Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 884
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
В другата тема писах, да се цопна и тук.
Вчера слагах Аптос и ботокс при Валянова. От едната страна ми е по -подуто.
Вчера гледах, че и д-р Шаркова слага Аптос. Разбира се в Хил клиник са с повече опит за конците.
А каква беше Вашата нужда, на каква възраст сте ?

# 331
Възрастта -над 45, нуждите бая. Смъкнат овал, бръчки на челото и пачи крак, веждите и те имат нужда от повдигане.

# 332
  • Варна
Здравейте, аз в крайна сметка сложих Pluryal FaceContour 5ml за двойната гушка. Процедурата се води мезотерапия..
TheAxe, горещо ти препоръчвам да правиш масажи, потупвания на гушката с обратната страна на ръката и дрениращи движения, с които да източваш лимфата:обхващаш брадичката с показалец и палец като щипки все едно /показалеца отгоре /и плъзгаш към челюстта до ушите и надолу към ключиците. Но силничко трябва да се прави, не знам дали ме разбра. Погледнах препарата и всъщност не знам защо му се казва мезотерапия, то е на принципа с дезоксихолева киселина. И до месец ефект няма да се види. Прави масажи, защото при разпукването на мастните клетки всичко се насъбира на едно място като плътен оток става. Трябва да се разнася това, може и с ултразвук.
А каква е цената за 1 доза?

# 333
Възрастта -над 45, нуждите бая. Смъкнат овал, бръчки на челото и пачи крак, веждите и те имат нужда от повдигане.
Идеален кандидат. Попитах, защото в последно време виждам момичета на по 30-33 години с Аптос и това ме озадачи. Аз също смятам,че са според нуждата, но и възрастта има значение.

# 334
Здравейте, аз в крайна сметка сложих Pluryal FaceContour 5ml за двойната гушка. Процедурата се води мезотерапия..
TheAxe, горещо ти препоръчвам да правиш масажи, потупвания на гушката с обратната страна на ръката и дрениращи движения, с които да източваш лимфата:обхващаш брадичката с показалец и палец като щипки все едно /показалеца отгоре /и плъзгаш към челюстта до ушите и надолу към ключиците. Но силничко трябва да се прави, не знам дали ме разбра. Погледнах препарата и всъщност не знам защо му се казва мезотерапия, то е на принципа с дезоксихолева киселина. И до месец ефект няма да се види. Прави масажи, защото при разпукването на мастните клетки всичко се насъбира на едно място като плътен оток става. Трябва да се разнася това, може и с ултразвук.
А каква е цената за 1 доза?

Цената за 1 доза е 500 лв. Ефектът обещават да е завинаги или поне докато не се напълнява.
Засега не чакам бърз ефект, а поне да ми спадне отока, честно казано не очаквах да се подуя толкова Sad
Имаш предвид такъв тип масажи ли?
https://youtu.be/m5BkwQ-bzEw?t=222

# 335
Ще следя за резултатите ти. Аз преди години правих 1 процедура Белкира и за жалост не видях ефект, а имах оток 1м близо като първата седмица беше най-сериозен. В тази връзка сега съм решила да филър в брадичка, но ще се радвам някой, ако е правил и е доволен да сподели къде. За София става въпрос.

# 336
Бихте ли направили разлика между бустер на Рестилейн и на Саифа?

На кой бихте се доверили с цел запълване на хлътнини?

А за тъмни кръгове,  мезотерапия ли е най-подходящо?

# 337

Мисля, че със Сейфа не може да се запълват хлътвания под очи само.

# 338
А Рестилейн става ли?

# 339

Аз бях питала дерматолога за бустер под очите - каза че не е подходящо. За хлътванията там препоръча по-скоро филър, който не абсорбира вода.
Иначе мезотерапията - на мен ми се отрази супер за тъмните кръгове под очите. Simple Smile

# 340
Marie, на кой марка мезотерапия се довери и колко направи ?

А кои са филърите, които не задържат вода?
Според мен Жуведерм и Теосиал го правят ......

# 341
А Рестилейн става ли?
Да, аз слагах за хлътване именно Рестилейн пос очи

# 342
А синини или отоци има ли след процедурата ?

# 343
А синини или отоци има ли след процедурата ?
При мен винаги и от всичко има огромни синини.

# 344
Marie, на кой марка мезотерапия се довери и колко направи ?

А кои са филърите, които не задържат вода?
Според мен Жуведерм и Теосиал го правят ......
Правила съм за сега дамо веднъж мезотерапия RRS eyes, 2 ml. Според доктора след най-рано месец може още една да направя.  Нямах никакви синини и отоци след процедурата, все едно не съм бодена изобщо, но пък изхлеждах свежа и отпочинала ☺.
За филъра не задълбах за инфо, защото малко се протеснявам да слагам там засега. 😊

Общи условия

Активация на акаунт