От 1 до 10

• 7 146
  • 200
  •   1
Отговори
# 60
Не се карайте, леля ви Гримозо всичките ви харесва. От 8 нагоре сте, даже и скромните. Аз съм в очакване на снимките.

# 61
Оценка 10 ще има мис Свят, кинозвездите... такива дами.

# 62
А Мис Свят и тя колко ли хейт отнася..))

# 63
  • София
Авторката, да го оцениш в пъти надолу тоз мъж, то и нас да питаш, ми, не  звучи вълнуващо това съжителство- за него предимно.
 Anyway, да сложа моята 12- ка Bowtie
Скрит текст:

Ах, Майкъл Фасбендер. Никога не ми е бил 10-ка, по-скоро 7. Но е интересен, със силно мъжко присъствие. За съжаление много му се отрази възрастта, а е само на 43.

Krist, ако не си гледала Shame, там всичко му се вижда Grin А не е като да няма какво... Даже сега като си припомних, съм склонна да кача още една точка Grin

# 64
  • София
А Мис Свят и тя колко ли хейт отнася..))
Като за бъдеща 5- ца....

Ах, Shame!

# 65
А баш, дойдохме си на думата Grinning Харесвам по- реалната красота. Миловидни, твърде изписани, не ми разтърсват нищо. Вкус.

# 66
Ааа, кат видях снимките на Танграта, се оценявам кат 6- тица, може и 5- тица...
Ама аз външен вид на мъжете не гледам, нито годините, в смисъл от млади бягам, не ми требват още деца да храня....

# 67
Престрашавам се да кача една моя снимка, с китарка:
...

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 12:02 от Анонимен

# 68
Може би съм много дърта, но такива оценки съм виждала само по филмите и дори и не съм предполагала, че в реала или нета някой може да си губи времето да слага оценки на себе и потенциалните партньори. Не съм много съгласна и за обезценката с възрастта, особено сега, когато упорито ни представят за красавици подобия на надуваеми кукли за секс.

# 69
Как се отразява на мъжката привлекателност наличието или липсата на пари? Thinking

# 70
Лори, ако няма пари, да си седи дома. Това за неговите харчове бе, не за някакви общи...да не си помислите, че някой гони някого за пари...

# 71
  • София
Айде, от мен да мине, една моя от вчера, редовният ми 1 часов стоеж.
Ще я махна по някое време.
Скрит текст:

# 72
Сори брат, ама съм много по-красива от теб...а нямам никакви претенции към мъжете, освен да имат работа,  пари и да им се живее...

# 73
Аз като ви казвам, че съм 36... която ме е виждала, знае. Която е виждала друг, но ѝ напомням на него - също Wink

# 74
  • София
Аз като ви казвам, че съм 36... която ме е виждала, знае. Която е виждала друг, но ѝ напомням на него - също Wink

Ето това е мъж чиста 12- ка Heart

Тангарата, хубаво е човек да има високо мнение за себе си Wink

Общи условия

Активация на акаунт