Абонаментни кутии в България - Тема 15

• 55 612
  • 727
  •   2
Отговори
# 555
  • Варна
belleboxbg Този красив жълтур ☀️ тръгва към теб в Понеделник, Belle 🚚 Носи ти палитра от @makeuprevolution, ексфолираща почистваща пудра от @lueskin и още страхотни изненади, една от които идва от дълбините на Мъртво море 🌊

# 556
Здравейте! Преди няколко седмици ми помогнахте в избора на грим кутия за подарък. Вече е подарена, засужаваше си! Момичето остана много впечатлено и доволно от продуктите на The Balm, познаваше марката. Определено затоплихме чувства една към друга! Grinning  Blush Всичко в кутията беше точно както е описано в сайта. Успях да направя и 1 снимка, която да споделя тук.

От толкова проучване и четене направо и аз се запалих по тези бюти кутии! Скоро ще си поръчам и за мен нещичко.

Благодаря ви за помощта! Надявам се и моят коментар да е полезен за вас!

PS: https://www.arthabeauty.bg/buti-kutii-beauty-box - от тук поръчах кутията, че забравих да спомена и получавам запитвания.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 14:31 от Diva-ta

# 557
Всъщност този серум сам ли се ползва?

# 558
  • София
Леле не мога да избера коя кутия да поръчам за април.
Поръчала съм на kibrit най-вече заради серума за устни а и се надявам да ни изненадат и с друо в кутията. Въпреки че като направих сметка лосионът и серумът за устни са помти 70% от обявената стойност на кутията така че не знам какво да очаквам от останалите неша.
Относно you worth it box - отдавна искам серум за лице с витамин ц а виждам че е хвален в темата.
И другия продукт ще е в good box пак с витамин ц и нея ми се ще да поръчам.
А много ме изкушава и pick n dazzle кутията с cocosolisa и слънцезащитния крем

# 559
sparkling eyes според описанието на продукта може да се използва самостоятелно, като нощна грижа.
А как ще го ползваш вече зависи от теб.

# 560
И за мен е интересна кутията pick n dazzle, но пак ще използвам само 2-3продукта, останалите...не знам, ще трябва да събират прах. Чудя се още и ще помисля.

# 561
Щом твърдите, че пилата на кико е комплимент в мфб по избор, значи това е било продуктът изненада. Не съм го поръчвала него.

# 562
  • Варна
prettybox.bg 💦Ето и нашата първа изненада за вас💦 @cllcgn 💛Може да поръчате Априлската ни кутия веднага в сайта ни или на лично съобщение💌
Дълбоко хидратиращ крем за лице CLLC hyaluronicDERM на стойност
65,90 лв.
Кремът е с органичен състав и хиалуронова киселина.
💕Лека и хидратираща формула, която подхранва в дълбочина дори и най- чувствителните зони на лицето.Справя се успешно с малките несъвършенства и фините линии и бръчки. Има лек матиращ ефект, като същевременно придава сияен вид.

# 563
  • София
И тук ли CLLC?!🙄

# 564
Офффф коколиса и мен ме изкушава ...

# 565
Някой дали си получи кутията от Кибрит? Интересно ми е какво друго има освен лосиона за тяло и серума за устни.

# 566
  • Пловдив
Кибритът май от 8 ще започне да пристига.

# 567
Според мен крема ще е този

Върти се и веган кутиите на острова,май го имаше и в бебока.Според мен е луксозен,Защото струва 60 £,В белбокс сайта пишеше,че струва 131 лв

Точно този крем е в кутията. Хубав ли е? Заслужава ли си?

# 568
Да,крема е хубав.На мен ми се падна във веган бюти кутията за която съм абонирана,попива бързо,остава кожата мека.Аз по принцип съм със смесена кожа и мразя кремове,които попиват бавно.Ще останете доволни според мен,крема е хубав за моите изисквания и ми понася добре.
Кутията е английска,може да я видите в темата за чуждестранните абонаментни кутии,там съм публикувала,досега съм получила 2,сега има априлска,но още не са я пратили,цената е 18.50 и е двумесечна.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 15:07 от marga1977

# 569
  • София
Коя веган кутия?🤗

Общи условия

Активация на акаунт