Декемврийски бебета 2021 Обич във душите и сбъдването на мечтите.

• 25 508
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • London
Fairytale, страхотни новини 😍😍😍
Пу-пу, все така до края всичко да е наред.
Най-добрата ми приятелка в момента е в процес на инвитро процедура, та силно се надявам и при нея да протече всичко нормално.

Аз поръчах току що early gender dna test😆 Интересно ще ми е да видя дали и при мен ще са прави. Всички, които са им ползвали услугите казаха, че са познали правилно, та да видим. ММ има рожден ден другата седмица и искам да го изненадам.

# 646
Бях писала за онлайн магазини , та пускам линкове : За сега май и количка и столче най-харесвам на Jane
Днес си получих подаръка от ММ за имения ми ден и много му се радвам.
Скрит текст:

# 647
Fairytale, страхотни новини 😍😍😍
Пу-пу, все така до края всичко да е наред.
Най-добрата ми приятелка в момента е в процес на инвитро процедура, та силно се надявам и при нея да протече всичко нормално.

Аз поръчах току що early gender dna test😆 Интересно ще ми е да видя дали и при мен ще са прави. Всички, които са им ползвали услугите казаха, че са познали правилно, та да видим. ММ има рожден ден другата седмица и искам да го изненадам.

Би ли казала малко повече за този тест, че ме заинтригува Simple Smile

# 648
Момичета тъкмо се връщам от преглед, видяхме бебчо ❤️ Док каза че за 1 седмица много е порастнал, вече се вижда пъпна връв и е доста оформено, много съм развълнувана. Каза ми че съм 8ма седмица, не ми пусна да чуя сърцето и ми обясни че по- рано от 10/11 не било хубаво да се пуска този уред, защото влияел на ❤️на бебчо и имало случаи в които може да спре. Това доста ме стресна и каза да внимавам ако ходя някъде другаде, защото се случвало често от бързане. Не знам колко е вярно, но на мен ми зяучи притеснително и бих се замислила дали да бързам с тоновете. Иначе видяхме пулсации, ❤️си тупка и расте.
Хубав ден на всички 🌺🌺

# 649
Рейнбол, и ние много се надяваме всичко да е наред до края. Засега не мога да се оплача, особено като ви чета. Даже не пиша за да не ме анатемосате Scream
Стискам палци на твоята приятелка, дано има положителен резултат, всичко е наред и си бременеете заедно.
И моя много важна приятелка сега си чака за теста, та се моля и за нея един тлъст плюс, че много се измъчи.
Трудно е винаги, и при инвитрото и сега. После казват, че е още по-притеснително всичко... Сега поне знам, че пресичат правилно улицата и не се друсат Joy
Това ще е чудесен подарък. Аз не съм чувала за това изследване, може ли да дадеш малко повече информация. Като пренатален, но само пола ли гледат? За колко време е готов, колко струва?
Ирен, много благодаря за линковете. Вчера търсих някакви неща, но не се ориентира изобщо. Много хубав подарък, браво на мъжа ти, моя със сигурност няма никаква представа какво е това.
Bocitoo, Flushed аз всяка седмица им слушам сърцата, така че в опит да избегна паниката ще пропусна какво си написала Joy щом се виждат, трябва да е добре.

# 650
Иначе сега се връщам от преглед (първи след изкаран Ковид) и всичко е наред. Бебетата са добре, имат малка разлика в размерите, но 4 дни според мен е приемливо. Другата седмица съм на БХС и нямам търпение и за там.
Браво за чудесните новини!!
Аз съм била само на един преглед, на 26април, викат ме за ФМ началото на юни, док каза, че няма смисъл преди това, нищо повече нямало да се види, освен сърчице, но ние го видяхме още тогава. Явно не брои прогреса и растежа Stuck Out Tongue Winking Eye
Но понеже ми даде списък с изследвания, а част от тях са по каса- междувременно ще се запиша на жк и очаквам преглед другата седмица, мисля да редувам прегледите при двамата лекари. Днес ми изтича карантината, последен ден се излежавам, утре на работа.
Обаче нямам търпение да излезна навън, да се разходя, да си направя преглед и изследвания, за успокоение след Ковид, че всичко е ок.

