Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №71

• 29 084
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Още промо снимки към 37 еп.

Демет и Наз си менкат книжки Heart Eyes Умни са ни момичетата Nerd

И Демет днес е сред най-търсените теми в турския google.

# 691
Привет! Още един ден остава....
Както казва Краси, дано всичко това да е за заблуда - както писах и преди, някак твърде очевидно е да ни показват прострелването му във фрага, все пак това е огромен кулминационен момент за един от главните герои - против всички правила на киното е да се разкрива предварително, освен ако не е червена херинга, особено след новината за напускането на Ибо, всички да сме сигурни, че ще умре... Ох, дано!
Мелтем се завръща, с което се надявам да продължат все пак линията на Екрем - нали уж той беше инициатора на атентата срещу Зейнеп и Нермин в началото, още преди мафиотите на дядката да се проявят в истинската си светлина?
И в този смисъл - надявам се каквото и да става, Екрем, Дженгиз, Вейси и т.н. да не ги забравят, после да има и някаква справедливост, да не стане като в Ранобудна птичка, където след толкова чакане, накрая претупаха доста неща и нямаше задоволителна развръзка в разкриването на злодеите, не си получиха заслуженото!

# 692
Привет,дами,много хубави анализи,много приятно четиво сте сътворили! Е,хайде дано сте прави и ни изненадат,да не сме толкова черногледи,може да зарадват публиката и историята да не свърши без Мехди! Съгласна съм с вас и за Зейнеп и Мехди и Бъръш и Зейнеп,аз също не видиях химия с Бъръш,дори ми е досадно да гледам тези сцени с него,не ме грабна с нищо,много сух..мое мнение.. Приятен ден от мен! Имам само един въпрос,филма в сряда предполагам го гледате на турски и след няколко дни преведен? 🌹

# 693
В сряда за най-нетърпеливите - колкото да видим какво се случва, без превод - но кой с каквито нива на познание по Турски има, подсказва по малко. Весело е, обсъждаме в темата по време на епизода.
Преводите излизат обикновено в Събота или Неделя, а на Руски - още на следващия ден.
Аз се чудя този път да гледам ли на живото излъчване, или да изчакам бг субтитрите, за пълно потапяне в драмата...

Редактирам се, за да добавя нещо, което ми изглежда интересно за лятото:
Скрит текст:

Бенсу Сорал и Кубилай Ака, в главните роли на новия летен сериал "Стъклени тавани".
Поредицата ще разкаже историята на Джем, собственик на верига ресторанти и красивата Лейла, с която първо ще се състезават помежду си, след което това състезание се превръща в голяма любов.
Съобщава се, че историята на този сериал ще бъде много красива и различна от останалите проекти в новия летен сезон.
Сценарист - Мерич Аджеми / "Любов под наем", "Ранобудна птичка", "Любов 101".

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 15:35 от ♛𝐵𝑒𝒶 𝒮𝓃𝑜𝓌♛

# 694
  • Бургас
Ааа, Беа, няма да се цепиш от групата Sweat Smile Ние толкова я нафантазирахме тая серия, че може и да ни матират с решения Rolling Eyes За две седмици достатъчно "изстрадахме", за да се лишим утре от "купона".
А и на доста  въпроси чакаме отговор, нищо , че ще е по картинка....
Аз вече се подготвям за другия филм "Момичето на прозореца". Днес ми дойде книжката!
Скрит текст:
И въпреки, че разглежда много сериозни въпроси, се чете леко и на един дъх..

# 695
Пак са снимали в Пиер Лоти. Операторът Бурак е пуснал снимката, а на ръката на Зейнеп стои пръстена, въпреки че не се вижда много добре Wink

Енгин се радва на котарака си и си слуша музика.

За разлика от угрижения Баръш

И Мехди уста е в дома на сем. Тунахан Rolling Eyes

А някои фенове намират творческо вдъхновение

Малко остана до утре, когато май и ние ще сме така

Лека вечер!

