Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 973
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Знам, че не е по темата, обаче се имам за начетена жена, грижа се за себе си, внимавам какво хапвам НО : постоянно задържам течности и се подувам. Вече започвам да се замислям за лекар .
Някакви идеи ?

Здравейте, и аз имам същия проблем. Правих консултация при ендокринолог, гастроентеролог, нефролог, хематолог + доста изследвания: ПКК, щитовидна жлеза ехограф + хормони, кортизол в кръвта, тест за алергия към 55 вида, обременяване с глюкоза за инсулинова резистентност - всичко в норма. А се подува коремът и лицето ми постоянно напоследък и не намирам причината. Забелязах, че подуването се увеличава особено ако вечер ям късно, или повече солени храни, както и при силен стрес ... Остава да проверя женски хормони.

# 241
А кой точно вид Аптос използва Ванеска при теб? Един набор предполагам 10 бр? Тя какво каза, колко време ще издържат?
Excellence, по-финните.
Тя каквото и да каже, времето ще покаже. Аз 1 година ако задържа, ще черпя.

# 242
Здравейте! Някой знае ли и правил ли е процедура с Inmode Plus? Сега ми изкачат рекламни постове във ВДерм и им се чудя.

# 243
Не е по темата.
Доцент Балабанова е починала.

# 244
Привет и от мен!
Прочетох на 2 на 3 няколко теми назад, тъй като в момента съм на вълна филър и падна голямо разузнаване тези дни. Притеснявам се само да не ми се получат онези топчета и най-вече при кой специалист да отида. Разгледах на много предишна работа, но масово са тип патешки устни, а пък аз точно не искам. Трябва ми контур на горната устна и да се изравни с долната, тъй като почти липсва и евентуално леко освежаване и на долната. Не мога да се спра и на филър, въпреки че като отида при дадем лекар ще ме посъветва. Гледах, че в дерма акт сега имат промоция на Saypha 2х1мл, но четох някъде назад, че бил груб филър.. Та общо взето тези, които имат по-голям опит могат ли да кажат от кой са най-доволни за естествен ефект. Simple Smile)

Здравейте, аз 2 пъти поред слагам Saypha в Дерма акт, в рамките на 2 г. За мен не е груб или твърд. На моите устни стои мек и добре оформен. Когато отидох да сложа втория път имах още в контура на горната устна и Трендафилова каза, че явно не разграждам бързо и мога да си слагам на по-голям интервал. Вече 7 месеца от второто слагане почти не са мръднали и виждам, че се влияят от това колко вода пия на ден (не падам под 2 л обикновено). Така че аз съм си доволна, но и нямам опит с друг филър.

# 245
И на моите устни стои добре , но лекарят ми предпочита мек филър за бъдещо инжектиране, за да няма разтежение на тъканите.

# 246
На мен този път Juvederm Smile-то леко ми се разля над контура (само аз го виждам, но много ме дразни) и мисля за правя хилауронидаза на горната устна, защото ако допълня, без да се е разградила разлятото, май ще стане мазало...

Иначе мисля да пробвам Restylane Kysse - някой има ли опит с него? Прави ли топчета, естествено ли стои?
Аз съм с Restylane в скули и назо и ми държи доста време и най-вече - не задържа вода и не се поддувам, както бях с Juvederm.
Обаче наскоро правих бустер Saypha Rich и нещо тези две съм хремава и съм се поддула в лицето. Мисля, че е от бустера.

Подновявах и ботокс в чело, но този път нещо не ми повдигна веждите достатъчно и както аз исках и на 02 съм на ретуш. Дано на успеем да ги вдигнем. Но си личи вече смяната на ботокса, този ми е бетон. С предишния - дефектната партида, почти не ме хващаше.
В пачия крак от ноември още не ми е мръднал.

# 247
Не е по темата.
Да почива в мир.
При мой роднина обърка нещата /подцени ги, от претоварване и претупване/ и остави огромен белег, който стана причина с роднината да ни охладнеят отношенията. Аз го заведох при нея, защото бях доволна.

# 248
Не е по темата.
Да почива в мир.
При мой роднина обърка нещата /подцени ги, от претоварване и претупване/ и остави огромен белег, който стана причина с роднината да ни охладнеят отношенията. Аз го заведох при нея, защото бях доволна.
Това е мн.тъпо, ти как да си виновна.
Мир на душата й!Хубава жена!

# 249
KPP, ще изчакаш ли известно време или веднага ще правиш хилауронидаза? При разливане на филър над горната устна къде се боде при разграждане - в самата устна или над нея?
Аз съм с Restylane kysse (много малко) за коригиране на асиметрия. Не ми образува топчета и мисля стои естествено.

# 250
  • Sofia
И аз съм с Рестилейн кис, 2 пъти съм слагала 0,4 през април и 0,5 през септември миналата година. Няма топчета, мек е и стои супер естествено. От септември въобще не е мръднали, много съм доволна. Но и аз пия много вода - по около 3 л на ден

# 251
И аз съм с Рестилейн кис. Мин год август- 0,5мл и октомври- 1,00мл. Няма никакви топчета, стои естествено, даже мн хора не ме забелязаха. Обмислям още Grinning

# 252
Може ли да пуснете по някоя снимка да видя как стоят различните мл. Grinning

# 253
  • Sofia

На горната снимка е след първото, а долната след второто поставяне. Не мисля, че има разлика. Никой, на когото не съм казвала, не подозира, че имам нещо в устните. Аз много държах на това, много си ги харесвам така, по-пухкави и сочни са просто, нищо различно като форма или обем.

# 254
Скарлет, страхотни устни - и преди, и след. 👌❤

Общи условия

Активация на акаунт