Абонаментни кутии в България - Тема 15

• 55 628
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Най-важната част е тази със слънцезащитния крем 50 фактор, както сама го отбеляза. Обилно и с подновяване през деня, тогава няма и от какво да се притесняваш.
Но мисля, че все още има хора, които пренебрегват слънцезащитата, говоря по принцип, не в темата.
Може би за това са и тези предупреждения, за спиране на ретинола и силните киселини през лятото.
Аз например съм много бяла и лятото ги спирам, защото съм с много бенки, и се притеснявам...
Моят дневен крем е с витамин Ц, както споменах, и нанасям първо тоник, после серум и накрая него. Завършвам със слънцезащитен крем.

# 541
  • Пловдив
Аз нанасям слънцезащита, но нямам възможност да повтарям през деня, защото отгоре съм с фондьотен и бронзант.

# 542
И аз слагам грим и за миналото лято си бях взела спрей за лице със Spf за подновяване през деня.
Но аз много държа на това, защото използвам киселини, които правят кожата фоточувствителна.
Преди да започна да ги използвам, не бях толкова на ти със слънцезащитата, като цяло 🙈
Но по-добре късно, от колкото никога 😀
Скрит текст:
https://remedium.bg/la-roche-posay-anthelios-matirasht-prozrache … 0-x75-ml-134093/p
Има и други, но това е варианта 😊

# 543
И аз слагам грим и за миналото лято си бях взела спрей за лице със Spf за подновяване през деня.
Но аз много държа на това, защото използвам киселини, които правят кожата фоточувствителна.
Преди да започна да ги използвам, не бях толкова на ти със слънцезащитата, като цяло 🙈
Но по-добре късно, от колкото никога 😀
Скрит текст:
https://remedium.bg/la-roche-posay-anthelios-matirasht-prozrache … 0-x75-ml-134093/p
Има и други, но това е варианта 😊
Доволни ли сте от този пит слънцезащита? Аз съм от хората, които не ползват слънцезащита изобщо, само на плаж. Знам, че е неправилно, но не си представям над крема да се намазвам обилно със слънцезащита. Със спрей мисля, че бих се чувствала по- добре. Предполагам, че е лек, немазен, а за този дори пише, че матира.

# 544
Е те слънцезащитните за лице не са като тези за тяло,но това идва на определена цена.Аз ползвам Авен ,като крем е и е перфектна основа ,в,имам тонираният,даже лятото съм само по него .

# 545
  • на земята
Само да вметна,че витамин Ц се нанася сутрин,след като се измие лицето с пяна или какво и да е,като втори продукт след измивното.Лицето трябва да е сухо,нанася се витамин Ц,след него другите неща.Томика ползвам само вечер,защото изсушава прекалено кожата.
Вечер правя двойно измиване ,добавям и олио,но това е за друга тема.Само споделих

# 546
  • Варна
За чист Vitamin C: Изследванията показват, че за да повлияе на кожните клетки,  един продукт трябва да съдържа поне 8% Vitamin C. Формулите със съдържание над 20% не повишават ефективността, но могат да предизвикат дразнене на кожата. Simple Smile

# 547
Е те слънцезащитните за лице не са като тези за тяло,но това идва на определена цена.Аз ползвам Авен ,като крем е и е перфектна основа ,в,имам тонираният,даже лятото съм само по него .
Само него ли ползвате, имам предвид вместо крем ли го ползвате лятото? Спреят ми се вижда добър вариант. А кремовете за лице, които са си с фактор 50+ не са ли добър вариант и те?

# 548
Има най-различни слънцезащитни продукти, имат си специално място в рутината и не се ползват вместо крем. Какво означава добър вариант - добрия вариант за мен може да не е добър за теб. Аз не обичам спрейове, например - този на ларош ми беше много мазен и не попиваше добре. Корейската слънцезащита е номер 1. Преди ползвах кремове - с физични и химични филтри , но после открих стиковете - голямо удоволствие е да подновяваш слънцезащита със стик.
Има тема за слънцезащитни продукти, тук много наспамихме...
И за да не е съвсем спам - слънцезащитният от корейската кутия на My Full Box попива бързо, не оставя мазни или бели следи и много ми харесва.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 09:00 от jazzzzy

# 549
Не,не го използвам вместо крем -под него слагам -вит С,В,хиалуронова к-на ,овлажняващ крем +масло зимата и чак тогава УВ-то(на аз съм на 40 и кожата ми е суха ,за някой по млад овлажняване +УВ е перфекшън !

# 550
Има най-различни слънцезащитни продукти, имат си специално място в рутината и не се ползват вместо крем. Какво означава добър вариант - добрия вариант за мен може да не е добър за теб. Аз не обичам спрейове, например - този на ларош ми беше много мазен и не попиваше добре. Корейската слънцезащита е номер 1. Преди ползвах кремове - с физични и химични филтри , но после открих стиковете - голямо удоволствие е да подновяваш слънцезащита със стик.
Има тема за слънцезащитни продукти, тук много наспамихме...
И за да не е съвсем спам - слънцезащитният от корейската кутия на My Full Box попива бързо, не оставя мазни или бели следи и много ми харесва.
Есетествено, че като казвам "добър вариант”, имам предвид себе си. 🤣 Мисля, че по подразбиране тук всеки говори за себе си, собственото си мнение, впечатление и влиянието на продукти върху собствената му кожа. Всеки е с различен тип кожа, на различна възраст и с различни нужди. Не приемам на никой изказването за общовалидно, както не твърдя това и за моето. Все пак, ако е нужно, ще отбелязвам, че става дума за мен и нуждите на моята кожа, за да не стават недоразумения🤷🏽♀

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 09:43 от OliaMirchovska

# 551
Здравейте! Като стана въпрос за слънцезащита,  в кутията на GoodBox за м.февруари имаше две мостри на Ежедневен хидратиращ  крем с SPF50 на Citycocoon ,който много харесах. Кремът е с много гъста консистенция,  но попива добре, не оставя бял филм и най-вече след определено време лицето не ми лъсва. Обмислям покупка , но ще видим. Все се надявам да изпадне  някой добър слънцезащитен продукт от кутиите 😁

# 552
  • София
Кога чакаме Ladybox?

# 553
И аз много го харесах икономичен е и не люти на очите
Здравейте! Като стана въпрос за слънцезащита,  в кутията на GoodBox за м.февруари имаше две мостри на Ежедневен хидратиращ  крем с SPF50 на Citycocoon ,който много харесах. Кремът е с много гъста консистенция,  но попива добре, не оставя бял филм и най-вече след определено време лицето не ми лъсва. Обмислям покупка , но ще видим. Все се надявам да изпадне  някой добър слънцезащитен продукт от кутиите 😁

# 554
  • София

Другата седмица би трябвало да ги получим.

Общи условия

Активация на акаунт