Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №71

• 29 603
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас

Добро утрооо!
Ден до развръзката.....защо? До кога Зейнеп ще плаща чужди сметки!

# 301
Виц на деня :

След стрелбата Зейнеп търчи при Мехди "Мехди, добре ли си , севгили??!! " Joy
В това време Баръш сменя строшените от стрелбата стъкла...

Дано не се случи това...

А сега сериозно.
Съмнявахме се, че Дженгиз може да е биологичен баща на Мехди, но явно не е .
Искам Баръш да не се саморазправя, помагайки на Зейнеп , а  да се обърне към полицията, но в такъв случай ще злепоставят ли Мехди?

# 302
  • Плевен / София

Съмнявахме се, че Дженгиз може да е биологичен баща на Мехди, но явно не е .
Искам Баръш да не се саморазправя, помагайки на Зейнеп , а  да се обърне към полицията, но в такъв случай ще злепоставят ли Мехди?
Ами да го злепоставят...В крайна сметка и той трябва да си понесе отговорността, като си е дал....****
Друг е въпросът, че Дженгиз постави Мехди пред свършен факт с даването на парите и го взе за канарче....Но така става, когато си изливаш душата пред неподходящите хора....

# 303
На мен ми се струва, че малко заметоха под килима линията с отмъщението на Вейси и мизериите на Екрем, така че очаквам по някое време и те да се включат в купона Sunglasses

Зейнеп е облечена по един и същ начин, когато с Баръш са пред вратата на Бенал и после в хотелската стая Rolling Eyes Тя определено не знае за лебедчетата, обаче и Баръш малко изненадан ми стои. Или можеби е уплашен, защото не знае Зейнеп как ще реагира. Да идва сряда!

И малко фенско творчество Heart

# 304
Не разбирам, защо обстрелват и дома на Баръш , той не е от близките до Мехди.
За сплашване, да не се меси ли?!

# 305
  • Плевен / София
Не разбирам, защо обстрелват и дома на Баръш , той не е от близките до Мехди.
За сплашване, да не се меси ли?!
Сигурно за пари....Ако Зейнеп се опъне....

# 306
Лиленце, в туитър четох предположение, че стрелбата над Баръш може да е свързана с Екрем и тогава Озлем ще се окаже дяволски права за всичко, което му каза - около Зейнеп има само проблеми  Worried Не знам и Саваш как ще реагира, след като опасността е вече на вратата им Rolling Eyes Али Ръза също...

# 307
Фрага с бг суб - https://ok.ru/video/2391803759136

Кой беше нарекъл Мехди "наивник на средна възраст"? Ами няма безплатен обяд, той какво си мисли?

# 308
Гюнайдън, къзлар!
Сервирам ви кафенце и идвам да се изкажа, че след снощния фраг съм така:
Баръш и без друго изглеждаше като човек, който се съпротивлява срещу истината и с всичка сила настояваше, че абла Озлем не е права когато се опитваше да го предупреди за последствията от тази връзка, наивно повтаряше: "Няма да е така, веднъж да се оженим и няма вече, всичко ще е различно" ... а сега, след като сам неколкократно се убеди, че Зейнеп няма никакви изгледи да спре да се замесва с хорските драми, ако на този етап братчето му пострада - братът, с когото тъкмо са се преоткрили и подобрили отношения... Ами съжалявам, Зейнеп, но това ще му прелее чашата. Triumph

Кой беше нарекъл Мехди наивник на средна възраст? Ами няма безплатен обяд, той какво си мисли?
Аз Satisfied
Мехди започна бавно да излиза от транса, обхванал го в целия втори сезон, ама късно е либе за китка, такива ги надроби, че пак другите ще го сърбат. Imp
Сега, аз от ученичка все си патя от грешката да приемам хора, които се държат мило, за чиста монета, и да ги съдя по себе си - щом аз имам чисти намерения, значи и те така искрено се сближават с мен. Да, ама колко пъти ми дава уроци живота в това отношение, пък разгеле дано съм ги научила вече... Ама Мехди е коскоджа мъж на 30+, и то не къде другаде, а в ЗАТВОРА, и баш там, дето дори никой да няма лична вендета срещу теб, пак от всеки трябва да си имаш едно наум, той точно там реши да си излива мъката и да си казва майчиното мляко.... Ама душата си продаде за една добра дума и подарена броеница, бе! Tired Face

Редактирам се, за да добавя:
Гледах пак фрага, този път с бг субтитри и по-внимателно - мисля, че Саваш не е ранен. В кадъра, в който чичото говори как каквото и да се случи, те ще се справят, седи на леглото на Саваш просто,  а после Баръш като грабва Саваш да го свали на земята, не ми се стори Саваш да прави физиономия от болка, по-скоро от смесицата от шок, страх, негодувание и т.н....Дано съм права!

