Абонаментни кутии в България - Тема 15

• 55 672
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Здравейте, идвам отново с въпрос. Не намерих никъде да е коментирана кутията на Pick n Dazzle с кремове на Ecooking и нощна маска на Avant? Някой има ли мнения за нея и дали си заслужава?
Кремовете на Ecooking са коментирани доста и то все положително. Околоочния е на хубава българска марка с отличен състав, определено си заслужава кутия за мен. Само дневния крем на Ecooking не съм ползвала, но нощния си поръчах за втори път в р-р от 15мл., а в кутията всичко е пълноразмерно Simple Smile

# 466
Здравейте, идвам отново с въпрос. Не намерих никъде да е коментирана кутията на Pick n Dazzle с кремове на Ecooking и нощна маска на Avant? Някой има ли мнения за нея и дали си заслужава?
Кремовете на Ecooking са коментирани доста и то все положително. Околоочния е на хубава българска марка с отличен състав, определено си заслужава кутия за мен. Само дневния крем на Ecooking не съм ползвала, но нощния си поръчах за втори път в р-р от 15мл., а в кутията всичко е пълноразмерно Simple Smile
Благодаря 😊

# 467
Изкушавам се за MFB birthday , дали ще има декоративна козметика 🧐?

# 468
И аз много ги мислих тези кремчета на екукин г ,ама имам доста за изразходване ,а не ми се трупа.... Я кажете Pick and dazzle предлагат ли Cocosilis ,че съм  хвърлила око на това с блестящи частици.Замислям се за един абонамент за стотачка за 6месеца заради намаленията и направо да си пазарувам каквото ми трябва от там ...

# 469
  • Варна
И аз много ги мислих тези кремчета на екукин г ,ама имам доста за изразходване ,а не ми се трупа.... Я кажете Pick and dazzle предлагат ли Cocosilis ,че съм  хвърлила око на това с блестящи частици.Замислям се за един абонамент за стотачка за 6месеца заради намаленията и направо да си пазарувам каквото ми трябва от там ...
Предлаганите марки и продукти могат да се видят в сайта, ето и продуктите на COCOSOLIS https://www.pickndazzle.com/bg/brands/cocosolis

# 470
Ето една подсказка от Good box:

# 471

Ще се окаже някой околоочен крем звездата. Доста скъпа е този път кутията, а пак са 8продукта

# 472
Аз много се надявам да е околоочен.

# 473
  • София
Ооо,  не отново околоочен. Rolling Eyes

# 474
Ооо,  не отново околоочен. Rolling Eyes
Да, то на кого каквото му трябва. Дано разкрият нещо, за да си направим сметка.
Аз чакам да видя и you are worth it какво ще разкрият.

# 475
  • София
И аз бих се радвала на околоочен Simple Smile
За пръв път вече съм поръчала кутията, обикновено чакам да я разкрият и ме е обзело страшно вълнение Simple Smile

# 476
  • Варна
Не позволявай на целулита да провали шеметното ти лято!
Можеш да пробваш тези и други продукти, ако си избереш Персонална козметична кутия за 35, 70 или 100 лева
с безплатна доставка + безплатни мостри + продукти подарък! https://www.pickndazzle.com/?referrerId=9656195

# 477

Ще се окаже някой околоочен крем звездата. Доста скъпа е този път кутията, а пак са 8продукта

Не е ли тази от 24.99? Какви са били предишните цени?

# 478

Не е ли тази от 24.99? Какви са били предишните цени?

Имах предвид стойността на продуктите (180лв). Миналата кутия беше на стойност 75лв. Иначе е 25лв. цената

# 479
Bellebox ще имат колаборация със Zago Milano,началото на април щели да обявят,в инстаграм видях.

Общи условия

Активация на акаунт