Отговори
# 150
  • София
blue, джанъм, изчетох те и съм съгласна с теб. Сърцето ми се къса, ама не мога да си кривя душата. И аз гледам само заради каста, начело с Керем и Ханде, и заради силното начало, което имахме. Още вярвам, че щетите могат да бъдат поправени, нали съм си вечната оптимистка. Simple Smile В този ред на мисли се надявам да нямаме фалшиво бременна Селин, защото тогава вече всичко отива по дяволите. Ако не друго, поне на този етап не са ни показали или загатнали за никаква интимност между нея и Серкан. Дано да си остане така. Защото предполагаема бременност означава, че са месили кекс, което вече ще ми дойде в повече. Въобще не искам да мисля в такава посока. Дано отсъствията на Селин имат друго обяснение. Може да реши да се прави на смъртно болна, за да върже Серкан. Отново тъпо клише, но по-малкото зло все пак. Wink Енгин, ако изневерява на Пъръл... нямам думи! И това е посока, в която не искам да задълбавам. Надявам се сценаристите да не съсипят и неговия образ, и поредната хубава двойка в сериала. Че са гола вода, спор няма. И за да завърши постът ми с нещо хубаво, защото обичам всичко да приключва добре, ще споделя още веднъж тази снимка - толкова е красива и лъчезарна, излъчва такава доброта нашата Еда / Ханде. Пу-пу! Heart Eyes

# 151
БРО, признавам не се сетих за болестта. Харесва ми повече. На мен също няма да ми понесе идеята за каквато и да е близост между РоБо и кокоша. Твоя вариант го приемам на драго сърце с условието за публично унизително разобличение, и ако го направи Серкан даже ще им простя доста неща на сценаристите.

# 152
  • София
Много бяха интересни Бамби и Серкан на колективната среща с въпросите за съпоставимост на характерите.            
Вижте само как, иначе оттегченият  Серкан, наблюдава Еда. Чакаше миличкият да докаже, че връзката на Еда и Дениз е "игра". То пък за негов лош късмет двамата бяха невероятно еднакви в отговорите си. Добре, че Мело спря тока навреме, че със сигурност на последният въпрос нещата щяха да лъснат.

# 153
Blue, предполагам, че искаш да видиш нещо такова - Селин така по някой калдъръм 🤔

# 154
Изобщо не мога да си представя да залитнем в посока бременност на Селин. По-скоро си мисля, че се прави на болна, нали и "катастрофира" предният епизод. Ще ми дойде в повече такова развитие.

Ново от Елчин

# 155
  • София
Нали във фрага има снимка на трите момичета които се прегръщат,може Джерен след като попита Дениз казал ли е на Еда .че е влюбен в нея ,да е признала  това което знае на Еда ,и трите да са решили,че какъвто и мъж да се появи в живота им ,те не трябжа да губят своето приятелство.Тази  любов на Денис да спре сватбата на Еда.,

# 156
Единствения персонаж който не ме нерви е Ферит от всичко което гледам направо са като синджир за нерви.Селин много ме нерви,но много харесвам Биге и нервите ми са полвинчати същото стана и с Джерен
всички и Серкан и той с камък да го ударя белким се опомни то бива простотия ама на нищо не прилича и рейтинга отива в трета глуха за съжаление....Развалиха много от персонажите само и само някак си да продължи а като ми покажат трия тримата Алекс,Айдан и Айфер и направо ми иде да си захлупя нещо да не ги гледам.Такъв пълнеж,че не е истина. Сарпджан пък един път да изиграе роля нормална където да не пречи на главните бе един път...Пъръл и Енгин по главни станали от главните....

# 157
  • София
Нашето момиче краси вече и моловете в Истанбул 

Серкан се ядосваше на тоалета на Еда. Може би трябваше с такъв тоалет да дефилира. 

# 158
  • Кърджали
Blue, пак казвам, винаги мога да помогна с каквото ми е по силите. Не ме затруднява с нищо

# 159
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Пприбрах се, прочетох ви и честно казано не съжалявам, че не можах да гледам снощи серията....
Благодаря за новата тема Heart

# 160
Какво ще се случи в нашия сериал в крайна сметка зависи от това какво са измислили сценаристите . Дали ще е така или иначе зависи от тях. Да се молим да не е глупаво и недомислено.
Еда и Серкан ще бъдат заедно, макар и минавайки през  различни пречки. На всички ни се иска да е по- скоро разбира се.