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 10:45 от Bea Snow

# 309
Аniksi, Зейнеп плаща сметките защото сама се навира навсякъде.

Цитат
„Виц на деня :
След стрелбата Зейнеп търчи при Мехди "Мехди, добре ли си , севгили??!! " 
В това време Баръш сменя строшените от стрелбата стъкла...”
Lilims, това ме разсмя истински! Точно такова е мисленето на Зейнеп за помощ!

super_katia , те СЦ замотаха и миналото на Мехди. Нали имаше там голяма тайна, която само Джемиле я знаеше.

Bea Snow – много ме забавлява твоето онагледяване с гифчета
Цитат
„ "Няма да е така, веднъж да се оженим и няма вече, всичко ще е различно" ... а сега, след като сам неколкократно се убеди, че Зейнеп няма никакви изгледи да спре да се замесва с хорските драми, ако на този етап братчето му пострада - братът, с когото тъкмо са се преоткрили и подобрили отношения... Ами съжалявам, Зейнеп, но това ще му прелее чашата”.
И аз се зачудих на тези му думи. Какво му дава увереност, че Зейнеп ще спре да се вре в проблемите на другите!? Той да не си мисли, че с един подпис на хартия и тя ще спре „благотворителната си дейност” и ще се съобразява с него!? Много наивен ми звучи или по-скоро много влюбен. Затова колкото и да не трябваше да му се меси Озлем в живота, наистина трябва да има някой отстрани, да му отвори очите. Сега като я няма каката, освен влюбения чичо да свърши тази работа, защото и той е много виновен, че непрекъснато го подтикваше да предприема различни действия. Той защо не  остави Баръш сам да решава кога и какво, а все го буташе към това семейство.

# 310
Вашите размисли ме карат да се запитам защо нямаме доверие, че Зейнеп ще изпитва лоялност към съпруга си, след като се омъжи, а към Мехди. Защо си мислим, че отново ще я влече към него, че неговите грижи ще са с приоритет? Оставила ни е с такова впечатление. От специални чувства към Мехди ли, от това, че го счита реално за човек в нужда ли, от привързаност към това семейство, което е станало част от живота ѝ. Има нещо, което ни кара да мислим, че връзката Мехди-Зейнеп е неразрушима.

И на мен онагледяването на Беа страшно ми харесва. Гифчетата направо са трепач. Grinning

# 311
HeartHugHug
Bea Snow – много ме забавлява твоето онагледяване с гифчета
Мери, аз по принцип така обичам, ама отначало като дойдох в тази тема, реших да се въздържам, че ми се стори по-сериозна обстановката, викам да не не помислите за някоя празноглава кокетка Stuck Out Tongue Closed Eyes

Що се отнася до Баръш, да - много влюбен, затова от прехваления образ на сериозен, делови човек, го направиха на мекушав и чак леко безхарактерен. Не ме разбирайте погрешно - Баръш ми е любимец, но малко недостоверно ми се вижда тази драстична промяна - освен ако Зейнеп просто не е изкарала истинското му Аз наяве, което допреди това никой не е успявал да докосне, а го е криел зад фасадата на строг и сърдит работохолик.

Предложението и за мен беше прибързано и нелогично, защото те дори не са имали време да бъдат "двойка", да се опознаят по-добре - тяхното приятелство и сближаване е просто низ от справяне с кризисни ситуации и контрол на последващите щети, отново и отново... То вярно, че това вдига адреналина и много привързва хората, но точно затова трябва после време да се поуталожат нещата, пък тогава да се види кой какъв е и за какво се бори.
Ако Баръш нямаше тази травма от детството си, да се стреми към обичта и вниманието на хладната към него майка, която все не му дава достатъчно...не знам дали щеше така да залепне към Зейнеп, колкото и да е красива.
А Зейнеп в този непрекъснат хаос и драма в живота ѝ - какво ли си каза, чакай да не го обидя и разочаровам - той е добър към мен, помага ми, не искам да го разсърдя, държи се добре, мил е, обича ме...ще се дам.

# 312
Ама той и вуйчото имаше користна цел, защото покрай Зейнеп имаше предтекст да гравитира около Султан Kissing Face Саваш можеби най-трезво гледаше на нещата, без да е злобен като Озлем. На мен по тази причина неговата реакция ми е най-интересна.

Да видим и Емине как ще нареди Зейнеп Smiling Imp

# 313
Зейнеп превърна и двете къщи в пансион за благотворителност.
Може би Баръш вярва, че ако живеят в един дом със Зейнеп, семейството на Мехди, няма да смее за всеки проблем да чука на вратата им . Вярва си, защото не е видял още , как Зейнеп сама се предлага да им решава проблемите Wink

Беа, твоите гифчета усмихват деня ми Simple Smile

# 314
Аз пък искам да видя "напереното момче от черноморието" какво ще направи, ако Саваш е ранен. Десет пъти упрекна Озлем, че заради нейното отиване в къщата, как ще гледат бъдещите си сватове!!! Сега ми е интересно тези сватове как ще имат очи да погледнат семейството на Баръш, ако е ранен Саваш. Ама те имат ли очи изобщо!? Ще започнат да се извиняват, да курбаносват и ще заключат - всичко ще се оправи!
По-късно ще пиша един отделен пост за Озлем.

Общи условия

Активация на акаунт