Отговори
# 600
Кукличка, Blush аз изобщо не знам Дениз дали знае истинското име на Еда, че е Йълдъръм. Отделно тя нали е със сменено име, би следвало него да си ползва. Знам ли колко официално са направили нещата с лелята. Имаше грешка обаче с имената на Дениз и от ФОКС като четат фенските коментари го коригирали. В началото на страницата им пишеше, че новия актьор влиза в ролята на Дениз Саръшан. А във фрага питат Еда ще се омъжи ли за Дениз Карсу. Поредното недоглеждане на сценаристите. Но след коментарите на феновете на страницата на Фокс вече е Дениз Карсу. А някои се надяваха, че това ще направи брака невалиден. Ама нейсе. Ако намеря снимка после може да кача.
s...v, Hug от сърце пожелавам на майка ти да оздравее и да се възстанови напълно. Топла прегръдка и за двете ви. Heart Flowers Four Leaf Clover
Момичета пазете се. Пожелавам здраве на всички. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 601
Ново от ослепителната Ханде❤

Защо карамфили бе момичееееееее. На тази красота нищо по-малко от букет червени рози!

# 602
# 603
  • София
Леле! Много е красива тази Ханде... очите ми останаха. Новите й снимки са уаууу! Heart
Само че искаме да я видим като булка Болат, не като булка Карсу. Grinning

# 604
  • София
Sani  благодаря за линковете. Веднага се възползвах и гласувах. То е ясно за кого   
Прави ми впечатление, че във всички категории сме твърдо на 2-ро място с убийствена разлика от третите. Само не знам колко пъти можем да гласуваме. Ако позволява всеки ден, аз ще си пускам моят глас непрекъснато.

Керем ви моли да гласувате масово   

# 605
Sani  благодаря за линковете. Веднага се възползвах и гласувах. То е ясно за кого   
Прави ми впечатление, че във всички категории сме твърдо на 2-ро място с убийствена разлика от третите. Само не знам колко пъти можем да гласуваме. Ако позволява всеки ден, аз ще си пускам моят глас непрекъснато.

Керем ви моли да гласувате масово   

Мисля че беше след 24ч. че можеш да гласуваш

# 606

Ако ти я обичаш!
Скрит текст:
Ако тя те обича
Ще се чувстваш сякаш имаш всичко
Ще имаш късмета, който имат само някой луди
Ако тя те обича, какъв късметлия си!
Ако тя те обича
Ще видиш светът да танцува бавно под прожекторите ѝ
Ще имаш силата да се изправиш след, който и да е провал!
Ако тя те обича, какъв късметлия си!
Ако тя те обича, докоснал си се до небето
Отварят се вратите на вселената!
Когато вече те обича, има само една посока!
Отговорът, на която и да е мечта
Е в нейните устни, ако я докоснеш
Тя те обича, светът става цветен!
Ако ти я обичаш
Не позволявай никога разстоянието да изгаси пожара ви!
И я пази, както птицата пази полета си!
Ако ти я обичаш какъв късметлия си!
Ако ти я обичаш
Ще поискаш слънцето да се забави цял един живот
И улиците да ви оставят сами по изгрев!
Ако ти я обичаш и тя те обича!
Ревнува
Целият свят ревнува
Перфектна игра на съдбата
Нищо не може да я надмине /съдбата/
Ревнува
Целият свят ревнува
Ако тя те обича
Ако ти я обичаш
Магията винаги ще бъде в ръцете ти, когато се събуждаш
И в седем живота, не е имало котка с толкова късмет!
Отговорът, на която и да е мечта
Е в нейните устни, ако я докоснеш
Тя те обича, светът става цветен!
Ако ти я обичаш
Не позволявай никога разстоянието да изгаси пожара ви!
И я пази, както птицата пази полета си!
Ако ти я обичаш какъв късметлия си!
Ако ти я обичаш
Ще поискаш слънцето да се забави цял един живот
И улиците да ви оставят сами по изгрев!
Ревнува
Целият свят ревнува
Ревнува
Целият свят ревнува
Ако тя те обича

И оригиналния клип на песента, изпълнителите са се заснели сами себе си в домовете си и са използвани и клипчета на други хора. Това е преди година, когато испанците бяха затворени в къщите си цели 42 дни заради пандемията! Много хора изобщо не бяха излизали от домовете си през всичките тези дни!

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 16:17 от lady laura

# 607
От Бедо

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 16:27 от sani1212

# 608
Здравейте, здравейте в този мрачен ден! Дано е хубав за вас! Hug
Мен още ме държи вълнението от снощи, още искам да гледам епизода, а има няколко дни. Още повече сега, когато има и толкова теории и искам да знам каква е истината. Очаквай неочакваното е при нас за тази събота.
s...v дано скоро всичко е наред!
И аз си мисля, че Серкан казва мислите си в колата и не говори на никой, но да видим..
Знам, че качихте новите снимки на Ханде вече, обаче не мога да не кача и аз, уникално красива е! Heart

Във връзка с възможните варианти, видях много интересни разсъждения на едно момиче в туитър за 3 варианта на развитие, които ние също обсъждахме още снощи, по-късно ще кача превод, но сега слагам в скрит текст на английски.
Скрит текст:

# 609
Не трябва да се правят трагедии от този брак , надявам се СЦ да не зациклят на това , защото в рамките на 24 часа може да се анулира . Но ако Дениз е направил нещо , сега Еда ще разбере що за приятел е Rage
Не знам защо , но този Дениз ме дразни даже повече и от Селин . Серкан е имал връзка с нея преди ( била е най подходящата )  , сега искаше да е с нея .Тя се надява той да не си спомни Еда .А Дениз ? Ако Еда знаеше за чувствата му , да не говорим за предателството му щеше да го изгони от живота си веднага
Здравейте , дружки Heart

# 610
# 611
И аз искам Дениз да си го получи и Еда да му е бясна. Но ако сценаристите помнят голямото обичливо сърце на Еда, по-скоро на нея ще и стане жал, че така е наранявала двамата си приятели (Джерен и Дениз) без да знае, отколкото да му се ядоса и да го зачеркне от живота си.
Но тези сценаристи за сега показват, че не са гледали старите серии и не са вникнали в образите. Сигурно са имали само един ден трансфер на знания със старите, които набързо за им разказали историята.

# 612
  • София
Мхм, нашето момче лайква наред. Въпрос към вас - как му казваме на това?
1. Любов към родината. Пояснявам - Ханде е туркиня. Керем обича Турция, следователно обича туркините. Grinning
2. Солидарност към колежка. Пояснявам - снимат се в общ сериал. Партнерс ин крайм, ала-бала. Лайква от куртоазия. Wink
3. Маркира. Пояснявам - нали знаете кучетата как препикават територията си. Досещайте се сами! Joy

# 613
Оо, Марги фрагът завършен е чудесен 😉.
На теб ти се причува гласът на  Алптекин, а аз в началото на фрага чувам гласа на баба Семиха, честно направо си помислих, че се е завърнала 🙂🙃🙂.

Гости, пускай моля по някое кафенце сутрин придружено с някоя вкусотийка ❤. Така свикнахме с твоите сладкиши.
Славена, а ти имаш страхотно чувство за хумор, нека му се радваме от време на време ❤.
Druon 🤗

# 614

Общи условия

Активация на акаунт