Отговори
# 75
Значи, въпросът ми е сериозен. Моля и за такова отношения. Сега , когато започват постите и няма яйца за чукане, аз да питам как ще се прави кекса, а? Дори не се замислям за поръсването с ванилия.

# 76
И аз да благодаря за новата тема и за светкавичния превод на фрага.Мисля си следното нещо -а дали не  е възможно Дениз в последната минута  сам и доброволно да се откаже от сватбата.Даже ако го направи като Ферит няма много да му се разсърдя,макар че ще е шок за Еда.Пред перспективата  да се омъжи за нелюбим човек.Сценаристите обичат повторенията,Еда ще се спаси от развод,който е неминуем.А като бонус може и на Серкан да му се избистри главата.

# 77
2,25 милиона в туитър, не се отказват.
Забравих да благодаря освен за превода на фрага и за преводите по време на епизода на Али и Миси, страхотни сте, момичета! Hug
А, ама кекс ли ще правят, така ли казват Керем и Ханде? Информативно питам, че нали си правел Керем пудра захар. Друго си е като имаме някой, който говори с тях. Joy

# 78
  • София
Керем не спи, а шипва ЕдСер. Heart Grinning

Няма да сме капо. Ето поне 1 турски зрител, който ни е гледал, не мрънка, а напротив. Heart Eyes

Лека нощ, дами! Благодаря ви за компанията. Nature Moon

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 00:20 от Бърборанка с розови очила

# 79
Бро, другата рецепта е за след време. Как така Керем не ти я е казал още? Той е твоят човек 🤔
Ама на мен Ханде ми спомена, че щом нямаме 18+ в темата, не ми дава да я казвам. Отделно, че сме били още "малки" за нея. Не знам какво искаше да каже, но... 😒

st_ina, те нямат пости, поне аз не знам де. Кексове се месят и ядат 24/7, освен онези, които вярват в щъркелите.
Ама те знаят, че повечето им зрители не са от тяхната вяра, някои спазват постите и за това - рецепти, методи и като цяло готварското предаване, ще бъде след Великден 😆 Ханде каза също, че скоро кекс няма да видим, защото Керем е на режим. Трябва да извая още повече баклвата си. Сцената е следната - Еда е само по къдрици, Керем по баклава и точилка, щото в тяхната рецепта имало и точене, но не знам на какво 🤔 Такива неща, за това не се притеснявай за постите 😏

# 80
Момичета, благодаря ви за компанията и новата тема! Марги 🌼🌸🏵️🌺!
Серията не мога да коментирам много, защото малко я проспах на моменти 🙄
Само че се чувствам длъжна да кажа за кекса 😄. То кекс всеки може да направи, но хубав, пухкав кекс, които не спада - не!
Най-важното е да се разбъркат много добре яйцата 😁! Това е тънкостта в рецептата и за да ти се получи трябва доста практика!😜
Кексови сънища ви пожелавам! 😘😘

# 81
  • София
Ако по случайност някой реши, че говоря глупости и реши да ми слага "глоба".. Да провери в интернет Simple Smile
nrgmama, така. Нали малко си говорим с Керем и Ханде. Питах го за пудрата захар. Каза, че сам си я прави. Ставала лесно - с чукане.
Ама в хаванче чукал бяла захар, после слагал малко ванилия, можело и в блендер, но удоволствието било по-голямо, когато сам си я изч.. счука! Та - с ванилия 😆

Магийке, за жалост - можело. Дори не минавало за ден, повече време трябва да се изчака - 9 месеца казаха 🤔 Ама ти такъв кекс си яла мисля 😆😆
Извинявам се, Бро е виновна, дори не знае, че е, но е 😆

Nalbantova , напълно задоволителен отговор! Отивам да сънувам как Селкан Болат с помощта на хаванче приготвя ванилова пудла захар за поръска! Защото финалът винаги е черешката на тортата! Heart

# 82
  • София
При положение ,че снимките се изпращат 2 пъти,Селин ги получава и на телефона ,на какво се надяват с Дениз ,че пращащия ще се откаже ли ,ако Дениз и Еда се оженят,/По логично е  да се засили снимковата атака.А Серкан като партнюр ,имаш опит в спасяването на положението ,да замести Дениз така както го замести и на дефилето,тост той да седне на масата за подпис.Не смятам обаче че Еда би приела да подпише брак с него. И време е да ни награсят като зрители,толкова време Селин ни пили нервите ,сега вече тя да се оплете като пиле в кълчища,тоест получи това което заслужава,. и нейния верен годеник също , да не си въобразява ,че с един удар на бокса се е разплатил за сълзите на Еда ,Море  с напръстник  трябва да изгребе ,докато получи  обратно тази която отхвърляше.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 01:08 от Leddel