# 696
# 697
Добро утро в сряда Hug
Ден за нова серия. Ден за сбогуване с Мехди.
Мехди. Закрилникът на квартала, бездомните, бедните. Кахраман в очите на семейството си.
Този "герой" беше оженен  от майка си. Вина за този брак имат също така Султан и Сакине.
Семейството го боготвореше , четкайки егото му, като герой, но всъщност, всяка от жените в къщата, го въртеше на малкият си пръст.
Хареса си Зейнеп, но допусна "грешката" Бенал в дома си. Зейнеп и Мехди бяха щастливи само 2 дни- в хотела на Нермин.
След развода стана бизнесмен, да е достоен за адвокат Зейнеп.
Разведени или не, Зейнеп беше "негова". Отвлече я, попадна в затвора. Но там не "попадна в затвора на хора" лекомислено се остави да бъде впримчен от мафията.
Мафиот за два дни.
И отново наивно си вярваше, че Дженгиз е добър, ще го разбере.
Да ама не!
Подписа си смъртна присъда.
Какво ще стане довечера, още не ясно. Ще умре ли, или ще замине някъде.
Но не в това е същността. Ние видяхме един многолик Мехди , видяхме неговите чувства и настроения, неговите превъплащения ...
Героят на Ибрахим Ч. е толкова динамичен, креативен, разнолик- много , много труден образ за изграждане, с който образ Ибо се справи великолепно! Hands Clap

Благодаря на всички за споделеното в темата  

# 698
Момчето си отива. Sob Ще има много рев довечера. Sob

# 699
Минавам само, за да напомня, че със смяната на времето вече няма разлика между часа в България и Турция, следователно в 20:00 ч. започва озета, а не новият епизод, както бяхме свикнали Kissing Face

Прекрасен ден, момичета Flowers Tulip

# 700
Не виждам за какво трябва да ревем. Това не е изкуство вече, а нещо като "искрено и лично". Грам не ме вълнуват тези истории на объркани герои. Но поне житейски логически е издържан финала на "майстор" Мехди. Ние обаче не сме пред екраните за да гледаме тъжната действителност и да си мислим , че в сравнение със Зейнеп сме добре...Аз си искам историята за голямата любов. За красотата и може би страданието и...

# 701
В този сериал няма голяма любов, а и не се очертава да има, освен, ако не вкарат някой нов мъжки образ и Зейнеп вземе, че се влюби най-накрая.

# 702
Абе те Кемал от "Черна любов" убиха, дето ашка си беше баш легендарен, че на нашия Мехди ли ще му  цепят басма.
В живота - смъртта му щеше да развали отношенията на Зейнеп с Баръш и тя щеше да поеме към следващото "лошо момче" от махалата за спасяване. Защото повечето жени не си учим урока Simple Smile
А дано да й измислят на Зейнепче някой мафиот, ама наистина богат и страшен и по възможност без живи сестри Simple Smile

# 703
Абе те Кемал от "Черна любов" убиха, дето ашка си беше баш легендарен, че на нашия Мехди ли ще му  цепят басма.
В живота - смъртта му щеше да развали отношенията на Зейнеп с Баръш и тя щеше да поеме към следващото "лошо момче" от махалата за спасяване. Защото повечето жени не си учим урока Simple Smile
А дано да й измислят на Зейнепче някой мафиот, ама наистина богат и страшен и по възможност без живи сестри Simple Smile
Да, така е,dariVale! Heart Eyes Не си учим урока, обаче нали знаеш: най-голямата отличничка е влюбена в най-големия калпазанин на класа, а най-лудата от класа е влюбена в най-умното, най-възпитаното и най-доброто момче...Диалектика.  Противоположностите се привличат...
Усещам и дано не съм права, че няма да дочакаме голямата любов на Зейнеп в този сериал, май, май...То и  Демет с нейната уж влюбчивост в партньорите от досегашните сериали още не сме разбрали дали е стигнала до голямата любов...Но за това се иска преди всичко да повярваш в нея /както казва моята майка/ -  "голямата любов" предпазливите хора ги заобикаля...
Сериалът. Ако Мелтем се върне под "някаква форма", можем съвсем спокойно да забравим за влюбващите се герои, водовъртежът на събитията сигурно ще ги повлече в дебрите на юриспруденцията...
Но знае ли се какво се върти в главите на "въртящите" се екипи от сценаристи...
Ние сме тук. Ще гледаме. Yum

# 704
Чакаме си ги

Ибо и Михре на пазар в Istiyene park

Общи условия

Активация на акаунт