Абонаментни кутии в България - Тема 15

• 55 612
  • 727
  •   2
Отговори
# 510
  • София
В You are worth it пак липидния нощен серум на C.L. L.C. ,който беше в   Goodbox.  Скука!

# 511
В You are worth it пак липидния нощен серум на C.L. L.C. ,който беше в   Goodbox.  Скука!

Бях с нагласата , че ще е скраб за лице на Сафф. Или поне на мен така ми се искаше, но този серум го имам, още не отварян и явно ще пропусна кутията Sad

# 512
Аз мисля, че olia и greenbabybee говорите за две различни неща - едното е продукт-изненада, който замества неща от категорията за ноктите (падали са ми се крем за тяло или кремче на Филорга), а другото е бонусче към поръчката - пила, мостра, имат и едни много хубави корейски ензимни прахчета, които слагат понякога.

# 513
МФБ имат опция с продукт изненада само в категорията за нокти, а там Филорга няма! 😁
Продукти на Saff  България е имало само и единствено за Коледа, Св. Валентин и 8ми март и то най-вече в Кибрит. Мястото на техните продукти е в Pick N Dazzle, а не в You are worth it box поне според мен!

# 514
Да, аз питам за продукта от категорията за нокти. А заради Сафф бих си взела абсолютно всяка кутия. Ако Pick N Dazzle включат Saff, с кеф ще се абонирам за тях. Това важи за всяка друга кутия.

# 515
Продукта-изненада замества тази категория и няма общо с продуктите за ръце и нокти.

# 516
МФБ имат опция с продукт изненада само в категорията за нокти, а там Филорга няма! 😁
Продукти на Saff  България е имало само и единствено за Коледа, Св. Валентин и 8ми март и то най-вече в Кибрит. Мястото на техните продукти е в Pick N Dazzle, а не в You are worth it box поне според мен!

Защо да не е мястото на Сафф в кутия на You are worth it?

# 517
  • София
Ееее, харесах и Bellebox, и PickNDazzle. Ужас...

Има нови My Mini Fullbox.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 10:08 от bebsun

# 518
  • София
ExpressionlessМалко в нищото го мятам това мнение. Smile Някой наскоро беше писал, че серумът на Jorgobe прави кир ефект. Докато го ползвах с Авант нямах такъв проблем, но после пробвах с два крема, на две различни марки и с двете го прави. Expressionless Май ще го зазимявам с крема на Авант и ще вадя някой друг за пролетта.

# 519
  • София
ExpressionlessМалко в нищото го мятам това мнение. Smile Някой наскоро беше писал, че серумът на Jorgobe прави кир ефект. Докато го ползвах с Авант нямах такъв проблем, но после пробвах с два крема, на две различни марки и с двете го прави. Expressionless Май ще го зазимявам с крема на Авант и ще вадя някой друг за пролетта.

Аз бях.
При мен също с крема на Авант няма проблем, нито ако е сложен самостоятелно. Но с дневния ми крем на Юриаж е ужас, не мога да си пипна лицето въобще.

# 520
MFB “направи си сам”. За първи път я поръчвам и съм малко стресната от размера на продуктите, въпреки че напълно го очаквах. Надявам се да си заслужава. Поръчах я заради Kerastase.
И понеже се заформи нещо като спор какво изпращат за продукт- изненада, моята изненада е кремчето на Filorga. Имам и малко подаръче- почистваща ензимна пудра JM solution.
Може ли дамите, които са ползвали серума на Dr Dennis Gross, маската на Grow gorgeous и маската на Laneige да ми помогнат с начина им на употреба. И на кое място в рутината са. Потърсих, но ще съм благодарна да се включи някой, който ги е ползвам. Маската за коса и в корените и в дължините се нанася, така ли?

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 15:52 от OliaMirchovska

# 521

Мисля, че пак ще има някакъв крем с витамин Ц. Макар, че аз още не съм почнала липидния серум с вит. Ц от януарската кутия... Но това не пречи да се изкушавам и то много 😀

# 522
Според мен крема ще е този

Върти се и веган кутиите на острова,май го имаше и в бебока.Според мен е луксозен,Защото струва 60 £,В белбокс сайта пишеше,че струва 131 лв

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 21:18 от marga1977

# 523
  • Пловдив
Добре де, тези с витамин Ц не са ли по-подходящи за есенно-зимния сезон?

# 524
Аз изчетох какви ли не противоположни мнения с какво е добре и с какво не да се комбинира продукт с Витамин С, както и кога е по- подходящо да се ползва- сутрин или вечер и съвсем се oбърках🤷♀

Общи условия

Активация на акаунт