Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №71

• 29 154
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Ооооо Кате, как се ядосвах на всичко, което изброи, че и още толкова от постъпките на Бенал! Имаше моменти, направо в монитора щях да вляза!...
Вече казах, как погледна Зейнеп, когато я предупреди в прав текст, че животът ли не и е мил? А сега - Зейнеп спасявай ме! Ей това и самочувствие не мога да простя, и трябва да си сърба сама попарата!
Да, възмутих се на отнемането на детето и заключването, защото е първично и просташко, но това е манталитет...
Дали Баръш е способен на нещо подобно?...... Надали....

Цитат
 Най ми е тъжно, когато прочета в социалните мрежи оплаквания от почитателки на Ибо, че е станал второстепенен герой...Че той си е най "главният"...Ако не бяха изцепките му...досега да сме видяли три дни , яли, пили и се веселили и сериала да е свършил....Зейнеп му навирала в очите, че ще се омъжва, а той горкичкият я обича    

Гости, аз дори се скарах с приятелка по този въпрос....Няма да крия, че до смъртта на Мюжгян гледах с някаква емоционална обвързаност на образа на Мехди - много преживяно от мен имаше в тази история, затова тайничко се надявах, че може би моята история ще си остане някакво изключение... Но когато поеха посоката стремглаво да деградират образа, ми стана ясно, че това е реалността. И в живота и във филма не приемам такива герои! Мен поне ме подведе мотото "Животът ранява, но любовта изцелява". Но тяхната любов, дори и споделена /за което се съмнявам вече в Зейнеп/ за сега поне само ги разби!
Ей за това се дразня на фенки, които зациклят на героя Мехди, отъждествявайки го с актьора Ибрахим.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 22:53 от Аniksi

# 61
Сряда е! Ха, добър ден, момичета Heart

От продукцията питат как ще продължат нещата за Джемиле, след като Нух удря Мехди.

Феновете са творили  Heart Eyes Тук Зейнеп ми се пада малко супер_роднина Joy

Още един хубав колаж: "Като жена се доверете на вътрешната си сила и не се страхувайте да действате!"

Вчера прочетох много хубаво тълкуване на тази сцена - Бенал се е скрила зад Зейнеп (за поредн път), Зейнеп е разярена от несправедливостта (въпреки мизериите, които Бенал ѝ причиняваше - тук образът ѝ е доста последователен, защото постъпи така и с Мехди) и решително я повежда навън, Мехди се опитва да наложи контрол, хващайки Зейнеп за ръката (физическа сила), а Баръш хладнокръвно е сложил ръце зад гърба си и с две думи взима надмощие (интелектуално).  

# 62
  • Плевен / София

Вчера прочетох много хубаво тълкуване на тази сцена - Бенал се е скрила зад Зейнеп (за поредн път), Зейнеп е разярена от несправедливостта (въпреки мизериите, които Бенал ѝ причиняваше - тук образът ѝ е доста последователен, защото постъпи така и с Мехди) и решително я повежда навън, Мехди се опитва да наложи контрол, хващайки Зейнеп за ръката (физическа сила), а Баръш хладнокръвно е сложил ръце зад гърба си и с две думи взима надмощие (интелектуално).  

Кой с каквото може....
Здравейте момичета
Отново е сряда....вали.....душата ми плаче след снощният фраг  на ДЕК и най вече на ПНВ....Но това е ....шоуто трябва да продължи...различни ще са само гледащите го....
Да ви почеря по кафе ...

И довечера запасени с търпение да видим какви ще ги свърши Мехди....

# 63
Гости, джанъм, дано след епизода довечера ти се върне малко настроението Heart Виртуално те черпя с най-любимия ти десерт Wink Както казват турците - да хапнем сладко, за да си поговорим сладко Kissing Smiling Eyes

# 64
Много ми хареса тълкуванието на сцената, Катя.

Когато сценаристите напишат в ролята на Зейнеп да мисли за другите и да се жертва за тях в реални ситуации, а не в измислени страдания по драскотината от куршум на Мехди - тогава ми става изключително симпатична. Такива трябва да са хората, да проявяват състрадание, да не стоят безучастни, да приемат чуждата болка като своя, защото никога не се знае кога ще се окаже човек на мястото на страдащия. Бенал беше егоистка, а ето че опря до Зейнеп, към чиито страдания стоеше безучастна. Затова Зейнеп е чудесен образ и не искам вече да го опорочават с безсмислени душевни терзания.

