Отговори
# 390
Боооже,колко ни подлудява чакането на един фраг, а в събота ? Как ще дочакаме?

https://twitter.com/i/status/1369382244159217665

# 391
  • Пришълец
Вили, аз за фрагманите се вълнувам повече отколкото за самия епизод. Най-същественото ни го показват, че и А-тата ни спестяват Stuck Out Tongue Winking Eye

# 392
Ку-ку тъкмо навреме идвам и аз се нареждам на опашката да чакам фрагман Joy

# 393
Изпитание за търпението ни Grinning
Споделят такива кадри и после над 1 час тишина, как да чакаме толкова.. Joy

# 394
Вили, аз за фрагманите се вълнувам повече отколкото за самия епизод. Най-същественото ни го показват, че и А-тата ни спестяват Stuck Out Tongue Winking Eye
Марги,особено в последните серии е така, но да се надяваме, че за тази ще има изненада..
Друг път, като не сме в такова очакване ще питам как се качват тук гифчета, че не мога да ги правя е ясно,но поне да мога да ви качвам от туитър,такива забавни и интересни има..

# 395
  • Пришълец
Микиии, хубаво щеше да е и фрагмана да носеше със себе си Stuck Out Tongue Winking Eye Айде дано дойде скоро след теб...

# 396
Малко да ви разсея от напрежението.
според вас какво и шепне тук на ушенце Керем🔥🔥🔥

# 397
Как телефонът ми ме вижда последните минути, докато аз се опитвам да запазя спокойствието си и последната си доза позитивизъм преди фрагмана Joy

Имам чувството, че само вода с лимон няма да ни е достатъчна, после и нещо за сърце ще трябва Joy

Elinor0680 Аз пък много се чудя тук на самолета, в началото на 27 епизод, какво ѝ прошепна, според мен не Еда, ами Ханде се засрами леко, даже малко се изчерви Joy

# 398
Всъщност в събота след епизода точно фрагманите ни спасяват да не си скубем косите от яд , дават ни надежда за следващата седмица , когато отново сме разочаровани , но отново има фрагман и пак имаме надежда и така Joy време е вече да развалят този омагьосан кръг и епизодът да е по-хубав от фрагмана за него Stuck Out Tongue Winking Eye

# 399
  • Кърджали
Вода с лимон, мента глог и валериан и двойно уиски за мен, моля

# 400
  • София
Гости, ако някой си отмъщава, то това е Селин. Еда в момента е на нейното място - гледа любимия си сгоден за друга, толкова е близо, но същевременно и така далеч от него...
Серкан и преди си беше такъв - даваше противоречиви сигнали до последно и едва когато ножът опре до кокала предприема действия. Нараняваше и Еда, и Селин. Не знаеше какво иска.
[/quote
Селин не си отмъщава а просто живее.Тя така се чувства ценна,не може да обича,не знае да се радва когато някой я обича,не създава радост и беснне ако някой предизвика усмоивки у друг.Просто  това е линията и на живот ,да смята че всеки и дължи нещо.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 22:36 от Leddel

# 401
Ей тези смешници май не си дават сметка, че някой сме утре на работа. Защо ни мъчат така ????
Това е между n-рефреша

# 402
  • София
Здравейте! Мисля,че тук ,пак ще повторя снимката

не си е върнал паметта и се чуди къде е ,защо, но му харесва аромата ...на Еда..

Обаче тук вече си е спомнил и вероятно е финала на серията,както мноого често се случва.Кого ли виждат? Каква може да е изненадата.?
https://twitter.com/i/status/1369366989635018762
Сигурно вижда спасителя си след катастрофа  учуден заинтересуван,но пък Селин като го види в беззъзнание ще припадне

# 403
  • София
А в Турция даже е 23:30... играят си с нервите ни! Cold Sweat

# 404
Ние докато чакаме те сигурно кекс правят😁😁

Общи условия

Активация на акаунт