Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 79 559
  • 745
  •   2
Отговори
# 630
  • София
Назад няколко момичета бяха споделили, че им предстои Profhilo. Дали може да споделите отзиви и да сравните с други мезотерапии, които сте правили?

Освен това дали има някой, който си е правил аминокиселинна терапия Sunekos? Ще съм благодарна ако споделите опит Simple Smile

# 631
Аз ще се оплача отново от ботокса в Дерма акт.За втори път слагам там и двата пъти в промоция, първия път уж кофти партида, но и сега при мен нещата не са ок. Първия път поне имаше месец, два дето бях бетон, този такъв момент нямах. Сложи преди около месец, гневната си остана същата, веждите се движат, само горната част на челото е добре. Ходих на ретуш, ефект нула, колкото беше хванал толкова. Харесваше ми там и много ми се искаше да съм доволна и да не се лутам в търсене на друго място, но определено ще се наложи. Разочарована съм доста и определено ме загубиха, като клиент.

# 632
Аз ще се оплача отново от ботокса в Дерма акт.За втори път слагам там и двата пъти в промоция, първия път уж кофти партида, но и сега при мен нещата не са ок. Първия път поне имаше месец, два дето бях бетон, този такъв момент нямах. Сложи преди около месец, гневната си остана същата, веждите се движат, само горната част на челото е добре. Ходих на ретуш, ефект нула, колкото беше хванал толкова. Харесваше ми там и много ми се искаше да съм доволна и да не се лутам в търсене на друго място, но определено ще се наложи. Разочарована съм доста и определено ме загубиха, като клиент.
Има и случаи, в които трудно се оправя гневната бръчка, когато като моята е станала доста статична. Ще видя след още седмица какво ще стане, но лекарката ме предупреди, че може да не се изглади от първия път.

# 633
При мен, след като смених уж лоша партида и т.н., решиха, се явно аз съм вече съм станала резистентна и затова не ми хваща. дрън дрън, ярина.
Кой въобще още ходи на ботокс там, не знам.
Те го подаряват към пакетите всъщност, така го пробутват.

# 634
Аз слагах преди около месец и половина-два, ще видим колко ще ме държи, но ме беше хванал доста на челото.
Миналият път ми държа около 4 месеца, като на 4тия вече си бяха почти паднали веждите.
Иначе в пачи крак не ми е мръднало от октовмри някъде. Съвсеем малко на едното око.

Но като че ли на челото там дето по принцип първо ми отпуска, леко е започнала мимика.

Не знам, не виждам логика да продават кофти ботокс и всичко друго да им е окей.
Ще кажа ако и на мен ми отпусне по-рано на челото.
Иначе 4 месеца мисля е окей за ботокс.

# 635
Старо, но златно 😉

# 636
4 месеца не е ок за ботокс, препоръчва се на 6-8 да се слага, а с времето се натрупва и още повече се разреждат процедурите.

# 637
Ами ако сега ме пусне пак скоро, май ще пробвам Белисимо или Михайлов.

# 638
Аз съм слагала в Белисимо, но не помня как беше. Щом не помня, значи е било ОК 😄
П.П. за мен ок е над 8 месеца, така че на теб може да ти е туу мъч 😉

# 639
  • София
И на мен ботокса слаган в Дерма акт не ми издържа въобще🤔
Искам да попитам имате ли отзиви за др.Баятева за ботокс чело и филър в устните?
Какви са цените при нея за тези две неща?

# 640
4 месеца не е ок за ботокс, препоръчва се на 6-8 да се слага, а с времето се натрупва и още повече се разреждат процедурите.

Абсолютно не е нормално 4 месеца ....

При мен Мимика се появява след 7-8 месеца.
А ще подновявам едва сега, а преди точно година го поставих .

# 641
По принцип ботоксът се разрежда, явно на някои места го разреждат повече отколкото трябва. 5-ти ден след поставянето съм, хоризонталната се блокира, гневната още я правя. Дано и тя да се стопира следващите дни.

# 642
Всеки човек има различна мимика и за мен не може да се правят крайни изказвания.Имаше схема средно как се държи ботоксът и 7-8 м. абсурд
Точно около 4 месец започва да отпуска лека-полека(за различните зони беше различно  май).Затова се препоръчва поставяне на 6м.
Аз мимика почти нямам , затова правя на 12м само за поддръжка и превенция, но докато ме отпусне напълно минават месеци, в които мимиката се връща постепенно.

# 643
Интересно ми е на каква възраст започнахте с ботокса. Аз сложих за първи път миналата година септември, няколко месеца преди да стана на 37 и ми се вижда твърде рано, но бръчката я имам от 25-6 годишна.

# 644
  • в 1001-та нощ
Доста по-късно от теб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт