Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 843
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз съм правила криолиполиза,в друго студио де,но ефект нямаше никакъв Simple Smile

# 391
А някой посещавал ли е студио Denny Divine? Мацката пише, че официален вносител на HIFU 5D. И има уникални резултати в снимки във Фейсбук.

# 392
  • София
Здравейте, Красиви Мами Wink
Търся отзиви за др. Шарков за абдоминопластика.
Благодаря предварително  Simple Smile

# 393
А някой посещавал ли е студио Denny Divine? Мацката пише, че официален вносител на HIFU 5D. И има уникални резултати в снимки във Фейсбук.
Да, и аз влизам с това питане Grinning Чак нереални ми се видяха резултатите.

# 394
За проявяващите интерес към Vela Shape III, в Reina на бул. Стамболийски /София/  пак има промо, този път -40%

# 395
Здравейте момичета! Скоро ми предстои слагане на филър под очите, заради хлътване. За първи път правя подобна интервенция и много се притеснявам. Ще бъда при др Ванеска с Redensity 2,вместиха ме в някакви 20 мин за консултация и самата процедура, а имам доста въпроси. Например трябва ли да внимавам с нещо след поставянето - спорт, вода? Ходя и на масажи на Biologique recherche, забранени ли са след поставяне на филъра, страх ме е да не го разместя и при сваляне на грим. Сигурно звуча много тъпо и се чувствам така 😂 Надявам се да не ме претупат предвид краткото време. Всякаква информация би ми била полезна. Благодаря ви!

# 396
Най-добре лекарят да даде инструкции.
След процедурата не се пие алкохол, приема се много вода, няколко дни не се правят солариуми, парни бани, сауна, спорт.
За масажите не може, освен такива, предписани от лекар за около 5-7 дни.

# 397
20 Мин са малко за поставяне за пръв път, заедно с консултация.
Аз първия път стоях поне 40 минути, от които 5 поставянето, а останалото разяснения преди да седна и след като станах.
Дано не те претупат.

Иначе всякакви масажи са противопоказни, може филърът да мигрира. И всъщност - защо ще слагаш филър,а не бустер? Толкова ли е голямо хлътването?
Аз за лице и особено под очи препоръчвам само Restylane, само те не задържат вода.
Аз не бих повторила грешката да слагам филър за втори път под очите. Сигурно цял живот ще ми стои капсулиран. Вече 4 години не е мръднал...

# 398
20 Мин са малко за поставяне за пръв път, заедно с консултация.
Аз първия път стоях поне 40 минути, от които 5 поставянето, а останалото разяснения преди да седна и след като станах.
Дано не те претупат.

Иначе всякакви масажи са противопоказни, може филърът да мигрира. И всъщност - защо ще слагаш филър,а не бустер? Толкова ли е голямо хлътването?
Аз за лице и особено под очи препоръчвам само Restylane, само те не задържат вода.
Аз не бих повторила грешката да слагам филър за втори път под очите. Сигурно цял живот ще ми стои капсулиран. Вече 4 години не е мръднал...
По принцип ще се доверя на лекарката след като ме види и каквото прецени. Мен също не ми се иска много филър, но когато записвах часът и казах, че имам хлътване под очите жената каза, че най вероятно ще съм за филър

# 399
Аз бях наскоро при д-р Ванеска за пръв път, напълно се вместихме в 20-те минути за консултация и филъри, хем слагахме и в носослъзна, и малко в скули и устни. Тя работи много бързо и професионално. Аз пък съжалявам, че дълго време не посмях да сложа филър под очите, при мен дори лек оток няма на следващата сутрин. А лекар, който слага филъри, ми беше казал в никакъв случай да не слагам там, защото ще отича. Мнения и организми всякакви (и доктори). Кожата веднага се поопъва и хидратира, при усмивка бръчките видимо намаляват. Аз си поръчвам и хиалуронова киселина на таблетки и пия много вода след това.

# 400
Аз бях наскоро при д-р Ванеска за пръв път, напълно се вместихме в 20-те минути за консултация и филъри, хем слагахме и в носослъзна, и малко в скули и устни. Тя работи много бързо и професионално. Аз пък съжалявам, че дълго време не посмях да сложа филър под очите, при мен дори лек оток няма на следващата сутрин. А лекар, който слага филъри, ми беше казал в никакъв случай да не слагам там, защото ще отича. Мнения и организми всякакви (и доктори). Кожата веднага се поопъва и хидратира, при усмивка бръчките видимо намаляват. Аз си поръчвам и хиалуронова киселина на таблетки и пия много вода след това.
Много ви благодаря, успокои се малко. Аз също започнах да пия течен колаген и ХК, предполагам че ще е добре. Иначе каза ли ви с какво да внимавате след това?

# 401
То филърът попълва и е по-дълготраен (бустерът е с наслагване), но дългосрочните последици от филъра в тази така деликатна зона не са добри.
Първо - може да мигрира и в по-голяма част от случаите това става (при мен също мигрира, а докторът ме уверяваше, че там се слага филър)
Второ, ако се сложи близо до повърхността, се получава един сивкав оттенък, като белег ( и аз го имам и в повечето случаи го има, защото там кожата е много тънка и затова филърът е агресивен вариант за нея)
Трето - филърът там в повечето случаи се капсулира (както при мен) и с времето мигрира и няма махане даже и с разграждане.
Та - филър там не. Да не говорим, че и повечето от бустерите са неподходящи.

# 402
Каза ми да избягвам сауна, да правя леки масажи няколко дни... това май беше. Никак не съм съгласна с горното мнение, най-вече с формулировката "в повечето случаи". Преди да сложа за пръв път, а слагам за трети, четох статистики, изследвания, мнения по форуми. При Реденсити и ако докторът е добър, проблеми има крайно рядко. Моята кожа е много бяла и синеене няма, за оток вече казах, мигриране пък съвсем. Когато втория път исках да ми сложат и отстрани на очите, където имах хлътване, д-рката обясни, че там се слага по-повърхностно, попитах тогава няма ли да се получи ефектът на Тиндал (синеенето) и тя категорично каза, че няма начин.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 14:28 от i.m.i

# 403
Със сигурност може да мигрира, това ми е ясно, но се надявам, че ще бъда от щастливките.Ако наистина е вярно, е кофти, че не може да се разгради напълно... Държах да е Redensity 2,предполагам че и това е от значение. Благодаря на всички, които се отзовахте с информация 😊

# 404
Сега ходих да си гледам устата Grinning Да похваля и за нея д-р Ванеска, че само за носослъзната я хвалят. Там работи с канюла, вместо да боде на десетина места, само по една дупчица има от двете страни на устата и няма синини. Много естествено се получи, аз много се страхувам да не приличам на фолкзвезда с наденици, но колкото повече се гледам, по ми харесва. Палци нагоре за д-р Ванеска Grinning

Общи условия

Активация на акаунт