Абонаментни кутии в България - Тема 15

• 55 694
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Аз си взех моята снощи, ще пробвам всичко което е в нея.
За мен пък слънцезащита с фактор 50 е изключително важна, защото съм много бяла.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 15:43 от bubanka

# 436
Относно околоочните продукти, ползвам някакъв серум, български, май от кибрит беше, безкраен ми се вижда 😯
На мажи мажи ли? Много е хубав понякога ако ми подпухнат очите и веднага ми минава от него. Редувам с на авант околоочния. И той няма свършване. 😄

# 437
Да, на Мажи,мажи 😀 ползвам го вечер, за дневен ползвам филорга от друга кутия. По една капка слагам, да не стои мазно.

# 438
Благодарение на съфорумка взех корейската кутия. Веднага пробвах всичко - скраба нямам забележки , емулсията с чаено дърво още му се чудя, защото не съм с мазна кожа, но отвреме на време ми излиза по 1-2 пъпки. Околоочния - за първи път виждам толкова голям околоочен. Сигурно година ще го ползвам, консистенцията ми идва странна на мен, но реално като го сложа попива бързо, не лепне. Дали съм доволна не знам, слагалам съм го 2-3 пъти.
Ампулата я дадох на майка, защото моята коса не е увредена , нито суха , но най-голямото разочарование е Тоника и крема на миша. Ако успееш да ги изкараш от шишето са много хубави, НО тази консистенция в това шишенце няма изкарване ! Успях два пъти да сложа, изнервих се и просто ще отиде сега в коша.

Кутията от Гуудбокс - разкош! Не обичам кафе , но то мирише на какао повече. Шампоанчето за първо измиване е супер, скраба- груб е за моите навици, но ще го сложа в душ гел и ще е по-добре, иначе кожата става супер. Но бутера, леле обожавам го. Веднъж го ползвах , но се влюбих . Минусът му е , че е 100мл.трябва още
Не  изхвърляйте есенцията на Миша. Първоначално  трудно излиза, но бръкнах с бъркалка за кафе и после излиза вече лесно като се обърне шишето. Мен ми харесаха много тонера и есенцията, другите неща от кутията също .
Околоочния наистина е голям и това не ми допада.

# 439
Относно тонера и емулсията на Misha. Емулсията я изкарвам с клечка за уши, на която съм махнала памука. За друг начин не се сетих.

# 440
Момичета, направи ми впечатление, че описанието на продуктите на МФБ или по- скоро начинът на употреба на продуктите се разминава с това на производителите. Сетих се, че за такъв тип ампула за коса някъде бях чела, че се слага на 90% изсъхнала коса, иначе няма смисъл. Разрових се и видях, че и за тази са такива препоръките, а листовката пише, че се слага на мокра коса.🤷♀ Вие имате ли опит с такива ампули?

# 441
  • виртуално
Аз ги слагам винаги на леко влажна коса

# 442
  • Варна
Момичета, направи ми впечатление, че описанието на продуктите на МФБ или по- скоро начинът на употреба на продуктите се разминава с това на производителите. Сетих се, че за такъв тип ампула за коса някъде бях чела, че се слага на 90% изсъхнала коса, иначе няма смисъл. Разрових се и видях, че и за тази са такива препоръките, а листовката пише, че се слага на мокра коса.🤷♀ Вие имате ли опит с такива ампули?
Това ли е ампулата за коса? https://kocos.bg/Ampula-za-Kosa-Lador-Perfect-Hair-Fill-up-13-ml--1-br.-1-1165
Ако да, има подробно описание за начина на употреба

# 443
Това ли е ампулата за коса? https://kocos.bg/Ampula-za-Kosa-Lador-Perfect-Hair-Fill-up-13-ml--1-br.-1-1165
Ако да, има подробно описание за начина на употреба

Не, не е тази. Аз точно на тази описанието гледах, но много по- подборно.
https://pavlovabeauty.com/collagen-water-moist-treatment-hair-filler-1pack-13ml/

# 444
Ако трябва да си измия косата, да я изсуша и после да си сложа ампулата и пак да мия и суша... направо отива в кофата. На подсушена с кърпа ще съм аз 😂

# 445
https://myfullbox.com/my-mini-full-box-new?product_id=189
Нови попълнения в мини сетовете...3 различни са.

# 446
  • Варна
☀️ SNEAK PEEK ☀️ През Април в BelleBox ще откриеш неустоимата best-selling палитра със сенки Reloaded Newtrals 3 на @makeuprevolution 😍 Освен палитрата, директно от Холивуд в твоята BelleBox идва и почистващата и ексфолираща пудра ERASE от LUE by Jean Seo @lueskin.
Очаквай общо 5 страхотни изненади, една от които - от дълбините на Мъртво море 🌊🌊🌊
🙌🏻 Почистващата, ексфолираща и озаряваща пудра ERASE е направена с обезмаслено мляко на прах и фино смлян пълнозърнест овес 🌾 - този естествен ексфолиант с перфектно балансирано pH ще намали появата на несъвършенства, оставяйки кожата ти мека, сияйна и гладка.
🤩 Newtrals 3 е част от обожаваните палитри от серията Reloaded на Revolution. Тя ти предоставя перфектен микс от 15 лесни за преливане сенки с висока пигментация, подходящи за твоите ежедневни и вечерни визии. С блясък или не - оставяме на теб да избереш.
🗓 Изпращаме кутиите на 5-ти Април.
💛 За съжаление, кутиите са изчерпани. Ако се абонираш сега, ще получиш кутия през Май. А, ако не ти се чака толкова дълго, можеш да поръчаш BelleBox Mystery Edition с доставка до 1 работен ден.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 16:03 от Real Fantasy

# 447
Момичета, заради шампоана на Kerastase гледам да си направя една MFB. Има много категории, от които нищо не искам, но няма как, мога да заменя само 2🤷♀ Исках да ви питам от коя от спиралите, които сега са налични, сте доволни?

# 448
Ех, Белбокс, защо си изчерпана!?! 😔
Щеше да ми хареса много 🙈

# 449
  • Варна
Момичета до сега не съм поръчвала тази кутия, споделям за тези, които искат да знаят съдържанието предварително и заради серума на Мажи- мажи.
В #априлската кутия ще откриеш:

👩🦰#Маска за лице с екстракт от #кокос - успокоява, хидратира и релаксира кожата на лицето.

🧚♀Спрей за коса "Лесно разресване" с арганово масло и кератин #Dr.Sante - Нейните естествени сили, красота и здраве са възстановени от корените до върха.

🧜♂#Mazhi Mazhi - околоочен контур - Композицията от масла е не само с вълшебен аромат, но и притежава магическата сила да заличи влиянието на времето

🐭#Mazhi Mazhi - Скраб за тяло с кафява захар, кафе и мента - Богата е на гликолова киселина, която спомага за регенерацията на клетите и заличаването на белези. Кафето намалява целулита и е богат източник на антиоксиданти, които защитават кожата и засилват естествените й защитни сили.

👩🦰 Шампоан Professor Herb с #мента - възстановява естествената ви блестяща коса, като фиксира накъсаните краища и укрепва всеки кичур от корена.

📱Поръчай своята #априлска кутия
https://fancybox.bg/

👉 Поръчки приемаме и на лично съобщение 🌟

👉Открий своята кутия
@fancybox www.fancybox.bg

Общи условия

Активация на акаунт