Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 914
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте,

Колебая се между 2 неща, които ми предлагат за двойната брадичка:

- Pluryal Facecontour - в Скин Лайн ми казаха, че само това би работило при моя проблем, предлагат ми мезотерапия 2 процедури с по 2 флакона от него (не открих мнения за него за точно тази зона)
- StrechCare - дерматоложката ми предлага 3 процедури с този препарат

Помагайте, че съм супер невежа, а искам да направя нещо Simple Smile

# 301
Относно коментарът на Doro, щом имаш толкова дългогодишен опит, със сигурност знаеш, че трайността на филърите зависи от организма и това съвсем няма отношение към професионализма на дадения дерматолог.

При мен филъри и при Денкова и при Трендафилова траят един и същи период (около 10 месеца). Единствено в назогънките ги "изяждам" по-бързо, защото аз почти не пия вода и когато много съм уморена и недослапа, там ги резорбирам. Но пък допълвам с бустер през 3 месеца и един път в годината с филър.
Примерът от миналата седмица - в началото на седмицата всички си беше наред, но се разболях и в момента почти нямам нищо останало в назото. Скулите и устните си стоят обаче.

Това, че филър при Трендафилова не ти е траел толкова, колкото при Денкова е аргумент, който издиша, когато искаш да оспориш професионализма на първата. Няма как филър или ботокс да се разрежда с вода, това би значело сериозна инфекция. Още повече, че Трендафилова винаги отваря пред мен опаковките и на ботокса и на филъра, докато при Денкова опаковките всеки път се отваряха на едно шкафче, в дъното на кабинета и имах и още имам сериозни подозрения, че дори не ми се слагаше цялото количество от продукта, но за сметка на това не ми го оставяха да мога да го използвам до 4 месеца. В Дермаакт са ми отваряли чисто нов филър, защото не можеха да намерят остатъка от предишния мой, без да ме таксуват и после си използвах и остатаъка от новия.

Колкото до ботокса и това, че е държал 8 месеца като бетон - да, за мен това е показател за недобре сложен продукт. Съвременният ботокс държи макс 6 месеца и светила в дерматологията ежедневно обясняват защо. Ботоксът не трябва да бетонира и да смъква вежди, а моето чело беше бетон и не можех да си повдигна веждите 8 месеца. Освен това през всичките 8 месеца имах главоболие, световъртежи и стягане. Не знам това според вас дали е признак за добре свършена работа, но за мен не е.
Просто ми беше изсипано в челото една огромна доза ботокс, която изобщо не беше за моят случай и организъм, но нали трябваше да ми е вземат парите.
При Требдафилова никога не съм губила мимика, само се получава едно прекрасно изглаждане и повдигане на веждите.
Последният път ми държа 5 месеца, можеше и още един да изкарам.

Asya93 филърът е Juvederm Smile, при Трендафилова. Но малко ми мигрира този път и обмислям да го разграждам и да сложа Restylane, но ще чакам за мнението на Трендафилова.

# 302
  • Варна
Следя темата, но виждам, че рядко се коментират дерматолозите от Варна. Предстои ми слагане на ботокс и търся насоки и мнения. Досега слагах в Скин лайн, но ми се иска да сменя мястото.

# 303
Аз имам поставен т.нар "бейби" ботокс миналата година май месец на чело, пачи крак и глабела. Започнах да си виждам линиите на челото едва този месец. Ще подновявам април, тоест при мен този бейби ботокс държи почти 1 цяла година. Не съм помисляла за подновяване на 6-тия месец, защото нямах нужда. Явно зависи от различни фактори дали ботоксът ще държи 4 мес, 6 мес или година.
Скоро съм на подновяване на ботокс, Профайло на шия и липолиза на крака. Миналата седмица направих склеротерапия.

# 304
Къде поставят “бейби” ботокс в София?

# 305
  • в 1001-та нощ
Навсякъде.

# 306
Зависи вече какви са критериите на всеки за отпускане. Вероятно и аз щях да изкарам поне 10 месеца с този, защото линиите по челото ми не се бяха появили. Но веждите ми започнаха да се смъкват и взе да се губи този приятен повдигащ ефект.
И леко взех при повдигане на челото, да сбръчквам.
Всичко е много индивидуялно

# 307
  • София
Alena, би ли споделила блога си? Харесвам твоите публикации и с удоволствие бих разгледала и блога ти.

# 308
  • в 1001-та нощ
Да, разбира се - да добие само някакъв вид Simple Smile И ще го споделя Wink

# 309
Май само аз имам изконсумиране на тъкан и костна маса....

# 310
Здравейте имате ли отзиви от доктор Дангова?

# 311
Здравейте,

Колебая се между 2 неща, които ми предлагат за двойната брадичка:

- Pluryal Facecontour - в Скин Лайн ми казаха, че само това би работило при моя проблем, предлагат ми мезотерапия 2 процедури с по 2 флакона от него (не открих мнения за него за точно тази зона)
- StrechCare - дерматоложката ми предлага 3 процедури с този препарат

Помагайте, че съм супер невежа, а искам да направя нещо Simple Smile

Допълвам се за двете опции:

- Pluryal Facecontour (съдържа Hyaluronic Acid 40mg, Stem Cells Booster, DNA, Vitamins B3 , B6 and B5, Vitamin A).
2 процедури х 300 лв - общо 600
- StrechCare (хиалуронова киселина, ДМАЕ, микроелементи и витамин B5)
3 процедури х 70лв - 210лв

# 312
  • Варна
alethea пита за двойна брадичка наскоро, но за съжаление май няма много инфо и опит тук. Аз стигам до извода, че е зависимост от това какъв е произхода и причината за двойната брадичка е и възможността за третиране. А ако си е генетична, решението е радикално, но не е опция за всеки.

# 313
  • в 1001-та нощ
То обичайно е генетично. Но трябва да се види дали е мастна тъкан или отпуснати тъкани (не мастни).

# 314
То обичайно е генетично. Но трябва да се види дали е мастна тъкан или отпуснати тъкани (не мастни).

Бях качвала снимки в първите страници на темата. Консултирала съм се с д-р Денкова и Денков и Д-р Михайлов от СкинЛайн, както и с дерматоложката, при която ходя по принцип. Всички казаха, че е генетично и че кожата не е отпусната и ще се прибере сама без допълнителни неща като филъри и тн (под 30г съм).

Денкови ми казаха, че "процедурки" няма да помогнат, а само FaceTite. От него се отказах вече така или иначе.
Mихайлов каза, че е много малък проблема и няма смисъл от FaceTite и ми предложи мезотерапия с Pluryal FaceControl.
Дерматоложката ми предложи StrechCare.

И двата продуктa ми изглеждат с подобен състав, та исках да се допитам отново и до темата, защото имам чувството, че нямам вяра на никого, a и има доста голяма разлика в цената Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт