежи.

# 643
Добър вечер!
Много е красива Ханде с тази бяла рокля.

А тези снимки на Керем от къде са? Стари ли са нови ли са?

А да да не забравя да спомена че и аз гласувах които споделихте малко по напред в страницата. Дано нашите Ханде и Керем спечелят във всички категории.

Три също прекрасни жени.

Явно това е от новия сет (от новия епизод) но дали е епизода за тази събота или е по следващия 36?

А тук нашите са великолепни

# 644
Маргаритка, права си. Аз много трудно бих се отказала от темата. Толкова е хубаво тук.
                            Хубаво е заради вас, всички вие сте главните виновнички. Толкова различни и интересни
                           мнения и виждания . Чета ви с голям интерес и често поглеждам през вашите очи и честно
                           казано променям първоначалната си гледна точка. Това много ми харесва, обичам и уважа-
                           вам  мнението на всяка една от вас и ето затова темата е толкова хубава, смислена и интересна.
                           Ако имахме еднакви мнения представяте ли си колко щеше да е безинтересно .нямаше
                            да сме тук. С вас си поплаквам, с вас се смея, ядосвам, но ми е много уютно и интересно.Като
                            се намеси и Налбантова с чувството си за хумор тогава се смея през сълзи.Как да се откажа
                            от всичко това. В едни тежки времена, които преживяваме това е изпускане на парата от
                            реала, забравях за тежките моменти, които преживях 2 седмици в болница в пълна неизвест-
                            ност и в очакване на много тежка диагноза. Четейки ви вие ми давахте упора и смелост за
                            борба.
                            Даже не можете да си представите с колко оптимизъм ме зареждахте  всеки ден, с какво -не-
                            търпение четях всеки ваш пост. Благодаря ви, че ви има, не мога по никакъв начин да се отка-
                            жа от темата, защото тук пишат едни много сладки и интересни  Момичета романтички точно
                            като мен, или с две думи казано СРОДНИ ДУШИ. Благодаря ви.HeartFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 20:43 от Tanita53

Общи условия

Активация на акаунт