Абонаментни кутии в България - Тема 15

• 55 640
  • 727
  •   2
Отговори
# 525
От темата за азиатска козметика можете да научите много за активите в козметиката.
За витамин Ц:
*Нанася се на суха кожа (водата го отблъсква и не може да се захване на молекулно ниво).
*Ползва се като първа грижа след измиването или след first trеatment продукт.
*Може да се нанася на цялото лице включително под очите,клепачи, устни, шия, деколте.
*След като попие се продължава със стъпките от грижата-тоник, есенция, и тн.
*Препоръчва се да се ползва сутрин.
*Задължително се използва със слънцезащита висок фактор.
*Не се съчетава с ползване на киселини.
*Съхранява се в хладилник и се използва до 3 месеца, защото се окислява много бързо. Колкото по-дълго стои отворен, толкова повече намалява ефективността му.

Може да се ползва целогодишно за хора, които се борят с петна и други проблеми. Единственото изискване е SPF 50 - но това е ясно за всеки, който се интересува от азиатска козметика или въобще - иска да съхрани здравето и младостта на кожата си.
Моята кожа е ужасно реактивна към витамин ц, за това използвам само такъв на прах - най-лесно и щадящо го дозирам

# 526
  • Варна
Крема от снимката е нощен. Продукт с витамин Ц над 10% аз не бих нанесла сутрин!

# 527
Свършва сезона за избелващи продукти.
Чудя се дали да спирам ретинола от МФБ, тези мостри нямат свършване, добре, че не са пълно размерни..

# 528
Много добре написано за витамин Ц от jazzzzy, аз също много се интересувам и съм чела за витамин Ц. Даже е хубаво да се използва лятото, в сутришната рутина, защото подсилва ефекта на слънцезащитния крем
/който за мен е задължителен целогодишно/.
Аз тъкмо изхабих серума с вит. Ц от Кибрит за Януари май беше, и почнах едно ново корейско кремче пак с вит. Ц.
Та ако взема и това от Good Box, то пък е нощно, и се чудя няма ли да ми стане много и сутрин и вечер вит. Ц? 🤔
За ретинола, аз имам да довършвам един на The Ordinary /може би до края на април ще го изхабя/ и го спирам за лятото.

# 529
Момичета, минавам само да споделя, че серума с вит. Ц от Гуд бокс се държи страхотно на моята кожа, изравни тена и някак си кожата миизглежда по-здрава 👏

# 530
Да,потвърждавам за серума ,любим ми е ,въпреки ,че е минал покрай вит Ц...повече ми харесва от прехваления на wooden spoon от кибрита.

# 531
  • Пловдив
Ще взема най-много и аз да пробвам от януарския серум да нанасям за през деня. Винаги съм нанасяла продуктите с вит Ц нощно време.

# 532
  • София
Ще споделите ли кой е този серум с витамин Ц?

# 533
  • Варна
За тези, които се чудиха какво могат да пазаруват със Sleek Picks абонамент в Pick N Dazzle, давам нагледен пример, че може всичко, но! С доплащане и ползване на отстъпка, ако надвишите бюджета за съответния абонамент. Има и нови прекрасни подаръчета в първата и втора кутия, за всеки един от абонаментите.

# 534
  • Варна
Да,потвърждавам за серума ,любим ми е ,въпреки ,че е минал покрай вит Ц...повече ми харесва от прехваления на wooden spoon от кибрита.
И аз подкрепям. Започнах с Удън спун, спрях го и отворих този от Гуд бокс. По - добре се чувства кожата ми с него. Някак по - хидратирана я усещам, Удън спун ми идва лек, оставих го за лятото.

# 535
Ще споделите ли кой е този серум с витамин Ц?
Аз имах предвид този, че го изхабих и много ми хареса.

А момичетата хвалят този, който беше в Good Box Януари и сега ще го има във априлската You are worth it box.

# 536
Момичета, привет. До сега само ви четях, но се включвам с въпрос. Кутията на Bellebox x Zaggo Milano - какво е мнението ви и дали стават продуктите за 30+ възраст. Иска ми се да пробвам нова козметика, но ми се иска и антиейдж грижа.

# 537
  • София
Благодаря за отговора за серумите с витамин Ц, добре изглеждат.

# 538
  • София
Добре де , пишете първо витамин Ц-то. Но нали първо е тоникът и след това серумът?! Объркахте ме.

Поръчах кутията на Zaggo Milano.  Ей така, за разкош, хаха.

# 539
Добре де , пишете първо витамин Ц-то. Но нали първо е тоникът и след това серумът?! Объркахте ме.
Ползва се като първа грижа след измиването или след first trеatment продукт. Именно тоникът/тонерът е first trеatment продукт. 😘 Изчакваш да попие и слагаш вит. Ц-то.
Не спирам нито ретинол, нито вит. Ц или други активи лятото... Както една потребителка ги нарече "избелващи". Ако ги ползвате целогодишно няма да има какво да избелвате. Просто казано. 😉 И обилно фактор 50 по няколко пъти на ден.
Тези дни четох за Гуинет Полтроу - снимала видео, в което нанасяла слънцезащитен крем съвсем постеливо само по скулите като хайлайтър и в коментарите я бяха съсипали. https://evoke.ie/2021/04/02/style/gwyneth-paltrow-under-fire-wea … creen-highlighter 😄

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 15:26 от jazzzzy

Общи условия

Активация на акаунт