Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 914
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
На мен ми хвалят един апарат, който само във Варна го има, но не съм ходила натам, а и то вече не му е време, излиза слънце.
https://vivaderma.bg/bg/процедури/85-alma-hybrid

# 286
  • в 1001-та нощ
Simple Smile Първата ми публикация в блога е точно за първото посещение при ест. дерматолог Simple Smile

Ако се колебаеш за апаратни и инжекционни процедури - първо направи апартните. Ако има загуба на обеми - апаратните няма да ти помогнат и няма да компенсират липсата на обем.

При първо посещение - е нормално да се направи преглед - да се обсъди - какво не ти харесва, лякарят да изложи своето виждане и как да се постигне желания от теб ефект. Обичайно се прави план "и не се прави всичко наведнъж" от раз. Гради се малко по малко - първо се поставя основата, после се надгражда. Лекарят трябва и да вижда как се интегрират продуктите.

Има много пластични филъри, които не напомпват, стига да не се залита по най-евтиното и набързо.

Просто не бързай Simple Smile

# 287
Обиколила съм четирима дерматолози и в България всички казват “широкото лице се скулптурира с обем в скулите и моделиране в долната челюст, така наречения jaw “.
В скулите слагах 0.5 през 2 години и всичко беше наред.
Но лекарят, който сам ме посъветва за Дубло няма такъв апарат.
Открих го на Оборище при д-р Георгиевски. Според него нямало да ми помогне да изглежда по-слабо и стегнато лицето ми. Доверих му се, защото все пак той работи с апарата и знАе способностите му. Тогава ми обясни, че тези 3 мл са нужни, за да компенсира челюстта и брадичката като така ще получа по-сърцевидна форма. Много хора казват, че действително е добре сложен филърът, но аз самата не се харесвам. Това е.

# 288
Не се учудвам, че Георгиевски е "набохкал" 3 мл филъри наведнъж.
Като започнах с филърите, на мен ми сложи наведнъж под очите, в бузи (не знам защо реши там, а не в скули), в устни и ботокс и отделно преди това ми сложи и Volite.
Реално не изглеждах толкова зле, да, но като си знам лицето с най-малките детайли - приличах на баница...
Да не говорим, че ми слага Juvederm и постоянно се надувах, защото този филтър задържа вода.
С ботокса (в трите зони, а нямах никаква нужда) ми бетонира толкова яко челото и очите, че ме държа 8 месеца и нямах мимика. Обаче нямах хубавото повдигане на веждите, което ми прави Трендафилова, а веждите ми станаха прави и се смъкнаха дори.

Учудващо тогава бях доволна и аз не знам защо, защото от многото филър в бузите ми се появиха назолабиални, заради обемът в бузите.
Сега, вече като ме прави друг дерматолог, светило в областта си (за мен д-р Трендафилова е такава), се гнева как се оставих тогава така да ме измами, с цел печалбарство.
А тогава имах нужда само от един хубав бустер през 3 месеца...

Та - не ходете при Георгиевски или при който и да е при Денкова. Била съм и при нея и ....печалбарство и некадърност.

А да добавя и , че искаше да ми набутва всеки път други процедури. Предлагаше ми лазер за 2 малки капилярчета, които имам И които си харесвам и няма да махна. После микронидлинг и всякакви подобни.

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 15:21 от KPP

# 289
Разкошна си, но ми идва малко крайно момиче, което няма и 30 години /нали?/, да заклеймосва Денкова и да обожествява Трендафилова. Защото познавам работатата и на двете. Да, втората е много готина и симпатична да се грижи за млади лица без дефекти, да освежава и да нанася невидими корекции, от които няма нито нужда, нито видима промяна, нито трайност. Такъв дерматолог и аз мога да бъда. Добре, че слага водица и не държи - ни ботокса, ни филъра, че с нейната техника... Ниско бюджетна продукция. Да, лично мнение. Но на база почти 10 години опит и 15 години за коригиране отгоре над твоите 😀 И понеже слагам доста снимки напоследък и на всички им писна да ме гледат 😀, този път ще се спестя и няма да показнам назо "преди" и "след" филър при Трендафилова. Или пък ботокс преди и след - при който "след" си е баш като "преди" 😀

# 290
Dori, аз пък обичам да гледам
снимки Simple Smile

# 291
  • София
Аз пък винаги съм си мислила, че е достойнство за лекаря и качеството на ботокса, ако държи дълго. Не очаквам скъпа процедура да трае само 3-4 месеца. Това по повод коментара на КРР, че ботокса й задържал 8 месеца и това едва ли не е лош атестат за лекаря.

