Отговори
# 645
Sparkling Heart

Сега проверих Baraj в Сомера и Адба, ...  то положението им наистина не е никак розово... В Ютуб са били около 8 000
Скрит текст:

# 646
КОКОШ и КОЗЕЛ Joy , много подходящо Grinning

# 647
Блу, този вариант за който си чела, много хубав бе 🥰 .

# 648
Нали все ви казвам ,че не обичам ромкоми ? Ами на Блу вариантът е точно в стил ромком и го ИСКААМ Grinning , но къде такава фантазия от СЦ Flushed
Искам Кокош и Козел да се изядат взаимно Satisfied
Айде Кокошката има мъничка надежда заради заспалия Робот , ама Козелът на какво разчита ? Еда напук на Серкан да се омъжи за него и да му роди 2 деца ? Хайде стига глупости , драги СЦ Rage

# 649
Аз Ханде я харесвам така

Но за Бро и Систъра я пускам и така

# 650
  • София
Фили, чета те и прочитам следното - “искам Кокош и Козел да се яздят взаимно...” Какво да ви кажа?! Без коментар. Flushed
Нали все ви казвам ,че не обичам ромкоми ? Ами на Блу вариантът е точно в стил ромком и го ИСКААМ Grinning , но къде такава фантазия от СЦ Flushed
Искам Кокош и Козел да се изядат взаимно Satisfied
Айде Кокошката има мъничка надежда заради заспалия Робот , ама Козелът на какво разчита ? Еда напук на Серкан да се омъжи за него и да му роди 2 деца ? Хайде стига глупости , драги СЦ Rage

# 651
Лейди, ееее... Представям си - Къдрава Ханде сред пердетата... Инфаркт на миокарда веднага 😆😆😆
Фили, реално - Фея да роди от козел? - Невъзможно.
Кокошка да снесе от робот? Айде, не да снесе, да излюпи роботчета - невъзможно.
Фея от Робот - възможно. Едното е измислен герой, другото съществува, но самата консумация е възможна, защото... Защото така 😆
Кокошка и козел - хм.. Тук чифтосването ще ми е много интересно. Малко яренце да се излюпи от яйце. Природен феномен.

# 652
  • София
Много ми е неудобно, докато гледам това клипче. Чувствам се... все едно изневерявам на мъжа ми. Rolling Eyes
Линк > https://www.instagram.com/p/CMPBHutKy-t/?igshid=tcefgrick7qk

Размазана е, ама по-добър скрийншот не успях да направя...

# 653
Предположения в клипа....
Че това , което видяхме накрая на фраг 2 от 35 еп. е кошмарен сън на Серкан. Като доказателства сочат различните сватбени рокли, също и когато влиза Серкан на сватбата - Еда изглежда щастлива до Дениз-невъзможно.
Казват,че така ще завърши 35 еп. А сватбата на Еда и Дениз щяла да се състои в 36 еп. Като Еда щяла да избяга от сватбата  булката-беглец...
На мен ми харесва това и се връзва с жанра ромкомедия.😊  В събота ще видим.

https://youtu.be/Gvm-wBwAwh4

# 654
Ох, рязко получих сърцебиене Joy Heart Eyes Nature Fire Не знам за Ханде как е, ама ако този човек е около мен толкова много време, ще си отида преждевременно от сърдечни проблеми Joy Щом е такова вълнението само от клипчета, снимки и гифчета, ако го видим на живо някой ден ми се струва, че няма да го пуснем. Ще стане цяла фотосесия пред Икаруса Joy Накрая може да обединим сили и да го качим Керем и него, да си го вземем за спомен Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Много ми е неудобно, докато гледам това клипче. Чувствам се... все едно изневерявам на мъжа ми. Rolling Eyes
Линк > https://www.instagram.com/p/CMPBHutKy-t/?igshid=tcefgrick7qk

Размазана е, ама по-добър скрийншот не успях да направя...

# 655
  • София
,,Сега в един друг сериал един брак го анулираха след
                                              24 часа.,,
Така е ,анулираха но ГГ се разделиха точно заради липсата на доверие,а не липса на любов.Добре ,че при нас нещата са поправими.При желание от сценаристите които все пак са професионалисти и малко мислене ,а не опиране на стари изпитани рецепти ,за ромком филма ни ще стане ок.Любовта между ГГ признали непризнали я има,интереса един към друг е налице,невъзможността да стоят разделени ,нищо че ще се женят за други е видна ,някой от приятелите им  като Енгин ,който има други приоритети,но винаги дори сега насочва Серкан в правилната посока,Айфер и Айдан които искат да ги съберат .Всички основи са налице ,нужно е само да видим едно събиране ,но пътя до него Серкан и Еда трябва да извървят,с много смях,на моменти сърдити,но с техния стремеж ,който може да е в загасената жарава,но в нея има живи въглени.Това разгаряне ми се гледа,колкото подълго,толкова по добре.

# 656
Налбантова знаем ги твоите сценарии за следващите серии- пердета, Ханде по къдрици, Керем по точилка! Не знам обаче накъде ще тръгне този сериал? 😁😄Това си позволявам да го напиша, защото темата е 18+,иначе не бих си позволила да пиша такива неща! 😅🤪🙈🙉🙊

# 657
  • Пришълец
Щом е такова вълнението само от клипчета, снимки и гифчета, ако го видим на живо някой ден ми се струва, че няма да го пуснем. Ще стане цяла фотосесия пред Икаруса Joy Накрая може да обединим сили и да го качим Керем и него, да си го вземем за спомен Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Али Joy Joy Joy
А при коя ще остане, знае ли се?! Аз вече предполагам. Налбантова непременно ще вземе Ханде със себе си, а където е Х, там е и К Joy

Лаура, заглавието предразполага към свободно споделяне и на чисти мисли, и на нечисти помисли Joy

# 658
Бърборанке, неудобно, ама гледаш😂😘🤭.То и аз няколко пъти го гледах 😂🙃🙂
Как да устои човек да не погледне, а какви мисли ни идват 😂🤭🤫🥰🙈🙊

# 659
  • София
Вече спрях да мисля за рейтинга,и какво като на някой сериали са по добри,ако са от друг жанр би трябвало да не ни касае особено.Все пак тази наша фен база е точно за този сериал и в този жанр.Ако на негово място дават драма ,дори и с по добър рейтинг,колко от сегашните гледащи ще се насочат там,не повече от 20%.А останалите ,загуба на зрители ,загуба и на пари.Не мисля че толкова лесно ще решат да ни изритат,а филма освен за себе си служи и като рекламен афиш на турското кино със сюжет харесван в Европа.Не са много филмите които да предизвикват този интерес.

Общи условия

Активация на акаунт