Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 79 542
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Аз започнах с ботокс на 40. Иначе една дерматоложка още като бях на 32 ми каза,че може да започвам за превенция. Гледам да слагам на 10-12 месеца. Иначе ме отпуска по-рано, постепенно.

# 646
  • софия
Здравейте,
За мазнинки по корема кое е по-подходящо - хайфу или криолиполиза?

# 647
Аз съм правила криолиполиза и реално видях ефект, но имах и малко за доизчистване.

# 648
Здравейте! Гледам Дерма-акт са пуснали нови пакети, единият от които е 2х Генезис. Във vderm ми го бяха препоръчали за широки пори и лечение на акне. Видях няколко стари коментара на недоволни съфорумки от процедурата, но ме интересува има ли някой, който е направил поне няколко 3-4 , защото от 1 процедура няма ефект със сигурност.
Аз специално за пори и акне повлияване не видях. Подейства единствено от към зачервяване, но и то се завръща постепенно...

# 649
Интересно ми е на каква възраст започнахте с ботокса. Аз сложих за първи път миналата година септември, няколко месеца преди да стана на 37 и ми се вижда твърде рано, но бръчката я имам от 25-6 годишна.
Аз започнах също на 37, първо чело, следващия път чело и гневна, очите ги включих след 40. Веднъж годишно ми беше достатъчно като честота, досега.

# 650
За ботокса казват, че нямат толкова значение годините, а мимиката и колко са дълбоки бръчките. Идеята е да започнеш преди да се задълбочат твърде много, защото тогава и филър трябва да се добавя.

Аз започнах на 34 заради силно изразена гневна и на челото мимически. Преди 3-4г включих и околоочната зона.

# 651
  • София
Аз започнах на 34 год с ботокс на чело.
Момичета,как ви таксуват за челото?
На зона,което е от 250 до 350 лв или на поставени единици(около 15 лв за Е )?

# 652
На единици - 10 лв за Е .

# 653
  • в 1001-та нощ
На единица и считам, че е по-коректно. Не че може да се измери и докаже колко е разреждането и колко са поставени. Всичко е до коректността на лекаря.

# 654
Здравейте! Гледам Дерма-акт са пуснали нови пакети, единият от които е 2х Генезис. Във vderm ми го бяха препоръчали за широки пори и лечение на акне. Видях няколко стари коментара на недоволни съфорумки от процедурата, но ме интересува има ли някой, който е направил поне няколко 3-4 , защото от 1 процедура няма ефект със сигурност.
Аз специално за пори и акне повлияване не видях. Подейства единствено от към зачервяване, но и то се завръща постепенно...

JoySS, точно теб бях чела назад в темите. Не мога да разбера по ютюб клипчета защо толкова го хвалят и защо всички клиники го рекламират. А на теб правиха ли ти почистване/микродермабразио преди процедура? Казват, че така действал повече.

# 655
Аз ще се оплача отново от ботокса в Дерма акт.За втори път слагам там и двата пъти в промоция, първия път уж кофти партида, но и сега при мен нещата не са ок. Първия път поне имаше месец, два дето бях бетон, този такъв момент нямах. Сложи преди около месец, гневната си остана същата, веждите се движат, само горната част на челото е добре. Ходих на ретуш, ефект нула, колкото беше хванал толкова. Харесваше ми там и много ми се искаше да съм доволна и да не се лутам в търсене на друго място, но определено ще се наложи. Разочарована съм доста и определено ме загубиха, като клиент.
Има и случаи, в които трудно се оправя гневната бръчка, когато като моята е станала доста статична. Ще видя след още седмица какво ще стане, но лекарката ме предупреди, че може да не се изглади от първия път.
И моята гневна   е дълбока да, и не очаквах чудеса, а просто да я замрази, но    аз и в момента свивам вежди и тя си е активна, мимиката там не е изчезвала. А и много кофти впечатление ми прави, че единствено за ботокса нито паспорт, нито марка има в Ценоразписа или където и да било, на всичко друго са ми давали паспорт, за ботокса обаче не, което ме кара да си мисля, че експериментират с разни марки,който едва ли са разрешени, а както вече разбрах не са и ефективни. Но грешката си е моя, че се доверих не веднъж а за, втори път без да знам какво ми слагат.

# 656

JoySS, точно теб бях чела назад в темите. Не мога да разбера по ютюб клипчета защо толкова го хвалят и защо всички клиники го рекламират. А на теб правиха ли ти почистване/микродермабразио преди процедура? Казват, че така действал повече.
Не, не са ми правили микродермабразио. Сега и аз се замислям понеже са пуснали такъв пакет, но тъй като не видях уау резултат малко се колебая... Ако някой е правил повече процедури ще се радвам да сподели мнение...

# 657
Renji, каква беше цената, ако не е тайна? На мен за 50 единици в хоризонтална на челото и гневната  ми струваше 300 лв, не знам дали е добре. Материал в паспорта пише Dysport.

# 658
Имам приятелка, която слага на две мета ботокс и не я хваща.

# 659
Renji, каква беше цената, ако не е тайна? На мен за 50 единици в хоризонтална на челото и гневната  ми струваше 300 лв, не знам дали е добре. Материал в паспорта пише Dysport.
Ами беше на промоция в пакет с Радиес, мисля около 750лв бяха двете радиес и две зони ботокс. 300лв за две зони ми  се струва добре не, че много разбирам😂На мен ми сложиха 36 еденици, но какво нямам идея, просто чух, че го каза на момчето на рецепцията колко ед. ботокс е ползван.

Общи условия

Активация на акаунт