# 161
  • София
Такава красота може да доведе до аритмия   

# 162
  • София

БлагаВест, нещо повече от аритмия според мен му е нужно на Серкан Болат! Осъзнаване и приемане на истината! Защото само осъзнавайки и приемайки истината, Серкан с неговата амнезия може отново да започне да се развива като човешко същество, а не като робот! Само откривайки нови истини за себе си и своята променена реалност Серкан ще има възможността да възвърне онези свои качества, усещания и чувства, безвъзвратно изгубени след самолетната катастрофа!  Осъзнаването на факта, че е влюбен в Еда, въпреки че не помни нито нея, нито факта, че е бил влюбен в нея; че не помни, че тя е била неговия въздух и че не можеше да диша без нея; че тя е била неговото Слънце и Луна, неговото небето с безбройните звезди в него и една с нейното име, че живота му с нея е бил пъстър и шарен, че са били на една стъпка разстояние от това да станат семейство! Приемане на истината, че дори с амнезия, не Селин е жената, която кара сърцето му да препуска, когато я види, около която се вълнува като тийнейджър, с която се чувства спокоен в едно малко уютно кафене, която търси постоянно с поглед и която го усмихва винаги, с коята трябва да свърже живота си! Това осъзнаване и приемане на истината очаквам аз от началото на 30 епизод и знаейки, че такова осъзнаване и признаване на истината не става нито лесно, нито бързо във времето се надявам най-накрая в 35 епизод да имаме развръзка на събитията! Защото това е необходимото условие, за да продължи нашата вълшебна приказка! И много се надявам предположенията на някои от момичетата днес в темата (Селин бременна, Селин болна и т.н.) да не се сбъднат, а сценаристите да намерят един оригинален и задоволоителен за зрителите начин да разкрият всички подли, мръсни и некоректни спрямо Серкан номера, който Селин направи от началото на сериала до сега!  И не само Селин, всички натрупаха грехове спрямо Еда! Снощи по време на онлайн излъчването на сериала написах, че ми е много тъжно, много болно за Еда, но в този случай не за нейните големи, красиви кафеви очи пълни със сълзи, а заради факта, че се оказа съвсем сама (само с Мело) лъгана от всички! Особено сцената в офиса, когато всички присъстващи Серкан, Селин, Дениз и Енгин гледайки в очите Еда коментираха взаимоотношенията си, знаейки за играта между Еда и Дениз! Само развитие с разкриване на мръсните игри на Селин и сие мен би ме направило щастлива! Flowers Hibiscus Heart Kiss

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 17:14 от nrgmama

# 163
  • Плевен / София
Изгледах серията на руски...Нямам желание много за коментари....Само ще кажа...Блаво на Мело....Ако Серкан обиди Еда....ще си има работа с нея и за да не забрави по добре да си го запише в лаптопа
С приятели като Дениз и Джерен на Еда не и трябват врагове...Продължавам да и се чудя на тази "приятелка"...За какво се сърди на Еда...Че използва Дениз, в който тя е влюбена, но той в нея не е, за нещо в което той е съгласен да участва, но иска различен от търсения резултат...Кой е по излъган...Дениз или Еда....Тя не използва ли Ферит...че и го лъже на всичкото отгоре....
Серкан не го разбирам...не го оправдавам...., а всички колеги от офиса и най вече Енгин са в голям дълг пред Еда...
Изгубих желание Серкан да си връща памета.... Не знам може ли да оцелее любов след всичко, което прави Серкан....