# 65
Привет,
Без малко да ви изтърва. 😀
Дани, благодаря, че пак ни събра.
Черпя една Демет. 😀

От фрага разбирам, че най-сетне Нух се задейства, а Зейнеп се събуди.
Ясно е, че ще стане адвокат на Бенал, щото искат пак да ни я покажат силната жена, но на мене вече ми писна от това семейство, защото всяка връзка с тях е отровна.

# 66
Ддани Heart

Интересен паралел правят феновете - изплашената Зейнеп на сватбата с Мехди, когато не можа да каже кой е Фарук и какъв ѝ е и вече с Баръш - "мъжът, за когото ще се омъжа"

Припомнят и този момент - различни ситуации - една и съща реакция...

Още снимки от продуцентите

И един Ибо в подготовка за снимките

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 14:36 от super_katia

# 67
И аз да намина с 2 нови снимки...........

И приятно гледане  довечера на новата ни серия!!

хаштага #GeçmişYeniden - Отново минало ?

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 15:12 от Airra

# 68
Да, идеята на хаштага е: повторение на миналото/миналото се повтаря.

Знаете ли, че сме сбъркали темата, в която пишем. Никак не се държим подобаващо за името ѝ: Темата на Ибо. Grinning Как пък една дума не казахме да го защитим? Може ли да му дадат такава роля на човека, в която отново да блести като актьор, да пресъздава злодея толкова убедително, да е мъж до мозъка на костите си! Grinning

# 69
  • Плевен / София

Знаете ли, че сме сбъркали темата, в която пишем. Никак не се държим подобаващо за името ѝ: Темата на Ибо. Grinning Как пък една дума не казахме да го защитим? Може ли да му дадат такава роля на човека, в която отново да блести като актьор, да пресъздава злодея толкова убедително, да е мъж до мозъка на костите си! Grinning
Ако има за какво...с удоволствие...но Мехди здраво нагази лука...така, че извинявайте...не мога да кажа "браво"

# 70
  • Бургас
Може, може Дани! Това се полага на големите! За да разкостваме толкова често героя, най-голяма заслуга има Ибрахим! Зверска игра, разнородна и убедителна най-вече!
Тъй, с летящ старт влязох в обсъждането, но се стреснах, че съм объркала мястото JoyKissing Heart
Довечера часа и мястото на срещата са известни! Аз съм там!  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 71
Учим си репликите. Хубаво е, че ще има сцени в кантората Kissing Можеби в следващия епизод обаче.

# 72
Много хубави снимки и снимки- паралели Simple Smile сте публикували, още по- интересни коментари, благодаря за удоволствието да влезеш в темата на Ибо и да се чувстваш уютно  Blush

Ядосваме се и критикуваме Мехди, защото образът му ни въздейства силно, благодарение на Ибо.
Браво за смелостта да пресъздаде отрицателен герой!

За Фарук имам спомен, че баща му и Екрем имаха общ бизнес, може би годежът е бил решен в семеен кръг,
Не е бил по любов.
За Мехди и Зейнеп- видяхме как стана сватосването. Бракът не е по любов.
Сега Зейнеп без чужда намеса прие предложението на Баръш.
Миналото не я пуска, миналото ѝ пречи да е щастлива.
Но сега не е сама. До нея е мъж , който я цени. Дано заедно- ръка за ръка се преборят за щастието, което заслужават.

След вторият фраг по- спокойно очаквам новата серия, само да не ни полеят със студен душ... Simple Smile ))))

# 73
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Ако има за какво...с удоволствие...но Мехди здраво нагази лука...така, че извинявайте...не мога да кажа "браво"

Гости, не за Мехти, за Ибо да кажем добра дума.Simple Smile

За Ибо можем много добри думи да кажем. Макар че този образ като игра и визия ми напомня все Ферхат Аслан. Т.е. в "свъсените" и сериозните моменти. Но когато се разтапя със своята малка Мюжгян и се усмихва, аз лично виждам съвсем друг човек, не си спомням да съм го гледала в подобна роля и много ми харесва. (Но пък аз не съм гледала много негови роли. Само десетина епизода от ЧБЛ и целия Великолепния тандем, където мнооого го харесах и даже ми дойде кратичък сериалът.)

# 74
  • Плевен / София

Гости, не за Мехти, за Ибо да кажем добра дума.Simple Smile

Светле, аз щом коментирам Мехди, това означава, че Ибрахим добре си е свършил работата...И ако не ми харесва героят му не означава, че ще "плюя" актьорът.... Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт