Абонаментни кутии в България - Тема 15

• 55 598
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Хм,  аз четох описанията под снимката.  Има си и на български текст и пише безплатна доставка. Сега загледах , че сайтът е австрийски. Май е българска кутия,  локализирана в Австрия.  Simple Smile

# 586
  • Варна
Аз пък попаднах на тази кутия: https://instagram.com/chillskin_?igshid=so624i2p18re

Яд ме е,  защото са имали кутии само с шийт маски. Интересни продукти избират (корейски, български),  но 50 лв ми се струва малко височка цена.  Въпреки че е с включена доставка.  Wink

В текущата им кутия е алое гелът на Holika.  Имам цял голям неотворен и затова май ще пасувам.  Иначе се изкушавам. Simple Smile
Разходи за България - 13.93 EUR за доставка от Варна бул. 8 Осми Приморски Полк 60 до вкъщи се стига за 3 минути с кола. С лимозина ли ще ми доставят пратките Flushed Satisfied Sweat Smile

# 587
Lady Box
Скрит текст:

# 588
Здравейте! Boxy Wow са пуснали кутия само с
декоративни продукти на Дъглас на цена от 30 лв . С въвеждане на код EP64 или  SILVENA03  има отстъпка около 2 лв. Интересна ми изглежда,но ще пропусна,че натрупах доста спирали и червила напоследък.

Относно нощния крем с вит С , който ще е включен в Гудбокс, в момента го използвам. Държи се много добре и със сигурност ще се радвам да имам още една опаковка от него.

# 589
Здравейте.Някой получи ли кутията нa bellebox да сподели мнения? Тази пудра също не ми е ясна за какво е Flushed

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 10:26 от 4arli96

# 590
Първата ми тяхна кутия е и съм леко разочарована. Очаквах по-разнообразни марки, а не три продукта от една и съща. Апликатора на хидратиращия серум е страннен и ми е интересно как ще се нанася.

# 591
Момичета, някой очаква ли празничната кутия на МФБ? Интересно ми е какво ще има в нея. Кога се очаква?

# 592
Aз я чакам, пише от 15-ти до 20-ти, но ги питах в съобщение и ми казаха, че най-вероятно ще я изпратят по-рано. В началото на следващата седмица. Simple Smile

# 593
  • Варна
А ето това ни чака в кутиите на BelleBox през май Heart

# 594
  • София
Доволна съм от LadyBox. 🤗

# 595
  • Варна
Оххх чудя се какво да поръчам.Мислех Лейди бокс,ама май закъснях,това яйце мисля ,че ще ми върши работа.Гуд бокс се чудя- доста продукти ми станаха за вечерната рутина имам 2 серума.... пак крем с витамин Ц ли да взема....
Иска ми се нещо за почистване на лице или продукт за коса,а като гледам за сега май няма в никоя кутия.... Ще поизчакам още да видя ,дали няма да се появи в някоя кутия....

# 596
  • София
Lady Box
Скрит текст:

Много благодаря, че сподели съдържанието на кутията. Днес получих смс от ЕКОНТ, но ще мога да взема пратката на 9.4 след 18ч. или в събота.

# 597
Тази маска на Мадамаски за синя светлина я имам,стои в шкафа от половин година,още не съм я пробвала.Не им харесвам много техните маски,имах лятната,ползвах я няколко пъти и замина в коша.Тази я дават уж скъпа,над 40 £.Колко да е иновативна.Аз я имам от кутията Рокабокс докато още бях абонирана Забелязвам,че сега започват да пускат много продукти от англ.кутии в бг такива.Дано срока да им е редовен.

# 598
Апликатора на хидратиращия серум е страннен и ми е интересно как ще се нанася.

Стандартна помпичка си изглежда. Да не би да си го отвъртяла, вместо просто да го отвориш?

А моите сенки дойдоха със спукано капаче Confused

# 599

Апликатора на хидратиращия серум е страннен и ми е интересно как ще се нанася.

Стандартна помпичка си изглежда. Да не би да си го отвъртяла, вместо просто да го отвориш?

А моите сенки дойдоха със спукано капаче Confused
права си. Развъртяла съм го. 😅

Общи условия

Активация на акаунт