Абонаментни кутии в България - Тема 15

• 55 583
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Това е цяла серия от универсални продукти за лице в кутията на BelleBox, които може да се използват във всяка рутина: https://evolue.com/products/skin-solution-set За всеки един от продуктите си има описание и как се използва. Серума е матиращ и има само с 3 съставки хиалуронова киселина + два консерванта. Аз ще го ползвам като първи продукт след тонера Simple Smile На който са му излишни продуктите на evolue, нека ми пише. Държа да не са отваряни, имам какво да предложа в замяна Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 09:23 от Real Fantasy

# 601
Момичета какво мислите за тези кутии

# 602
  • София
Къде откри тази снимка?

# 603
Вчера пробвах праха и серума от кутията на bellebox и получих страшно изгаряне на кожата. Измих лицето си с праха на lue и след това нанесох тонера на the ordinary и серума на lue,  при което кожата ми се зачерви страшно много и седеше като изгоряла. Успокои се за 30-40 минути, но според мен направи реакция заради праха, тъй като той ексфолира кожата, а тонера е киселинен.

# 604
Момичета какво мислите за тези кутии

Снимката я има в сайта, но не водях никъде описание. На CllC е крема, на Ayan сигурно е розова вода, две маски за лице, една за устни... обаче So Simple и другите два продукта не знам какви са.🤷♀

# 605
  • София
Попадна ми и на мен реклама. На So simple трябва да са мус за тяло ванилия и ексфолиант за тяло. Хубава кутия, но имам крема неотвпрен и доста ексфолианти за тяло.

# 606
Прилича ми на този ексфолиант:

https://sosimplecosmetics.eu/product/antitseluliten-skrab-za-tyalo/

Миналата година го имаше в Good box, много ми хареса, кожата после е много мека. Иначе цапа банята като повече ексфолианти.

# 607
  • Варна
kashmir как се справя почистващия продукт от кутията You worth it, който получихте преди 2-3 месеца? Колко време ще ви изкара една опаковка от 50мл., че моето олио свършва и се оглеждам за нещо подходящо като това, което толкова хвалихте и е в кутията на Претибокс сега

# 608
  • София
Ужасно влюбена съм! Свърши точно вчера, с употреба всяка вечер. Имам още една опаковка. 🙈
Къде го има?😵

# 609
  • София
Момичета, къде мога да прочета за последовтелността на използваните продукти в рутината сутрин и вечер? До момента никога не съм нанасяла повече от 2 продукта един след друг и ми стана интересно. А и кожата ми вече е 30+ и смятам, че е време за повече грижа.

# 610
Току що ми дойде PickNDazzle. Сама си харесах продуктите, тъй като имах нужда от определени неща, като съм и доплатила понеже съм с най-евтиния абонамент, а на кокосолис продукта беше към 26-29лв. Имате ли впечатления от марката Pearls&Bubbles ?
Скрит текст:
1. Кокосолис 3в1 маска-масло за подхранване на косата
2.Холика холика измивна пяна
3.Тинт на Teeez, който веднага пробвох и много ми хареса и е точно моя цвят
4.Праймър за сенки
5.Pearls&Bubbles околоочен стик
6.Бонус мострички на Ecooking anti-redness cream и Treets Traditions body cream

# 611
  • Варна
Онова на снимката за https://prettybox.bg/ ми заприлича на него, но е лосион за тяло. Значи изобщо не е икономично и не си заслужава реалната цена, благодаря за информацията

# 612
  • София
Не е то за съжаление. Аз съм склонна да дам пълната цена. Освен ако не изкочи нещо от някоя кутия. 😅

# 613
  • Варна
Не е то за съжаление. Аз съм склонна да дам пълната цена. Освен ако не изкочи нещо от някоя кутия. 😅
аз не съм склонна да плащам по 50лв. през месец-два, ако се падне в някоя кутия да, но... Предпочитам си корейските Skin Watchers, Klairs и Heimish, изпитани са и ще ми служат доста месеци Simple Smile Любопитно ми е олиото на iUNIK и балсамите на Banila Co, но от тях мога да си взема и минита

# 614
  • София
Хайде като ми свърши втората опаковка ще те питам да препоръчаш нещо корейско. ✌

Общи условия

Активация на акаунт