Отговори
# 585
Здравейте,момичета! Снощи бях така:
Скрит текст:
Но след приспиване, след като разсъждавах, четох  и вас и навсякъде ,където имам възможност стигнах до това положение:
Скрит текст:
Вярно е, че е филм, че е ромком, че искаме всичко да е розово, но за десетина серии ще свърши филма, а нали искаме да гледаме магията, сътворена от Ханде и Керем . Така че аз лично, каквато и глупост да измислят СЦ ще бъда на пост до края....
Скрит текст:
Мики,дано си ти права,както и Магийка за съня..Още снощи си го пожелах..

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 17:26 от Виолета Цветанова_563417

# 586
Здравейте, развълнувани, прекрасни феи!

Druon, тук съм. Всеки ден. Вие сте слънчевият лъч, от който се нуждая. Благодаря ви!

Скрит текст:
Имам проблем, свързан със здравето на мама. Въртя се в някакъв ад от безнадежност и болка.
Но не това ме спира да пиша.

Филмът отдавна няма заряда, който ни влюби в една реална и жизнеотвърждаваща приказка.
Превърна се в пълна какафония от нелогичности и безсмислия. Стана сбор от безразборно нахвърляни скечове и игрови етюди. От повечето лъха посредственост и творческо безсилие. Сякаш гледам друг филм. И ако до скоро се надявах че има някой, който ще намери начин отново да ни омагьоса, сега като капризно малко дете ми се ще да тропам гневно с крак и крещя: - Върнете ни Айше Кутлу!
За да съживи осакатените си и обезличени герои. За да им върне душите и сърцата. Да им върне работата, мечтите, стремленията ...
Искам си реалните, живи, одухотворени, разнолики хора, справящи се с усмивка и страст с  житейските предизвикателства. Не ми трябват озлобени, гнили егоцентрици. Защото животът е развитие, израстване, и осъвършенстване. Заедно с онази „твоя“ сродна душа, с която светът всеки ден става по-усмихнат, по-красив и по-човечен.

Разбирам Славена и Гости, амааа няма нужда от сбогувания. Може да не коментират сериала, но не мога да си представя темата без поздрав от Гости и очите ми, залепени в поредното кулинарно удоволствие; не мога да се лиша от оригиналните постове на Славена и осъзнаването на широката усмивката, която се разлива по лицето ми, четейки ги. Момичетата си остават с нас!
Разбирам и онези, които търсят смисъл и логика в развитието, опитвайки се да оправдаят глупостите на сценаристите.
Разбирам и тези, които все още намират някакъв живец в сериала.
Аз съм от онези - като Тони. Много харесвам Керем и Ханде. Харесвам всички актьори. Повечето гледам за първи път. Впечатлена съм от играта им. Впечатлена съм от тях като личности. Напоследък всичко зад кадър е по зареждащо от това, което ни показват в епизодите. И не за първи път споделям, че да гледам с вас онлайн за мен е голяма емоция и удоволствие. Оказа се, че да гледам епизода, да ви чета, и коментирам едновременно ми е трудно. Може да не ме „виждате“, но съм с вас.

"Всеки анализира през призмата на своето светоусещане и разбиране за живота затова и всяко мнение в темата е уникално."
       Slawena

Момичета, благодаря ви, че сте себе си - уникални, позитивни, одухотворени, търсещи!
Пазете се! Бъдете здрави!

# 587
Изгледах фрага. Може да ни подведе.
Дано само не е сън и всичко да продължи по стара му. Един Серкан който се колебае. Еда Еда която продължава играта . И едни Денис и Селин дето си въртят  номерата.
Само да попитам този сивино на Серкан от къде може да е? Някой предполага ли нещо?

# 588
  • София
Момичета, искам само да ви кажа следното - вчера преди фрага бяхме на 25 стр. Сега изписваме вече 40-та. Щом един фраг може да направи това, значи интересът към сериала още го има. Смятайте какво ще е след епизода в събота... Wink

# 589
Струва ми се, че това `ти винаги си била до мен, и аз няма да те оставя’ Серкан го казва на някой, който седи до него в колата, и го казва някак с неохота или неудобство. За това си мисля, че може да е Селин. Друг вариант са Айдан или Енгин (нали в турския няма родове, от къде знаем, че го казва в женски род?).

# 590
# 591
Струва ми се, че това `ти винаги си била до мен, и аз няма да те оставя’ Серкан го казва на някой, който седи до него в колата, и го казва някак с неохота или неудобство. За това си мисля, че може да е Селин. Друг вариант са Айдан или Енгин (нали в турския няма родове, от къде знаем, че го казва в женски род?).
Aз мисля, че го казва на себе си, или по- скоро казва мислите си на глас, но е насочено към Еда.
Един вид си казва тя винаги е била до мен (или си е спомнил, или по разкази на Айдан), убеден е, че всичко това е игра на Еда и Дениз и решава да не я оставя. И когато решава да спре сватбата си казва "Ти никога не ме остави, сега и аз няма да те оставя". Един вид тя никога не се отказа от него, през каквото и да се преминали, подложи се на много неща и игри, за да си го върне обратно и сега той решава да не я остави да се омъжи за Дениз, защото това не е нещото, което Еда иска и Серкан го знае (примерно).