# 292
Дами, отдавна не съм се включвала, но в последните 2-3 месеца вече 3 ампули ЕлансЕ слагах, в скули, долна челюст и последно шия и назолабилани. Досега най-ми хареса ефекта в областта между бузи и скули, напомпана, хубава кожа. В другите зони засега нищо....а в назо все едно няма нищо слагано.
Сега какво искам да ви питам: само аз ли се скапах така през последната година, тази живот и здраве правя 40. Не съм спряла периодично нещо да права и резултатата е едва-едва забележим...най-вече се отчайвам в темпорална област и слепоочия какви хлътнатини имам! Преди седмица и там слагахме, но хиалуронов филър,не се слагал там ЕлансЕ, едва се зашпълни, исках още но д-рката отсече след 6 мес, че щял да стане на бабуни, а още е хлътнало. Ами над слепоочията към челото е страшно! Даже е вълнообразно, прозира черепа ми с всичките му извивки, плаче ми се, не знам какво стана с мен..там дали се пълни не знам...

# 293
Не се учудвам, че Георгиевски е "набохкал" 3 мл филъри наведнъж.
Като започнах с филърите, на мен ми сложи наведнъж под очите, в бузи (не знам защо реши там, а не в скули), в устни и ботокс и отделно преди това ми сложи и Volite.
Реално не изглеждах толкова зле, да, но като си знам лицето с най-малките детайли - приличах на баница...
Да не говорим, че ми слага Juvederm и постоянно се надувах, защото този филтър задържа вода.
С ботокса (в трите зони, а нямах никаква нужда) ми бетонира толкова яко челото и очите, че ме държа 8 месеца и нямах мимика. Обаче нямах хубавото повдигане на веждите, което ми прави Трендафилова, а веждите ми станаха прави и се смъкнаха дори.

Учудващо тогава бях доволна и аз не знам защо, защото от многото филър в бузите ми се появиха назолабиални, заради обемът в бузите.
Сега, вече като ме прави друг дерматолог, светило в областта си (за мен д-р Трендафилова е такава), се гнева как се оставих тогава така да ме измами, с цел печалбарство.
А тогава имах нужда само от един хубав бустер през 3 месеца...

Та - не ходете при Георгиевски или при който и да е при Денкова. Била съм и при нея и ....печалбарство и некадърност.

А да добавя и , че искаше да ми набутва всеки път други процедури. Предлагаше ми лазер за 2 малки капилярчета, които имам И които си харесвам и няма да махна. После микронидлинг и всякакви подобни.

П.П.

Слагам снимки за сравнение

Георгиевски:

Скрит текст:

Скрит текст:

Сега

Скрит текст:

Скрит текст:

Какъв филър в устните сте слагали и при кого? Simple Smile

# 294
Не съм била при Трендафилова, но от това което съм виждала работата и много ми харесва. За Денкова съм писала, за мен е комерсиална и не бих отишла отново. Виждала съм много добри неща направени от нея, както и пълни гротески ( поне за мен)
Бях се записала за Morpheus, отказаха да ми направят заради затоплящото се време. Имам доста силно отпускане на кожата под брадичката. Казаха ми, че със сигурност ще имам нужда от 3 процедури. Мога да очаквам подобрение с около 40% и то ако се сложи упойка, за да може да работи на най-високата допустима степен. На лицето може да се ползва само обезболяващ крем, но аз там нямам серьозни проблеми.
Записах си час за септември.
Смятам да си сложа конци юли или август, като си дойда, а забравих да пирам дали може процедурата да повлияе на конците

# 295
Здравейте, някой може ли да сподели дали е премахвал изпъкнал белег от шев?

С мазила нищо не става и се отчайвам.Не знам какво да пробвам вече. Спрях се на C02 лазер, но не намирам отзиви. 🙁Белегът е удебелен и изпъкнал.

# 296
Момичета много ли е болезнено поставянето на Радиес с конюла. Аз утре имам час при др. Чилингирова но нещо взех да се разкокебавам , и нищо чудно да поставя само ботокс,ако продължава това притеснение.

# 297
Момичета много ли е болезнено поставянето на Радиес с конюла. Аз утре имам час при др. Чилингирова но нещо взех да се разкокебавам , и нищо чудно да поставя само ботокс,ако продължава това притеснение.
Не, поне не и за мен.

# 298
  • Sofia
И аз правих при нея Радиес през април миналата година. Супер доволна съм от ефекта до ден днешен. Въобще не ме е боляло, явно упойката си действа добре. Но и аз бях много притеснена преди това. А правих доста неща наведнъж за първи път въобще... Успех

# 299
  • София

Не му мисли. др. Чилингирова има мн лека ръка и болка няма, аз по принцип посинявам на места, но при нея нямам нито една синка. Успех и не се отказвай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт