Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 947
  • 745
  •   1
Отговори
# 255

На горната снимка е след първото, а долната след второто поставяне. Не мисля, че има разлика. Никой, на когото не съм казвала, не подозира, че имам нещо в устните. Аз много държах на това, много си ги харесвам така, по-пухкави и сочни са просто, нищо различно като форма или обем.

Наистина много добре изглеждат и естествено, което и аз искам. Само малко хидратация и попълване на горната. Прилагам снимка как са в момента. По това, което четох и аз май се спрях на Restylane. Само да избера къде Grinning

# 256
  • Sofia
Скарлет, страхотни устни - и преди, и след. 👌❤
Благодаря 🤗 И двете снимки са след поставяне на Рестилейн кис.
Тази, която качвам сега, е преди след.

Вижда се и разликата в контура, и в назолабиалните според мен

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 09:21 от Scarlett83

# 257
Включвам се отново с молба за препоръка за добър дерматолог. Реших се да направя консултация и тъй като нищо не разбирам ми се иска да попадна на такъв, който няма да ме подведе само, за да ми вземе парите.
Проблема ми е отпускане, отслабване на лицето, назолабиални бръчки.
Благодаря ви много и хубав ден на всички!

# 258
  • в 1001-та нощ
Лекарят следва да направи цялостен преглед на лицето и да Ви предложи план за действие - обичайно с изграждане на фундамент (основата) и след това надграждане, което обичайно се случва с няколко посещения и струва пари. Психически се подгответе, че няма да бъде с един филър за 500 лв. Михайлов от Скин лайн Ви препоръчвам, а най-добре посетете няколко лекаря. Между пациента и лекаря е важно да има и т.нар. химия - да го усетите, че е Вашият човек и му имате доверие.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 10:08 от a.l.e.n.a

# 259
Лекарят следва да направи цялостен преглед на лицето и да Ви предложи план за действие - обичайно с изграждане на фундамент (основата) и след това надграждане, което обичайно се случва с няколко посещения и струва пари. Психически се подгответе, че няма да бъде с един филър за 500 лв. Михайлов от Скин лайн Ви препоръчвам, а най-добре посетете няколко лекаря. Между пациента и лекаря е важно да има и т.нар. химия - да го усетите, че е Вашият човеки му имате доверие.

[/quote

Благодаря, Алена!

# 260
момичета , колко време след поставяне на ботокс мога да си опресня микроблейдинга?

# 261
Привет и от мен!
Прочетох на 2 на 3 няколко теми назад, тъй като в момента съм на вълна филър и падна голямо разузнаване тези дни. Притеснявам се само да не ми се получат онези топчета и най-вече при кой специалист да отида. Разгледах на много предишна работа, но масово са тип патешки устни, а пък аз точно не искам. Трябва ми контур на горната устна и да се изравни с долната, тъй като почти липсва и евентуално леко освежаване и на долната. Не мога да се спра и на филър, въпреки че като отида при дадем лекар ще ме посъветва. Гледах, че в дерма акт сега имат промоция на Saypha 2х1мл, но четох някъде назад, че бил груб филър.. Та общо взето тези, които имат по-голям опит могат ли да кажат от кой са най-доволни за естествен ефект. Simple Smile)

За естествен ефект - и аз съм за Restylane Kysse
Първият филър, който слагах беше Saypha (в Dermal Lase Center) - 1мл, но ми се образуваха 2малки топчета от него. Както и да е, бързо се разгради голямата част от него и след 4-5 месеца реших да сложа пак. Следващите 2пъти вече беше Restylane Kysse, от който съм много доволна. Прави устните доста сочни и меки, нямам този патешки ефект. Толкова е естествен, че даже и на майка ми не й е направило впечатление 😍 Иначе аз слагах Restylane-a във VDerm при д-р Петкова. Има изключително лека ръка, и досега от нея не са ми се получавали синини. Но в крайна сметка това си е и индивидуално. Успех с избора, ако още го обмисляш 😊

# 262
Здравейте, някой ползвал ли е услугите на дерматолог д-р Дамянлиева, Пловдив?

# 263
Момичета, каква е разликата между скинбустер и филър ? Имам нужда от освежаване на околоочната зона, имам хлътване, което най-вече искам да коригирам и фини линии, на 34 съм. От филър в тази зона ме е страх, а четох и за скинбустер, но не разбрах каква е разликата с филъра и при скинбустера има ли някаква опасност и изобщо дали би имал ефект за това, което искам да постигна.

# 264
Здравейте момичета. Аз от няколко месеца се каня да от скоча до Дерма акт за някоя процедура, но нещо все излиза на преден план. Запазих си час най - накрая при др. Чилингирова за др. седмица. Тъй като искам задължително поне 2 зони ботокс мисля да взема пакета който е с Радиесс, но иска и 0.5 филър да поставя в устните и най - вероятно ще комбинира с още един пакет. Тук съм срещала основно добри отзиви за Радиес и такива, които не виждат ефект след него. Но помня, че имаше и такива който бяха с кофти странични реакции, но с търсачката не ги откривам. Ако някой се сеща какви нежелани реакции има след него при някои хора, моля да сподели, както и някой слагал ли е в филър Belotero в устни и доволен ли е?

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 10:40 от renji

# 265
  • в 1001-та нощ
Момичета, каква е разликата между скинбустер и филър ? Имам нужда от освежаване на околоочната зона, имам хлътване, което най-вече искам да коригирам и фини линии, на 34 съм. От филър в тази зона ме е страх, а четох и за скинбустер, но не разбрах каква е разликата с филъра и при скинбустера има ли някаква опасност и изобщо дали би имал ефект за това, което искам да постигна.

Скин бустерът е течен и няма плътноста на филъра. Едното е водичка, другото гел. Скин бустерът ще освежи зоната, а ако съзаде обем ще е времено. Ако имаш нужда от обем - нужен е филър.

# 266
Красавици, не е много по темата , но използвате ли ролери или други джаджи ?
след едно видео на Ирина Шейк за рутина се запалих по ледени кубчета и се чудя дали да поръчвам.

https://www.google.com/amp/s/www.vogue.co.uk/beauty/article/skin-icing%3famp

https://www.nicolecaroline.com/product-page/the-nicole-caroline- … ice-facial-set-tm

# 267
Мнение за доктор Георгиева от клиниката на Денкова ? Младо момиче ,някой ходил ли е при нея ?

# 268
Момичета, тези които сте слагали бейби ботокс, колко време е траел резултата и въобще останахте ли доволни?

# 269
Freedom, аз да и то за някакъв кожен проблем (имах милиуми и тогава не знаех какво е и как да ги лекувам)

Тя ми каза, че е акне вулгарис и ми изписа някакъв много силен гел за акне, за моята нежна и тънка кожа.
Прати ме при тяхната козметика да ме стиска и стана ужасна.

Не съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт