Отговори
# 90
Така е и за съжаление е навсякъде. Хората са побесняли и озверели.

Сетих се сега за сцената преди да дефилират и къде Еда му изигра танца на робота.

Edit: Алекс като имаш време и желание разбира се, моля те преведи ни я. Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 01:25 от midnight__sun

# 91
Опаааа, коя калпазанка променя името на темата 😆😆
Марги, ти, нали? Благодаря за темата. Преди забравих, но то е ясно де Simple Smile

# 92
Али, преди същото беше така, но в края на отчитането са си реални цифрите. При мен винаги прави тези номера. Сега са 2.39м., след 3-4 рефреша, отидоха на 2.36м.
Сега гледам, че сме стигнали 2.5м. (но не сме) и хората искат да се подкрепи нещо, станало в Турция. Мъж убил жена си на улицата, пред очите на детето си. Дори и Елчин е писала вече.. Лошо.

Иначе - 2.41м. Ако стигнем 2.5, пак е ок. Ама другата събота да пуснат Хаштага в 16ч.

Доколкото разбрах жената не е починала , в болница е.
Не мисля , че може изобщо да става въпрос за сравнение на България с Турция или която и да е друга ислямска държава. Там положението е out of control както се казва , защото голямма част от жените там приемат това поведение за нормално!

Хахаха неее пак ли станахме 18+, трябва да си ходя още съм на 17 Disappointed RelievedStuck Out Tongue Winking EyeJoy

Обновявам 2,72М , часът е 2:09 Joy

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 02:10 от mikipoli

# 93
Уж си лягам, но не мога. Туитвам си.

#SenCalKapimi
2.75M Tweets

Изморих се днес от туитване. Това си е цяла тренировка. Hands Muscle

20 минути по-късно

#sencalkapimi
2.82M Tweets

След има няма още 20 минути.

#sencalkapimi
2.88M Tweets

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 02:54 от midnight__sun

# 94
И аз съм още на линия ,но едвам гледам Joy
 2,9М Heart Eyes

# 95
И аз съм още на линия ,но едвам гледам Joy
 2,9М Heart Eyes

Последните сървайвърки сме. До 3 милиона ще удържим фронта.

#SenCalKapimi
2.93M Tweets

# 96
Надявам се до 20мин да можем да си легнем Joy
2,95М

# 97
Нощната ни смяна приключи. Trophy
Лека нощ! Purple Heart

# 98
Хайде и аз да покажа Joy

# 99
Записвам се и се връщам да Ви чета!

# 100
Благодаря за темата.

# 101
Много баби-хилаво бебе, та и с нашето сериалче така.То сценаристи, то фенове,
то нови герои, много маймуни, много нещо. Съсипаха хубавата работа. Но като няма риба и ракът е риба. Ще си го гледам такъв, какъвто е. Заораха много надълбоко с тази амнезия, явно умишлено разтягат локума, но пък ни изненадват с някоя и друга сцена, като финала например. Хубаво е, че Селина си има тормозител. Колко му е снимките да отидат в пощата на Серкан. Тук нещата градират-първо на хартия, после при Селина и накрая при Серкан бей. Кеф! Крайно време е да зануляват Селина - писна ми от нея, онзи Дениз, също.

.

# 102
  • София
Нощната ни смяна приключи. Trophy
Лека нощ! Purple Heart

В  такива моменти единственото, което бих искала да споделя с всички вас, е че съм щастлива, че съм част от огромното, невероятно силно и много сплотено семейство на феновете на сериала "Почукай на вратата ми"! И за вярващите, и за скептиците тези 3 млн туита са изключително силно доказателство за завладяващата сила на сериала! Колкото и критики, коментари и нападки да отправяме към сценаристите, верните фенове са  мощна, задружна и подкрепяща сериала фенгрупа! Flowers Hibiscus Gift Heart Kiss

# 103
Flowers Hibiscus Добро утро прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много усмивки и настроение Simple Smile

Добри сме.....

# 104

Добро утро и от мен, момичета! ⭐
Желая ви ползотворен и много усмихнат ден! 💛
Много се радвам да видя тези 3М туита, защото не вярвах, че ще се случи наистина. Много сме, силни сме! Да видим дали ще получим и някакви реакции, я от прпдуценти, я от Фокс, защо не и от Ханде и Керем?
На мен епизодът снощи ми хареса, не беше УАУУ!, но не беше и зле. Имаше комични моменти и предпочитам тях, пред тъжните очи на Еда. Следобяд ще изгледам впизода и идвам с чаршафа, разбира се! ❤
А сега чакам рейтингите....

Общи условия

Активация на акаунт