Отговори
# 615
Към поста на Бърборанка, Керем лайква от куртоазия любимата колежка с която в момента участва в един успешен проект, събрани от хора,които отговарят за каста, с една дума непознати,  която пък по народност се оказва туркиня. СлучаЕност? 🙈🙉🙊
Редактора такива глупости пише, вместо Керем Керемиди, после ме поправи на Кенеди.  Ханде е хайде...🤣
Пп: С една дума или няколко, без серията може, но без вас,не. 😇

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 18:28 от Slawena

# 616
CryCryВърнах се преди малко и пак с моите расъждения. За фрага, аз не съм съвсем
                                                     сигурна   дали не  ни пускат по пързалката така както са ги навързали нещата.
                                                     Вбесиха ни снощи, но дали нещата са такива каквито ни ги показват ? Това също
                                                     ще го разберем в събота, но ако Дениз е направил някоя врътка и брака е истински
                                                     ви казвам, че завинаги ще загуби Еда. Нали си познаваме момичето и прошка за
                                                     него няма да има. Няма да има сила, която да я задържи при него, та дори и Серкан
                                                     да не си беше спомнил.    
                                                     Много ми хареса погледа на Кокоша във фрага, беше уплашен поглед, ами нека, но
                                                     е малко според мен. Тя заслужава един публичен линч и ако иска да си ходи не в
                                                    Дания ами и на Северния полюс.
                                                     Дениз и той да се спасява за Мексико и хич да не си въобразява, че Еда някога ще
                                                     стане негова жена, дори и да го нямаше Серкан.
                                                      Ще гледам сериала макар и да загуби финеса си, прекрасните моменти на любовта
                                                      и приятелството на Момичетата.
                                                     СЦ нахвърлят някаква фабула, която на моменти е нелогична, в друг момент е не-
                                                     довърщена и виси във въздуха като парцал разкъсан от вятъра, усеща се едно
                                                    твор ческо безсилие, което и ние го усещаме, което не е редно, но го има, макар да
                                                    не   сме  професионалисти, но не сме глупави и можем да видим разликите от пре-
                                                    ди и сега. Много неща се замитат под килима без обяснения, но ако работеха
                                                    професионалнощяха поне някои сюжетни да ни обеснят, да ги развият и сериала
                                                    щеше да изглежда по-малко по-различен начин . Гледам серала само заради
                                                    Керем и Ханде, но това е екипна работа и не може да разчиташ само на ГГ.

Гости, познавам те отдавна от ЗЯ, знам ти расъжденията и мислите, ти си знаеш,
                                                     но лично на мен много ще ми липсваш.Cry
                                                     Дано малко си стегнат редиците, че магията от първите серии няма да се върне е
                                                     ясно, защото от тези СЦ няма как да я получим ,толкова си могат хората, но поне
                                                     сериала да стане малко с по-добри идеи и на моменти да не е толкова дразнещ.
                                                     Една хубава вечер ви пожелавам . Бъдете здрави и усмихнати.Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 18:55 от Tanita53

# 617
  • Плевен / София

Гости, познавам те отдавна от ЗЯ, знам ти расъжденията и мислите, ти си знаеш,
                                                     но лично на мен много ще ми липсваш.

Танче, вярно е ,отдавна се "знаем" . Много енергия похабих с Алихан....знаеш, но там СЦ не бяха чак толкова....затруднявам се да ги определя....а и Алихан не си позволи такива действия, като Серкан....по логични ми бяха действията му...Тук логичния Серкан го загубих в дебрите на умовете на СЦ....
Реалът ни притиска с тази пандемия и не ми се иска да губя допълнително енергия гледайки сериал, в който в момента  ми се иска да препускам с мишката...
Може  Серкан да се е върнал една година назад, но аз останах с впечатление, че той е загубил спомените си свързани с Еда, а не календарна година...и затова "голямата му любов" със Селин в момента ми е като кръпка...Може да се повтарям, но наистина не мога да преглътна завръщането му ръка за ръка със Селин. Желанието му да наказва Еда с поведението си...Ще кажете пак "не помни"...Съгласна съм...Но тогава започваш да се опитваш да се върнеш към тези спомени...Аз не го видях да ходи на психолог....хипноза или някакви други прегледи...Хипохондрикът Серкан изчезна....И ред други недомислици в сюжета, които със снощният фраг натежаха да се откажа да гледам в реално време.
На вас пожелавам да се наслаждавате на това, което гледате щом ви харесва...а и в крайна сметка трябва да има и четящи...не само пишещи в темата...