# 651
Момичета, бърз въпрос. Знаете ли каква е разликата между Неофолик и Неофолик МЕТА? Изписан ми е МЕТА, а имам от другия, та се чудя да купувам ли нов

# 652
Да, Мета е метилирана форма на фолиева киселина. Ако имаш мутация, при която се усвояват само метилирани форми на витамините от група В, ти трябва точно тази Мета. Повечето хора не знаят дали имат или нямат тази мутация (защото не са се изследвали) и някои лекари превантивно си изписват метилирани форми на витамините. Аз също вчера разбрах, че имам такава мутация, за щастие отначало съм приемала метилирани фолат, В6 и В12

# 653
Благодаря ти.

# 654
  • London
В Англия се предлага този тест (мисля, че в щатите също).
Няма общо с пренаталените тестове, общо взето е глезотия за най-нетърпеливите 😆
Изследват днк-то на майката. Съответно ако намерят мъжко днк в кръвта, значи чака момче. Ако не открият, бременна си с момиченце. От компанията съветват да се прави след 8ма седмица, за да е по-точно самото изследване.
Много момичета от английския форум са се възползвали и почти не намерих такива, на които не им са познали правилно.
Ще ви пусна и на вас резултатите като излязат и ще видим дали ще се окажат прави 🤔

# 655
Някой може ли да препоръча алерголог в София. Не държа да е по здравна каса, но ще съм благодарна, ако работи в събота или неделя. Обрина ми се корема и мисля, че е от мазилото.
Ако някой желае мазило на мустела, давам го. Предпочитам лично в София да го дам, не си заслужава да се плаща транспорт. Уж е хубаво, скъпичко беше и предпочитам някой да се възползва, вместо да го изхвърлям.
Рейнбол, супер звучи, тук май няма такива неща. Ако приемаш предположения, бих казала момиче.

# 656
  • London
Аз май се изпъпчих от Био ойл и го спрях 🤨 Сега се чудя и мая какво да си взема.

Fairytale, ох дано ! 😂 Ти с близначетата имаш ли предположения ? Любимо ми е момче и момиче. С един изстрел, и двете зайчета 😆
Майка ми от сега е предположила и тя, че ще има внучка.
Аз май нямам никакво усещане, друга мама има ли ?

# 657
Аз си мисля, че ще е господин, макар че май ми се иска повече госпожица. Надявам се до  седмица-две  да разбера. Стиснете по едно палче утре всичко да е наред на прегледа.

# 658
Аз още от началото си знам, че едното е момче. Просто няма как да не е момче Joy днес уж потвърдиха, че едното е момче, предположи, че другото е момиче, но в 10+4 не разчитам на адекватност. Само се моля да не са две момчета, че тогава вече не знам какво ще правя, освен да ги връча на мъжа ми...
Ирен, стискам всичките палци и ще чакам да пишеш.

# 659
Здравейте, включвам се да попитам дали е нормално след излизане на резултати от две различни изследвания никой да не те потърси (минаха седмици). Трябвало аз да заявя наблюдаващият ме лекар да се свърже с мен, което и направих чрез кол центъра (защото не си е давал номера). За пренебрежителното отношение по телефона все едно си първи идиот няма да говоря. Отделно цял месец без никакъв преглед в ранна бременност нормално ли е? Аз ли нещо погрешно си мислех, че като изсипваш торба пари в частна клиника (Щерев) отношението и вниманието ще са по-добри?

С първата бременност бях в Щерев. Ранните прегледи бяха по 1 път в месеца. За изследванията като разбера че са излезнали звъня на кол центъра и казвам да предадат на АГ и тя после звъни да ми каже резултатите. Ако до другия ден не е звъннала, повтарям упражнението.

Общи условия

Активация на акаунт