Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 803
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
И аз пия Рутаскорбин няколко дни преди процедура, защото много кървя.
За кървенето външно ми помага, но не и за хематоми. В момента съм с огромен хематом под едното око от поставяне на ботокс в пачи крак, което не ми се беше случвало досега. А есента пък имах доста голям хематом на скулата от поставяне на скинбустер. Сега като се замисля, откакато пия Рутаскорбин преди процедурите, започнаха хематомите.....не знам дали има някаква връзка,  ама по-добре да кървя външно, отколкото подкожно. Ще  спра да го взимам, да видим.

Enisa60, ще чакаме снимки и отзиви за резултата.

# 481
Разбира се, че на всеки лекар може да му се случи да направи синка.
Това, което не ми хареса тук, беше грубият тон  (явно не попаднах на точното място в подходящия момент) и работата и я усещах като ръчкане и бутане. Година по-късно, при вглеждане, на това място под очите все още има потъмняване.
Все си мисля, че нещо от пръв поглед не ме хареса.
Аз преди това ходех при Ванеска - все в обедната почивка. След това се връщах в офиса и никой нищо не разбираше.

# 482
  • Варна
И аз пия Рутаскорбин няколко дни преди процедура, защото много кървя.
За кървенето външно ми помага, но не и за хематоми. В момента съм с огромен хематом под едното око от поставяне на ботокс в пачи крак, което не ми се беше случвало досега. А есента пък имах доста голям хематом на скулата от поставяне на скинбустер. Сега като се замисля, откакато пия Рутаскорбин преди процедурите, започнаха хематомите.....не знам дали има някаква връзка,  ама по-добре да кървя външно, отколкото подкожно. Ще  спра да го взимам, да видим.
Да, недейте да го пиете тогава, вижда ми се излишно даже заради няколко боцвания, колко да се кърви от дупчица на игличка. За хематомите - каквото е писано тук направете и дори да няма ефект 100 %, пак ще олекоти ситуацията.

# 483
Разбира се, че на всеки лекар може да му се случи да направи синка.
Това, което не ми хареса тук, беше грубият тон  (явно не попаднах на точното място в подходящия момент) и работата и я усещах като ръчкане и бутане. Година по-късно, при вглеждане, на това място под очите все още има потъмняване.
Все си мисля, че нещо от пръв поглед не ме хареса.
Аз преди това ходех при Ванеска - все в обедната почивка. След това се връщах в офиса и никой нищо не разбираше.
Разбирам те напълно. И аз все още търся моя лекар. До скоро бях при др Шаркова за лазер на петна, но не останах доволна от отношението... Имах чувството, че на почит бяха само известните... Може и да греша, но усещах, че не е тя човекът... Иначе едно отрицателно мнение не бях чувала за нея. След много четене след това се спрях на Ванеска, а и тя работеше с Redensity 2.Отговори на всички мои въпроси, беше много усмихната, внимателна, през цялото време питаше дали ме боли. И по телефона ми се извини за синината! Разбира се за мен е важно лекарят да е кадърен, не да ме дундурка, но каквото и да си говорим всеки иска мило отношение и да бъде предразположен!

# 484
  • София
О, Ванеска е много приятна, без да е сервилна и да любезничи излишно. При това, когато говори и предлага неща, човек остава с усещането, че мисли, че подходът й е индивидуален и не е на конвейр.

От любопитство посетих и Михайлов в "Скин лайн". Сравнението е несъмнено в полза на Ванеска. При него имах усещането за претупване и за търгашество. Каза някои неща, предложи неща, но говореше бързо, без да си поема дъх, като търговски представител, който е представя стоката си наизуст. Изобщо не създаде у мен впечатление за лекар, който мисли над конкретния пациент, а сякаш рекламира определена процедура, без да влага абсолютно никакво отношение към клиента.

# 485
Питах преди за д-р Мирослава Чортова от Продерма и никой не отговори. Пак си позволявам. Има ли някои ходил при нея за отзиви? Нищо не намирам до сега.

# 486
  • при Arctic Monkeys
Вчера си сложих от моето любимо Реденсити 1. Два милилитра на веднъж, но никак не ми дойде много. Много хубаво изглажда и не е на цената на волайт. Вече възприемам принципа-по-малко пари за мазила, от които така и не виждам полза, и влагане в процедури.

# 487
Karmacoma, каква процедура?

# 488
  • при Arctic Monkeys
Реденсити едно, бустер, съдържащ хиалуронова киселина, витамини и т.н. Правя за втора година, не особено по протокол, но  ще се ваксинирам и не мога да чакам 3 пъти през 3 седмици. Изглажда, леко лифтира, озарява кожата.

# 489
Реденсити едно, бустер, съдържащ хиалуронова киселина, витамини и т.н. Правя за втора година, не особено по протокол, но  ще се ваксинирам и не мога да чакам 3 пъти през 3 седмици. Изглажда, леко лифтира, озарява кожата.
. Каква е цената и къде ви правят? Много искам след време да си направя мезотерапия на цяло лице за освежаване и леко стягане, просто да нахраня кожата 😅 Но съм чела много добри отзиви за Реденсити 1.Колко процедури са нужни? Иска ми се нещо с не много процедури

# 490
Четейки ви за проблемите със синините, аз имам положителен опит с хепароид зентива.

# 491
Здравейте момичета Simple Smile

Бих искала да попитам някоя от вас ползвала ли е услугите на https://dermallase.com/ за лазерна епилация и по-конкретно на интим? Или, ако сте чували някакви мнения за там и отношението на персонала ще съм благодарна, ако споделите Simple Smile

Ако това не е правилната група за върпоса ми, моля да ме извните.

# 492
  • София
Здравейте момичета Simple Smile

Бих искала да попитам някоя от вас ползвала ли е услугите на https://dermallase.com/ за лазерна епилация и по-конкретно на интим? Или, ако сте чували някакви мнения за там и отношението на персонала ще съм благодарна, ако споделите Simple Smile

Ако това не е правилната група за върпоса ми, моля да ме извните.

Здравейте!

Не съм ползвала услугите на д-р Етугов, но може би ще получите повече мнения в специалната тема за лазерна епилация:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1276916.630

Допълвам се:
Виждам, че е заложил на Gentle Lase Pro - златен стандарт в лазерната епилация, вид александрит на марката Candela. Aз имам отлични резултати с такъв вид лазер, но в друга клиника.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 16:54 от Arwen Undomiel

# 493
И аз питам за Redensity 1. В момента правя Saypha Rich през 3 месеца, но ако Реденсити е по-добро и дава повече плътност и държи повече, бих пробвала.

Каква му е цената?

# 494
  • при Arctic Monkeys
2 мл. 400 лева.

Общи условия

Активация на акаунт