Отговори
# 285
  • София
И нещо чок татлъ... и чок смешно. Joy

# 286
Как сте  , дружки ? Чета ви и се смея , радвам се ,че ви има Heart

# 287
Днес има още една годишнина:
~ 08-03-2020 ~
Те официално се следват в Instagram

Stuck Out Tongue Winking Eye

Stuck Out Tongue Winking Eye

ЕдСер или ХанКер ... ? Wink

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 20:57 от mi_si

# 288
Човек не знае за кое по-напред да се напие 😆
За 8 март, денят на мама?
За 8 март - 8 месеца "Почукай на вратата ми?
За 8 март - една година от "приятелството" им в Инстаграм ли
За 8 март - някой, някъде има рожден ден?
За 8 март - 67 ден от календара, 6 е след 7, а 8 е след 7, демек - нямам повод и си търся такъв?

Аз съм изключително объркана. Не знам за кое по-напред да започвам 😆

# 289
Май просто Керем минава зад Ханде или е застанал зад нея... на разстояние 🙄 ...

# 290
Честит 8 март на всички дами, момичета, девойки, майки...! Бъдете живи и здрави, цветни като цветята и красиви като пролетна роса.

Надявам се в новия епизод Серкан да се напие отново и Еда да му помогне да си легне да спи. Малко да разйрият интригите на гадната Селин, а Дениз да си я успокоява.

# 291
Simple Smile

Цитирам:
"Крадецът на булки" влезе в тренда на Турция

# 292
# 293
  • София
Аз не разбирам от емотиконите,но Вие преди събота коментирахте 2 парчета торта и взривяваща се бомба.Сигурно са накрая и се отнасят за следващия епизод,,тоест при сватбите на Серкан и Селин и Дениз и Еда ,нещо ще се обърка и ще има разменени места,Не бомба ,а супер бомба ще е за гостите на сватбите.Денис и Селин ще мълчат ,заплашени със снимките,Серкан ще мълчи защото и без да ,признава тази сватба иска ,за Еда това е мечтата и,но това гордо момиче няма да приеме брак по погрешка без обяснение от робота и само тя ще избяга от сватбата.Серкан от мъка че не е разчел правилно сигналите на Еда и я е изпуснал се е напил и си говори сам,Еда не иска Денис иначе би направила скандал да си го върне  ,но тя не иска и мен,и аз какво да правя ,тя избяга,сега съм сам ,няма кого да наблюдавам,кого да разгадавам ,сърцето за кого да ме пробожда,поне да ми бяха останали спомените с нея ,но и това не помня,пий Серкане пий ,дано забравиш колко си самотен и как си го постигнал. Или както казваше Еда ,,Понякога любовта не е достатъчна .,,нейната любов и донесе сълзи и обиди,време е да стане старата Еда-горда ,независима отстояваща себе си Еда,време е да се погриижи не за любовта си,а за своята реализация като  дизайнер.

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 22:13 от Leddel

# 294
Здравейте и от мен Hug
Макар да е малко късно, минавам само да ви честитя празника и да ви пожелая да сте винаги обичани и ценени. Hug Flowers Bouquet Sparkling Heart
Лека вечер и приятни сънища Nature Sparkles

# 295
  • Плевен / София
Празникът е към своя си край....
Ще можем ли накрая на историята на Еда и Серкан да кажем, че той е изпълнил обещанието си, че "никога , никога няма да навреди на Еда".... Идва ми да хвана СЦ и да ги пратя в космоса с тази тяхна амнезия на Серкан, но Селин я е хванала същата амнезия, защото в 11 серия тя каза на Пъръл, че най после е разбрала, че те със Серкан не могат да бъдат заедно...От къде сега тази сигурност, че ще си получи "своя" Серкан....
Дано скоро дойдат на себе си и СЦ и Серкан, че ще
За финал на празника...

# 296
🌼Честит празник, слънчеви момичета!🍀
Бъдете ярки и грейте с цветни лъчи, нека лъчите на любовта ви докосват. Нека светлината е пред вас и ви води по красиви пътища .Бъдете нежен аромат преплетен в танго за двама!
Бъдете хармония! Обичайте се!
Бъдете розата на Малкия принц!
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
https://www.instagram.com/p/CL_lADij9r4/?igshid=6zepz00b6j4g

# 297
  • София
Flowers Hibiscus Момичета Flowers Hibiscus, съжалявам, знам, че вече преодоляхме това, но аз току-що изгледах 32-ри епизод с превод. Някой ще ми даде ли нещо, с което да ударя силно Серкан по главата?? Може да не си спомни Еда, но поне да забрави и всичко останало. Rage

П. П. Последните ми седмици бяха доста натоварени и чак сега смогвам да наваксам с преведените епизоди. Че го карам само на живо в събота и с преводите тук + преведени сцени в Инста. Сега ми остава 33-ти епизод с български буквички и ще чакам 34-ти. 33-ти обаче мисля да гледам утре или в друг ден. Ще ми дойде много напрежонка, ако го пусна веднага. И да ви призная нещо - трите А, когато ги гледам в събота, наистина искам да ги превъртя, но с превод са по-поносими. Даже се посмях с тях - когато Айдан прасна Алекс с бутилката и се завайка, че е станала убиец.

И да се допълня още малко - така като гледам преведените епизоди след време, някак си мога да се абстрахирам от първите емоции по време на живото гледане в събота, от емоциите на всички ни тук и да съм малко по-безпристрастна. Виждам доста пропуски - както в сценария, чисто логически, така и в дизалозите, в монтажа също. Вайбът на шоуто също е различен. Не е онази приказка от първите 10-12 епизода. Наистина не мога да ни определя като жанр. От това, което съм гледала от ЗЯ, мога да кажа, че се доближаваме до тях - някаква пълна лудница е и при нас. Обаче, въпреки всичко, почти нямаше сцени, които да искам да превъртя с мишката. Имаше няколко скучни моменти, но ги изтърпях, защото бяха сравнително кратки и не посегнах към мишката. Просто ние сме свикнали действието да се върти около Еда и Серкан и 80% от сцените да са с тях. Така беше в началото. И помните ли, че го обсъждахме?! Много ни харесваше и не помнехме да сме гледали друго дизи, в което ГГ са толкова показвани. Сега просто не е така. Развиват и останалите персонажи. Сцените с нашите са 40-50%, а и са разделени. Мисля, че именно тук се крие разковничето за голямата промяна, която всички усещаме и не можем да обясним на какво се дължи. Казваме, че магията ни липсва, че не е като в началото. Ами така е. Просто бяхме свикнали да виждаме Серкан и Еда заедно в 80% от времето, а сега това време е наполовина. Те са главните герои, това е тяхната приказка, всички искаме да гледаме само тях, но... вече не е само тяхната приказка. Затова някак си ни изглежда все едно не е нашият сериал. Замислям се обаче, че може би точно заради това смениха екипа сценаристи и Айше напусна. Сериалът нямаше как да продължи, ако не бяха вкарали интриги и развитие при останалите герои. За добро или лошо, това е положението. Стигнали сме дотук, аз няма да се откажа да гледам и ще видя края на тази приказка. Надявам се да не е скоро, разбира се. Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 22:43 от Бърборанка с розови очила

# 298
Честит празник, дами!

# 299
  • София
Flowers Hibiscus Момичета Flowers Hibiscus, съжалявам, знам, че вече преодоляхме това, но аз току-що изгледах 32-ри епизод с превод. Някой ще ми даде ли нещо, с което да ударя силно Серкан по главата?? Може да не си спомни Еда, но поне да забрави и всичко останало. Rage

П. П. Последните ми седмици бяха доста натоварени и чак сега смогвам да наваксам с преведените епизоди. Че го карам само на живо в събота и с преводите тук + преведени сцени в Инста. Сега ми остава 33-ти епизод с български буквички и ще чакам 34-ти. 33-ти обаче мисля да гледам утре или в друг ден. Ще ми дойде много напрежонка, ако го пусна веднага. И да ви призная нещо - трите А, когато ги гледам в събота, наистина искам да ги превъртя, но с превод са по-поносими. Даже се посмях с тях - когато Айдан прасна Алекс с бутилката и се завайка, че е станала убиец.
Бърборанке, ама какво е това съвпадение. И аз точно преди малко го изгледах.  Утре ще подхвана 33 епизод.

Серкан не си спомня нищо от периода с Еда, но се дразни, когато тя казва, че вече го е прежалила. Виж ти, на това му се казва мъжко его.

Общи условия

Активация на акаунт