# 164
  • София

БлагаВест, нещо повече от аритмия според мен му е нужно на Серкан Болат! Осъзнаване и приемане на истината! Защото само осъзнавайки и приемайки истината Серкан с неговата амнезия може отново да започне да се развива като човешко същество, а не като робот! Само откривайки нови истини за себе си и своята променена реалност Серкан ще има възможността да възвърне онези свои качества, усещания и чувства, безвъзвратно изгубил след самолетната катастрофа!  Осъзнаването на факта, че е влюбен в Еда, въпреки че не помни нито нея, нито факта, че е бил влюбен в нея, нито това, че са били на една стъпка разстояние от това да станат семейство! Приемане на истината, че дори с амнезия, не Селин е жената, която сърцето му да препуска, когато я види, около която се вълнува като тийнейджър, с която се чувства спокоен, която търси постоянно с поглед, която го усмихва винаги, с коята трябва да свърже живота си! Това осъзнаване и приемане на истината очаквам аз от началото на 30 епизод и знаейки, че такова осъзнаване и признаване на истината не става нито лесно, нито бързо във времето се надявам най-накрая в 35 епизод да имаме развръзка на събитията! Защото това е необходимото условие, за да продължи нашата вълшебна приказка! И много се надявам предположенията на някои от момичетата днес в темата (Селин бременна, Селин болна и т.н.) да не се сбъднат, а сценаристите да намерят един оригинален и задоволоителен за зрителите начин да разкрият всички подли, мръсни и некоректни спрямо Серкан номера, който Селин направи от началото на сериала до сега! Такова развитие на събитията мен би ме направило щастлива! Flowers Hibiscus Heart Kiss
nrgmama  +100   
Абсолютно си права, че няма вече за кога да се мотаят сценаристите. Минаха тези 5 епизода, за които се казва, че обикновено трябва да минат, за да се стигне до развръзката. Така очакваната от всички нас положителна промяна.
Моето вътрешно убеждение е, че самите сценаристи много добре разбраха настроенията на феновете. Няма да допуснат да ги линчуват. Затова си мисля, че ще започнат вече да връщат първичните настройки на Серкан Болат. Не вярвам да се заиграят с някаква евентуална бременост на Селин. Трябва да са луди, за да го направят.
Само не знам точно  по какъв начин ще го измислят. Дано наистина да е правдоподобен.
Иначе още в снощният епизод се усети, че са променили поведението на ГГ. От една страна са омекотили държанието на Серкан. Не е вече този грубиян и до невъзпитаност мъж. Още не може да си спомни за Еда, но вече се държи по-прилично. Такъв трябваше да бъде и преди.  Тук сценаристите доста преиграха и прекалиха с неговото поведение. Защото едно е да не си спомняш нещо или някого, съвсем друго е да се държиш като простак. Така ли се държи един човек към някой непознат. Щом не го познава, значи че трябва да го наранява. Що за логика? Абсурдна!  Но, както и да е. Минало, заминало. Има време да обърнат палачинката.
Относно Еда, при нея също има промяна. Браво! Усетиха се сценаристите и тук. Не може 5 серии да я карат да плаче, да се тръшка и да страда. Да не знае какво да направи, за да си върне любимия. Това беше голямо мъчение. И я бяха поставили в една безизходица. Нищо не помагаше. Много жестоко.
В този епизод много ми хареса точно това, че тя започна да показва характер. Да не му се тръшка и моли. Това ми напомни за тази Еда от първите серии. Която не му се даваше. Изкарваше го от обувките. Вярно, че от тогава до сега нещата са коренно различни, но въпреки това, дори и да не успее да го накара да си спомни за нея, поне ще излезе с достойнство от ситуацията.
Относно ситуацията с измислената сватба мисля, че такава няма да има. Още от следващият епизод според мен нещата ще започнат да се обръщат. Леко и бавно, но тепърва ще гледаме един променен и гонещ Серкан. Колкото и да е влюбена Еда, колкото и да иска да си върне любимият, не трябва лесно да го допуска. Трябва да го накара да се бори за нея. Да пострада малко. Да бъде поставен в подобно като на Еда положение. Да си мисли, че няма изход, че нищо не може да направи. Да разбере как тя се чувства. Само тогава ще са квит. И си мисля, че на там трябва да се насочи сценария.
Разбира се, ще има доста да ни пилят нервите някои хора, но то без тях няма да е интересно. И накрая очаквам хепиенд. Една красива сватба. За рейтингите не се тревожете. Световните фенове са голяма сила. Няма как да не се съобразяват с нас.

Ето как фандомите искат да виждат своите любимци.   

Общи условия

Активация на акаунт