# 618
  • София
Супер Марио vol. 2021! Joy

# 619
Не че нещо, ама ..... малко са познали  Stuck Out Tongue Winking Eye

П.С.  Днес попаднах на информация, че Фокс са вдигнали мерника на "Baraj" и ако и другата седмица е с лоши показатели му готвят финал ...
Скрит текст:
... и после ходи и обяснявай, че не сме връзкари Simple Smile

Ханде в  ELLE Türkiye

# 620
  • Пришълец
Мхм, нашето момче лайква наред. Въпрос към вас - как му казваме на това?
1. Любов към родината. Пояснявам - Ханде е туркиня. Керем обича Турция, следователно обича туркините. Grinning
2. Солидарност към колежка. Пояснявам - снимат се в общ сериал. Партнерс ин крайм, ала-бала. Лайква от куртоазия. Wink
3. Маркира. Пояснявам - нали знаете кучетата как препикават територията си. Досещайте се сами! Joy
Отговора го намирам в т.1, Бърборанке- Керем е родолюбец, освен това и естет. Stuck Out Tongue Winking Eye
Пак във връзка с лайкването:
https://twitter.com/aylamiyy/status/1369397128477499401?s=20

Керем, когато получи известие, че Ханде е добавила нова публикация или снимка в нейното стори Joy

След като Гости и Танчето разкриха, че се ”познават” отпреди ще си позволя да споделя, че като прописах в тази тема се зачудих с някоя от вас засичали ли сме се и другаде. И с изненада установих, че не сме, даже едва 5-6 никнейма съм срещала по-рано из подфорума. Та, от опит знам, че да спреш да следиш даден сериал или следващите изяви на актьор е в пъти по-лесно отколкото да се откажеш да посещаваш темата посветена на него ако изпитваш симпатия към потребител/и и ти е интересно да ги четеш, независимо дали се допълвате или разминавате в мненията си.
Гости, Славе, знаете си, вратата е широко отворена и без да чукате. Sweat Smile

Нинче, Kissing Heart

# 621
  • София
След като мина едно денонощие от снощният фраг, поразгледах спокойно моментите от него и ги съпоставих с тези от първият фрагман.
Мисля си, че това от снощи ще бъде един кошмарен сън на Серкан.  Сценаристите ни представят нещата в обратен ред. Първо ни показаха как Еда чака Серкан в булчинска рокля, в неговия кабинет. И го моли да й помогне да разкопчае роклята й.

Снощи ни показват как тя вече се е омъжила, а Серкан пристига да попречи, но е късно.

Според мен нещата ще са точно обратното. Той ще сънува сватбата на Еда, а след това ще я завари в кабинета облечена като булка.

# 622
  • София
mi_si, съмнявам се да спрат сериал с рейтинг над 6 в тотала, дори в АВ и АВС да е паднал. Честно казано, повече се притеснявам за нашия рейтинг и наближаващ финал покрай тези сватби и възвърнатата памет. Дано си въобразявам и са излишни мои си мисли... Simple Smile

Ако не разбрахте - казвам го директно. Пускам SOS - зов за помощ. Моля ви да ме успокоите, че не ни чака финал скоро. Grinning

# 623
Благавест аз си мисля, че той сигурно ѝ закопчава роклята, но са го дали наобратно, за да ни заблудят. 😁
Или може Серкан да сънува и да си спомни едно друго закопчаване на рокля!
Второто според мен не е сън! Серкан едва ли ще се появи в нечии сън, със синини по лицето, освен на Дениз 😄, но едва ли това е негов сън!
Бърборанке успокой се, нищо не е свършило преди да свърши! 😘😘
Е, каквото и да става, поне нещо ще се случи, серията ще е динамична! 😍