# 592
  • Пришълец
Бърборанке, това е, което ми прави впечатление и на мен - щом така разпалено коментираме, интересът към сериала не е изчезнал. Smile
А в епизода, когато Серкан се завърна с амнезия поставихме рекорд - една тема изписахме за денонощие. Не, няма значение за колко време, не се състезаваме, но да отбележа... Все си казвам, че няма с какво да се включа и все се връщам да добавя още нещо. Накратко темата е цветна, като дъга.... привлича ме колкото и самия сериал.

s...v, пишеш прекрасно. И аз си искам пълнокръвните образи, които ме грабнаха, но ми се струва почти невъзможно да ги ”съживят”.
Скрит текст:
Здравейте, развълнувани, прекрасни феи!

Druon, тук съм. Всеки ден. Вие сте слънчевият лъч, от който се нуждая. Благодаря ви!

Скрит текст:
Имам проблем, свързан със здравето на мама. Въртя се в някакъв ад от безнадежност и болка.
Но не това ме спира да пиша.

Филмът отдавна няма заряда, който ни влюби в една реална и жизнеотвърждаваща приказка.
Превърна се в пълна какафония от нелогичности и безсмислия. Стана сбор от безразборно нахвърляни скечове и игрови етюди. От повечето лъха посредственост и творческо безсилие. Сякаш гледам друг филм. И ако до скоро се надявах че има някой, който ще намери начин отново да ни омагьоса, сега като капризно малко дете ми се ще да тропам гневно с крак и крещя: - Върнете ни Айше Кутлу!
За да съживи осакатените си и обезличени герои. За да им върне душите и сърцата. Да им върне работата, мечтите, стремленията ...
Искам си реалните, живи, одухотворени, разнолики хора, справящи се с усмивка и страст с  житейските предизвикателства. Не ми трябват озлобени, гнили егоцентрици. Защото животът е развитие, израстване, и осъвършенстване. Заедно с онази „твоя“ сродна душа, с която светът всеки ден става по-усмихнат, по-красив и по-човечен.

Скрит текст:
Разбирам Славена и Гости, амааа няма нужда от сбогувания. Може да не коментират сериала, но не мога да си представя темата без поздрав от Гости и очите ми, залепени в поредното кулинарно удоволствие; не мога да се лиша от оригиналните постове на Славена и осъзнаването на широката усмивката, която се разлива по лицето ми, четейки ги. Момичетата си остават с нас!
Разбирам и онези, които търсят смисъл и логика в развитието, опитвайки се да оправдаят глупостите на сценаристите.
Разбирам и тези, които все още намират някакъв живец в сериала.
Аз съм от онези - като Тони. Много харесвам Керем и Ханде. Харесвам всички актьори. Повечето гледам за първи път. Впечатлена съм от играта им. Впечатлена съм от тях като личности. Напоследък всичко зад кадър е по зареждащо от това, което ни показват в епизодите. И не за първи път споделям, че да гледам с вас онлайн за мен е голяма емоция и удоволствие. Оказа се, че да гледам епизода, да ви чета, и коментирам едновременно ми е трудно. Може да не ме „виждате“, но съм с вас.

"Всеки анализира през призмата на своето светоусещане и разбиране за живота затова и всяко мнение в темата е уникално."
       Slawena

Момичета, благодаря ви, че сте себе си - уникални, позитивни, одухотворени, търсещи!
Пазете се! Бъдете здрави!
Да оздравява майка ти и тревогите скоро да останат зад гърба ти 🍀

Мики, много сладки гушкащи се човечета, твоите са нали Kissing Heart

# 593
Магийке, и аз като го гледах първия път си помислих, че го казва на себе си Серкан, но колкото повече гледам, толкова повече ми се струва, че го казва на човека до него...може само да се филмирам излишно Joy

# 594
# 595
От Бамби ще снима за nokturne с нея са nilayko   и  kursatosmn
"Мечтайте, за да може да се сбъдне”

Едно видео от 34еп
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1369638860842532865?s=20

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 15:24 от sani1212

# 596
Някъде в интернет пишеше че имало слух, че Дениз като подавал документите объркал имената на Еда или по-точно, че забравил името Йълдъръм - някой има ли представа това със смяната на имената как става - според вас Еда с каква фамилия е?
Имаше спор дали е официално със старата фамилия и аз не знам вече обърках се.

# 597
Ново от ослепителната Ханде❤

# 598
# 599
  • Кърджали
Тя е Еда Йълдъз. Фамилията ѝ е сменена официално.

Общи условия

Активация на акаунт