Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 914
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Ох, за Белкира за двойна брадичка... наистина не знам. Аз не бих дала 1000 лв за абсолютно неясен резултат. Да, ще има разлика с подобен продукт, но колко разлика да има, няма да е революционна. Аз правих липолитик Акуаликс, но ефект 0, писах си със със съфорумка, тя прави друг - пак ефект клонящ към незабележим. Лекарката ми беше много учудена, не можело да няма ефект от Акуаликс - да, бе. От Белкира колко да е ефекта , съгласни ли сте да дадете 1000 лв за 20%подобрение, примерно? Вероятно не. Струва ми се, че тези липолитици са по - подходящо за други зони - корем бедра... Двойната брадичка е много трудна зона и заради гравитацията. Конците за тази зона са травматична процедура, скъпа с временен ефект и вероятни нежелани ефекти на уплътнения, сраствания и тн. Пълен абсурд. С апаратните процедури, HIFU и прочие новонавъдили се не съм особено наясно,какви ми не странни и неведоми имена на "нови апарати" чета вече, те нямат аналог! И каква революционна технология ползват толкова...е е интересно да се провери. Факт е, обаче, че никой лекар не дава гаранция, а само обещания от такъв тип процедури. Това не ми се вижда нормално.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 19:30 от ivka_smile

# 76
Е тогава какво остава само - оперативна намеса за двойна брадичка...
Конци слагат по лицата и скулите, защо да е по-травматична за брадичката Thinking?

Аз си мисля, че Belkyra би била подходяща и с ефект за наистина по-голяма и с повече мастни натрупвания двойна брадичка, чисто логично разсъждавам. Тази показаната по-горе от съфорумка, може там наистина да е до 20% само ефекта.

С филър ми се струва най-невъзможно за регулиране, трябва да е нещо съвсем незабележимо, според мен.

Не съм се консултирала с лекари по този въпрос, и са си лични мои разсъждения, не познавам и лично някой, който да е имал подобен проблем и да се е справил, за да имам информация от първа ръка. А и тук във форума няма кой знае колко споделен опит.

П.С. Как се казваше тази процедура, която е за целулит и отслабване, но имаше случаи на жени с увредени бъбреци, помня че започваше с К, но не е криополиза, нали? От вчера се опитвам да се сетя

# 77
  • в 1001-та нощ
Току-що научих за процедура с лазер, който се казва aerolase - има ли такова нещо в БГ и как се казва, че не успях да намеря. Гледах впечатляващи резултати за кожи с акне.

https://www.google.bg/search?q=aerolase&safe=active&sxsr … rc=vhayFViYSRQcjM

Та някой ако е чувал нещо? Изглежда ми много добре, просто не мога да го намеря тук дали се предлага...

Е, това е лазер с антибактериално действие. Такива има и в България - може да не са на тази фирма, но има. Срещала съм назад във времето, като съм разглеждала.

Plasma BT има такъв накрайник/функция - аз преди си правех чат-пат, като ходех в Skin line, ако съм имла такъв проблем в момента. За по-изявено акне не мога да кажа каккъв е ефектът, но попитай лекарите, които практикуват.

# 78
Кавитация.

# 79
  • в 1001-та нощ
Имаше довлни от Белкайра - младо момиче беше. Писа в темите назад. Не помня ника, но с правилно изписване на името на процедурата - може би ще излезе при търсене.

Когато аз правих първите мезотерапии - Михайлов беше споделил, че е пробвал на себе си различни - точно за Аквалис сподели, че при него е нямало ефект, затова не ми я препоръча, освен, ако аз не настоявам и аз пробвах други две.

# 80
  • София
Двете снимки са под различен ъгъл и светлина. Не съм привърженик на конците и това си е.До колкото и до когато може да се постигне подобен ефект с филър,не бих сложила конци.
С филтър не може да се постигне повдигане на контура. Двама доктори ми предложиха филтър в скули за въпросната корекция. При първия не го направих, но след като още един ми го предложи, реших, че може би това е вариант. Не само, че нямаше никакъв ефект, но получих и такава реакция, че 5 месеца след това имаше негативи. До ден днешен от едната стана над скулата ми стои подуто. При последното ходене при д-р Ванеска ми каза, за моето лице - конци, с филър ще стана като питка в лицето без ефект.

# 81

Благодаря.

Имаше довлни от Белкайра - младо момиче беше. Писа в темите назад. Не помня ника, но с правилно изписване на името на процедурата - може би ще излезе при търсене.

Ще потърся с правилното име в търсачката Smiley

# 82
  • Варна
И аз съм чела 1 положително мнение за Belkyra. Но докато при филър и ботокс резултата е на 90% предслазуем и сигурен, то при тези липолитици съм абсолютно убедена, че не е. Една позната слага конци на шия и изтърпя голям дискомфорт, както казах +недостатъците от прилагането им-никога. Да, оперативната липосукция е решението, но това е скъпа и травматична процедура, обаче с ефект завинаги.

# 83
Виждам разнопосочни мнения за конците и ми стана интересно - защо не ви допадат? Кое е добре да се вземе предвид, защото ми се струва, че са доста популярни.

# 84
  • Варна
Зависи какви конци, прочете например тема 22 от страница 21, четете няколко страници. Нямам как около чуждо тяло да не се образува някаква съединителна тъкан, някакви сраствания, така мисля аз.

# 85
  • при Arctic Monkeys
С филър се оправя птоза, ако не е много изразена,като се попълват скулите. Аз го правя поетапно, а не мисля,че много лекари имат търпение и го практикуват. Следва да се съобразят пропорциите на лицето и да се постави правилно. Има отделна тема за конци тук, има и много инфо в руски форуми. Всеки си преценява да се подложи,или не.

# 86
Не съм правила мезотерапия, аз съм от привържаниците на PRP. При мен има ефект на освежаване и оплътняване на кожата, включително и под очите. Преди да го започн ми се получаваха зачервявания и лишеи, които преминаха благодарение на него. Затова и не съм пробвала мезо.
Следа темата за Profhilo с интерес, моля пишете отзиви.

# 87
Не съм правила мезотерапия, аз съм от привържаниците на PRP. При мен има ефект на освежаване и оплътняване на кожата, включително и под очите. Преди да го започн ми се получаваха зачервявания и лишеи, които преминаха благодарение на него. Затова и не съм пробвала мезо.
Следа темата за Profhilo с интерес, моля пишете отзиви.
Моят лекар ми препоръча PRPза под очите колко е траен резултата при теб и колко често го правиш

# 88
Писах за Профайло в предни теми. Курс от 2 процедури направих на лицето - доволна останах.
Скоро ми предстои инжекционна липолиза в зона колене, там нито спорт, нито диета ми повлиява благоприятно и все си стоя с мазнините. Ще пиша като я направя.

# 89
Здравейте момичета, каква процедура бихте ми препоръчали за белези от акне, гледах някакъв лазер CO2 в белисимо клиник, в предишни теми четох за микронидлинг, тъй като не съм си правила никакви процедури за лице освен Биорепил, не съм наясно и към коя клиника да се насоча за такава процедура, а и занапред. Благодаря 😊

Общи условия

Активация на акаунт