От 1 до 10

• 7 166
  • 200
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Оценка от 1 до 10 може да се сложи на всичко - лице, тяло, характер, чувство за хумор, т.н. И всичко това оформя една комплексна оценка, в която различни елементи тежат различно. Но разбира се, нормалните хора не пресмятат цял ден цифрите на другите, а просто си допадат с някой или не. Сега, дали ако се направи оценка, ще се окаже, че обикновено тези, които ти допадат влизат в определен цифров диапазон... това е друга тема. Но обикновено не се случва съзнателно или умишлено.

Иначе сега като се замислих... моите вървят около 8-9.

Тангра... на колко каза се оценяваш?

# 76
  • София
Хехе, айде още от мен, на 35.
Скрит текст:

# 77
На 35 си бил по-готин...

# 78
Тук си бил 10ка

# 79
  • София
Лъвичке, без твоя снимка не важиш!
Ако някой ще подиграва, да си заложи дупцето.

Ами... подигравките за външен вид са ми под нивото. Особено пък публично.

Иначе снимка тука няма да си постна... Както казва Криси, после да не бера срам пред някой познат за дрънканиците Joy Иначе ако държиш, ще ти пратя на лично... ама готов ли си после да ти кажа моята оценка? Wink

# 80
  • София
А ти готова ли си да ти кажа, колко ме интересува твоята оценка?
Wink

# 81
  • София
Това да ли е? Joy

# 82
Папи, мисля, че тайно очакваме твоя снимка.

# 83
# 84
Тангра, а ти тези хора пита ли ги преди да им излпляскаш снимките в нета?!?!?!?!?!?!?!!!

Сори, но и дори да си вървежен след тая постъпка никоя няма да ти даде повече от 2.

# 85
  • София
Папи, мисля, че тайно очакваме твоя снимка.
О, не, не.
Забранила съм му.

Танграта, сладурче си, ама далеч от 10-ка в 35 те ти, далеч от 8-ца в 40+

Което няма никакво, абсолютно никакво значение за мен.

# 86
И аз мисля, че външния вид няма никакво значение, значение има само желанието да се радваме на живота, а не да търсим недостатъците му...

# 87
  • София
Еее, за мен е много важен, не мога да го отрека... Но факт, че харесам ли си някой, не му търся недостатъците, а хубавите черти. Недостатъци всеки има.

# 88
  • София
Имаше една статистика, според която жените оценили по снимка 85% от мъжете като за под средното. Т.е. малко е субективно. Simple Smile

# 89
ot  1 до 10 най обичам 69

Общи условия

Активация на акаунт