Вече казах, как погледна Зейнеп, когато я предупреди в прав текст, че животът ли не и е мил? А сега - Зейнеп спасявай ме! Ей това и самочувствие не мога да простя, и трябва да си сърба сама попарата!
Да, възмутих се на отнемането на детето и заключването, защото е първично и просташко, но това е манталитет...
Дали Баръш е способен на нещо подобно?...... Надали....
Гости, аз дори се скарах с приятелка по този въпрос....Няма да крия, че до смъртта на Мюжгян гледах с някаква емоционална обвързаност на образа на Мехди - много преживяно от мен имаше в тази история, затова тайничко се надявах, че може би моята история ще си остане някакво изключение... Но когато поеха посоката стремглаво да деградират образа, ми стана ясно, че това е реалността. И в живота и във филма не приемам такива герои! Мен поне ме подведе мотото "Животът ранява, но любовта изцелява". Но тяхната любов, дори и споделена /за което се съмнявам вече в Зейнеп/ за сега поне само ги разби!
Ей за това се дразня на фенки, които зациклят на героя Мехди, отъждествявайки го с актьора Ибрахим.

Тук Зейнеп ми се пада малко супер_роднина 

Както казват турците - да хапнем сладко, за да си поговорим сладко

Как пък една дума не казахме да го защитим? Може ли да му дадат такава роля на човека, в която отново да блести като актьор, да пресъздава злодея толкова убедително, да е мъж до мозъка на костите си! 
Можеби в следващия епизод обаче.
сте публикували, още по- интересни коментари, благодаря за удоволствието да влезеш в темата на Ибо и да се чувстваш уютно