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 19:21 от lady laura

# 624
Гости, права си за всичко, което пишеш. Знам и помня какво преживяхме  с Алихан и
                            Зейнеп, колко понякога го плюехме, после му прощавахме, но в края на краищата много го
                            обичахме. Наистина СЦ колкото и да течеше действието не винаги така, както ни се искаше,
                            но диалозите бяха много интелигентни между ГГ, действията им бяха логични. Тук обърнаха
                            сериала от една вълшебна приказка в една манджа с грозде.
                            Никога не забравяй, че в мое лице имаш един голям фен и много ще се радвам да се появяваш
                            в темата от време на време. Моля, не ни изоставяй, ще ни липсваш наистина.Цялата ми рода по
                            майчина линия е от Плевен, та и аз малко се чувствам твоя съгражданка.Joy

# 625
  • Кърджали
Разкопчава, разкопчава, защото Серкан като влиза в кабинета, тя е с гръб към вратата и мисли че влиза някой друг май. Защото казва "Помогни ми да я махна, че не издържам ве..че"и чак тогава вижда Серкан. Поне във фрага.
Ох, време е да ходя да гледам Невинност

# 626
БРО, финал чакай май месец Simple Smile
С тоя рейтинг в Сомера  и Адба скоро няма да ни мръднат. Като гледам как Фокс си харесва класациите, където е № 1 (и то благодарение на нас) няма да има финал скоро. А и приходите им в Ютуб канала са повече от задоволителни, ще има да се ядосваме на сценаристите поне до края на сезона Simple Smile А те вземат, че ни изненадат и "влязат в правия път" може и през лятото да продължим...

Gift Heart

# 627
Отварям DMS Кампания...
Бро, а и всички други, които имате от нейните бръмбари в главите си - изгледайте това клипче. (Сори, ако вече е пускано).
Скрит текст:

Вижте се отстрани как ги гледате и си спомнете, че има още милиони, които ги гледат по този начин. После си задайте въпроса - кой луд ще спре да излъчва тези двамата? Кой луд ще лиши тези хора от удоволствието, което изпитват? Кой луд ще иска да си навлече толкова гняв на главата, като приключи тази приказка?
Окей, за едни е вече изчерпано, не е интересно и не им доставя това удоволствие, което е доставял сериалът в началото. Ама за другите, които като мен са съгласни да гледат всичко, защото не могат да си представят Ханде и Керем разделени, е все още интересно, любопитно и любимо. Вярно, че се ядосваме на разни неща, но това е нормално. Сериалът буди емоции, понякога хубави, понякога не, но... Няма значение.
Стига сте се отчайвали, притеснявали и вайкали!
Забранявам! Вето слагам!

# 628
Налбантова Hands Plus1, фактите са си факти Wink

Отварям DMS Кампания...
Бро, а и всички други, които имате от нейните бръмбари в главите си - изгледайте това клипче. (Сори, ако вече е пускано).
Скрит текст:

Вижте се отстрани как ги гледате и си спомнете, че има още милиони, които ги гледат по този начин. После си задайте въпроса - кой луд ще спре да излъчва тези двамата? Кой луд ще лиши тези хора от удоволствието, което изпитват? Кой луд ще иска да си навлече толкова гняв на главата, като приключи тази приказка?
Окей, за едни е вече изчерпано, не е интересно и не им доставя това удоволствие, което е доставял сериалът в началото. Ама за другите, които като мен са съгласни да гледат всичко, защото не могат да си представят Ханде и Керем разделени, е все още интересно, любопитно и любимо. Вярно, че се ядосваме на разни неща, но това е нормално. Сериалът буди емоции, понякога хубави, понякога не, но... Няма значение.
Стига сте се отчайвали, притеснявали и вайкали!
Забранявам! Вето слагам!

# 629
Хубаво е да срещаме приятелки и в други любими теми
Аз  ,Гости и Танита сме другарки и единомисленички вече 3 години от както започна Забранената ябълка .Там много коментари изписахме , а аз се изявявах като СЦ Stuck Out Tongue Winking Eye и ги забавлявах Grinning
С Благовест пък сме дружки от Фатиха от много години  , свързва ни любовта ни към талантливото Неслиханче Heart Eyes
Тук също намерих приятелки Two Hearts
Много ме разсмивате Simple Smile , понякога и заедно се ядосваме , но заедно с вас открих Хандето и се радвам не само ,че е сладурана , но и има напредък в играта .
Виж , Керемджим съм го открила отдавна Smiley

Общи условия

Активация на акаунт