Абонаментни кутии в България - Тема 15

• 55 599
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Коя е темата за чуждестранните абонаментни кутии?

Да,крема е хубав.На мен ми се падна във веган бюти кутията за която съм абонирана,попива бързо,остава кожата мека.Аз по принцип съм със смесена кожа и мразя кремове,които попиват бавно.Ще останете доволни според мен,крема е хубав за моите изисквания и ми понася добре.
Кутията е английска,може да я видите в темата за чуждестранните абонаментни кутии,там съм публикувала,досега съм получила 2,сега има априлска,но още не са я пратили,цената е 18.50 и е двумесечна.

# 571
  • София
prettybox.bg 💦Ето и нашата първа изненада за вас💦 @cllcgn 💛Може да поръчате Априлската ни кутия веднага в сайта ни или на лично съобщение💌
Дълбоко хидратиращ крем за лице CLLC hyaluronicDERM на стойност
65,90 лв.
Кремът е с органичен състав и хиалуронова киселина.
💕Лека и хидратираща формула, която подхранва в дълбочина дори и най- чувствителните зони на лицето.Справя се успешно с малките несъвършенства и фините линии и бръчки. Има лек матиращ ефект, като същевременно придава сияен вид.

Същият крем май беше вече в друга кутия,  но сега не се сещам коя , а не ми се рови.

# 572
  • София
И аз се зарадвах, че са разкрили този крем след отзивите в темата. А имате ли идея дали нощен крем с витамин Ц може да се нанася след серум с витамин Ц?

# 573
Не знам дали може, но аз, например, бих сложила серума с витамин Ц сутрин, а този нощния с витамин Ц вечер.
Кой е серума с вит. Ц? Да видим състава и колко е вит. Ц в него? Ако е малко... Защо не 🤷🏼‍♀️

# 574
  • София
Ето го серума БИО липиди нощна терапия с Витамин С на CLLC , пак се води нощна грижа. Чакам го от друга кутия през април. Много витамин Ц, много чудо този април...

# 575
Някоя да е получила кутията Boox ?

# 576
Ето го серума БИО липиди нощна терапия с Витамин С на CLLC , пак се води нощна грижа. Чакам го от друга кутия през април. Много витамин Ц, много чудо този април...
И аз го имам 😀
Според това, което съм чела, формата на витамин Ц в серума - Ascorbyl palmitate е нестабилна и има противоречиви мнения дали и до колко реално носи ползите от Вит. Ц, които трябва.
Но не съм експерт, любител съм 😀
По тази логика, да, биха могли да се използват заедно.
Във формулата на нощния крем, който ще бъде в кутията на Good Box, пише само Ascorbic Acid, това е най-разпространената форма на вит. Ц, но не се разбира в какво количество 🤔

Аз лично бих изхабила едното, после бих започнала другото.

# 577
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Скрит текст:
Според мен крема ще е този

Скрит текст:

Върти се и веган кутиите на острова,май го имаше и в бебока.Според мен е луксозен,Защото струва 60 £,В белбокс сайта пишеше,че струва 131 лв

Точно този крем е в кутията. Хубав ли е? Заслужава ли си?
Беше в декемврийската BelleBox и го ползвам от тогава.
Харесва ми за нощен крем, не омазнява допълнително и избистря тена.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 09:55 от bubanka

# 578
# 579

Каква беше цената на тази кутия? В профила им в инстаграм никъде не намерих.

# 580

35 лв е

Натъкнах се на още една интересна за мен кутия, съставена от натурални продукти.
https://vitalbalms.com/bg-product-details-467.html
Предлага се в два размера.Поръчах я за подарък, не знам дали иначе бих експериментирала с толкова кутии на опашката. Grinning Много мил беше консултанта по телефона.Разпитват те някакви неща за да подберат подходящи продукти.Освен възрастта, типа кожа и коса друго не се сетих какво бих могла да кажа. Наядявам се да е разнообразна, като пристигне ще споделя.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 09:55 от bubanka

# 581
Гуудбокс - на стойност 180лв, за 8 продукта .
Разкриха единия на стойност 130лв, значи ли че другите ще са някой дребен продукт?

Аз се чудя на you are worth it ? Мнения? Въпреки че имам нощния серум и не знам втори ще ми трябва ли? За сега ми харесва , но дали 2 бр няма да са ми в повече

# 582
Скрит текст:

35 лв е

Натъкнах се на още една интересна за мен кутия, съставена от натурални продукти.
https://vitalbalms.com/bg-product-details-467.html
Предлага се в два размера.Поръчах я за подарък, не знам дали иначе бих експериментирала с толкова кутии на опашката. Grinning Много мил беше консултанта по телефона.Разпитват те някакви неща за да подберат подходящи продукти.Освен възрастта, типа кожа и коса друго не се сетих какво бих могла да кажа. Наядявам се да е разнообразна, като пристигне ще споделя.
За мен ще е много интересно да видя съдържанието на тази кутия, ще чакам с нетърпение да го покажете. И тересни са ми българските продукти и смятам, че има много доби попадения.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 09:56 от bubanka

# 583
  • София
Аз пък попаднах на тази кутия: https://instagram.com/chillskin_?igshid=so624i2p18re

Яд ме е,  защото са имали кутии само с шийт маски. Интересни продукти избират (корейски, български),  но 50 лв ми се струва малко височка цена.  Въпреки че е с включена доставка.  Wink

В текущата им кутия е алое гелът на Holika.  Имам цял голям неотворен и затова май ще пасувам.  Иначе се изкушавам. Simple Smile

# 584
Но... Тази кутия не е ли австрийска? И е с доставка над 13 евро?

Общи условия

Активация на акаунт