# 83
Възможно ли е да се манипулира броят на туитовете или просто бъгнахме системата на Туитър?
Проверявам- 2,34млн туита, рефрешвам- 2,27млн, пак рефрешвам- 2,25млн Thinking
Сега пък 2,38млн и като рефрешнах 2,24млн

# 84
Момичета благодаря за компанията ви тази вечер, за коментарите и  за преводите.

Али по-скоро бъгнаха Туитър.  Към момента ми излизат 2,4 М.

Лека нощ !

# 85
Али, преди същото беше така, но в края на отчитането са си реални цифрите. При мен винаги прави тези номера. Сега са 2.39м., след 3-4 рефреша, отидоха на 2.36м.
Сега гледам, че сме стигнали 2.5м. (но не сме) и хората искат да се подкрепи нещо, станало в Турция. Мъж убил жена си на улицата, пред очите на детето си. Дори и Елчин е писала вече.. Лошо.

Иначе - 2.41м. Ако стигнем 2.5, пак е ок. Ама другата събота да пуснат Хаштага в 16ч.

# 86
Али, преди същото беше така, но в края на отчитането са си реални цифрите. При мен винаги прави тези номера. Сега са 2.39м., след 3-4 рефреша, отидоха на 2.36м.

Иначе - 2.41м. Ако стигнем 2.5, пак е ок. Ама другата събота да пуснат Хаштага в 16ч.
Ясно, благодаря за разяснението Hug

Сега гледам, че сме стигнали 2.5м. (но не сме) и хората искат да се подкрепи нещо, станало в Турция. Мъж убил жена си на улицата, пред очите на детето си. Дори и Елчин е писала вече.. Лошо.
Тъкмо сред нашите туитове ми излезе клипът. Покъртителна гледка, надявам се този човек да получи най-лошото възможно наказание, но това няма да върне тази жена, тази майка. Лошото е, че това се случва и ще продължава да се случва в Турция, където би било прието с аплодисменти от някои ,,мъже", а това дете ще бъде травмирано завинаги от гледката... След това видях второ клипче, в което мъже от улицата бият въпросния ,,мъж", докато жената лежи безжизнена на цимента. Затова и толкова харесвам Керем- не само заради харизмата или таланта му. Винаги е защитавал жените в интервютата си и се е борел за правата им, което най-вероятно е заради факта, че е живял дълги години в чужбина и заради това, че родителите му са го възпитали правилно.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 01:07 от ally.yor

# 87
  • София
С риск да бъда гадна, но... докато в Турция са на почит сериали с подобен сюжет, нека населението да не се изненадва, когато сюжетът от любимия ти сериал с висок рейтинг те застига на улицата. Може би, ако вместо да плюят по Керем, Ханде и нашия ромком заради “разкрепостено” и “непристойно” поведение, започнат да се държат като цивилизовани хора, да уважават жените си, да възпитават дъщерите си да учат и сами да взимат решенията в живота си, след години ще усетят вкуса на прогреса, еманципацията и т.н. Дотогава драмата вместо ромкомът ще ги застига в ежедневието им. Уви... Confused

# 88
Сега видях клипа. Ужасяващо е.

# 89
В туитър се надяват, че Серкан види ли тсзи Еда и ще си спомни, ноооо - едва ли. Само градинката ще да е разковничето май Simple Smile Също и че "суйу-хуйу-то" е трябвало да бъде песен за дефилето Simple Smile

Стига, мислете за кекса, не за това. Не искам да го омаловажавам или нещо друго, просто насилие е имало винаги и винаги ще има. В България не е много по-различно, за жалост, но не е толкова гласно и видно, както в Турция. Тсм все едно се раждат с фабрични настройки, че мъжете са господари, а жените - роби. Не случайно показват в сериалите каква "радост" изпитват "бащите" като им кажат, че ще е момиче детето, което очакват.

Общи условия

Активация на акаунт